Jethro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Θα ξεκινούσα από το τελευταίο προσωπικά, σε περίπτωση που οφειλόταν αυτή ως πιο πρόσφατη έκδοση και αν δεν διορθωνόταν θα κατέληγα και στα υπόλοιπα..
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 γιατι να πειραματιζεται? ολα,reboot και μετα αυτοματα install μεσω ms update
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Στο system restore των Windows αναφερόμουν, κάνει από μόνο του κάποια restore points τσέκαρε αν έχει point σε κάποιο σημείο που σε βολεύει. Μπα δεν έχει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Θα ξεκινούσα από το τελευταίο προσωπικά, σε περίπτωση που οφειλόταν αυτή ως πιο πρόσφατη έκδοση και αν δεν διορθωνόταν θα κατέληγα και στα υπόλοιπα.. Τα Net Framework δεν ειναι "α εχω το 3.5 μονο και αρα ειμαι καλυμμενος". Ειναι διαφορετικα το ενα με το αλλο. Το προβλημα συμφωνα με το λινκ της Κατερινας σχετιζεται με αυτα, οποτε αρχικα θελουμε να δουμε αν θα συνεχιστει οταν τα εχει βγαλει ολα. Επισης θελουμε να δουμε και καποιο screenie απο το Event Viewer.
HILL.K Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Λογικα καποιο απο τα τελευταια updates που έκανες οφέιλεται για το σπαστικο ηχο...δε φανταζομαι να στο εκανε απο πάντα.... ξεκίνα Uninstall απτο τελευταιο και βλεπεις...βαλε και κανενα antispyware για καλο και για κακο!!
Jethro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Τα Net Framework δεν ειναι "α εχω το 3.5 μονο και αρα ειμαι καλυμμενος". Ειναι διαφορετικα το ενα με το αλλο. Το προβλημα συμφωνα με το λινκ της Κατερινας σχετιζεται με αυτα, οποτε αρχικα θελουμε να δουμε αν θα συνεχιστει οταν τα εχει βγαλει ολα. Επισης θελουμε να δουμε και καποιο screenie απο το Event Viewer. Σαφώς, πρότεινα το τελευταίο με την απλή λογική ότι οι προηγούμενες εκδόσεις που είναι και παλαιότερες δεν θα είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα και αν είχαν προκαλέσει θα της το έκανε προ πολλού... Λόγου του ότι το πρόβλημά που προέκυψε είναι πρόσφατο, άρα μια καλή προσπάθεια (για αρχή τουλάχιστον) στην λύση του προβλήματος είναι να απεγκαταστήσει πρώτα την πιο πρόσφατη έκδοση με το σκεπτικό, όχι πάντα σωστό but worths a try, ότι είναι πιο κοντά στο time frame του προβλήματος.. Υ/Γ. Δεν ισχυρίζομαι ότι έχω δίκιο ή άδικο, ζήτησε μια βοήθεια/συμβουλή και έδωσα τις δικίες μου πιθανές προσπάθειες λύσης του προβλήματος αν τύχαινε σε εμένα..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Yeap, μαζι σου. Παντως ειναι ενα ακομα απο τα "κουλα" προβληματα που μπορουν να τυχουν σε windows απο τη μια στιγμη στην αλλη και που τοσο πολυ μου τη σπανε οταν συμβαινουν σε εμενα. Βεβαια το πιο κορυφαιο προβλημα που μπορει να σου τυχει ειναι hardwareικής φυσης: "Συνδεσα το PC και απλα ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ, τις πταιει?" Anyway, για να δουμε...
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 το event viewer δεν έχει κάτι σχετικο.
katerina_a_86 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αποτυχία. Έκανα απόπειρα απεγκατάστασης των NET framework όμως κάποια για κάποια δεν επιτρέπονταν απεγκατάσταση (επισυναπτόμενη εικόνα). Έβγαλα ότι γινόταν, έκανα ενημέρωση 100 ώρες και πάλι τα ίδια...:cry: Καμιά ιδεά????
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει δεν γίνεται τπτ. Απενεργοποίησα τον ήχο από το control panel και το παράτησα. Μπαλώματα αλλά τι να κανω...
Tablet Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν κοπελιά κατέβασε free το revo unistaller και εύκολα απεγκατεστησε ολα τα net και καθαρισε και την registry σου με το revo.Ειναι πολυ απλο μετα οπως προαναφερθηκε κανε ληψη απο ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.