sdim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα .avi σε 23,976 fps,και θέλω να συγχρονίσω υπότιτλους που τρέχουν με 25 fps. Γίνεται με κάποιες εντολές στο Subtitle Workshop; Ηδη δοκίμασα με CTRL+B,αλλά τίποτα.Συγχρονίστηκαν μόνο στην αρχή και στο τέλος,όλοι οι άλλοι είναι ακόμα εκτός. Επαιξα και με κάτι κουτάκια με fps (input fps & fps),αλλά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ.
talisman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα .avi σε 23,976 fps,και θέλω να συγχρονίσω υπότιτλους που τρέχουν με 25 fps. Γίνεται με κάποιες εντολές στο Subtitle Workshop; Ηδη δοκίμασα με CTRL+B,αλλά τίποτα.Συγχρονίστηκαν μόνο στην αρχή και στο τέλος,όλοι οι άλλοι είναι ακόμα εκτός. Επαιξα και με κάτι κουτάκια με fps (input fps & fps),αλλά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Καμμία ιδέα; Ευχαριστώ. Αν ειναι τα avi οπως τα λες με το input fps και το fps (εδω βαζεις το 25 και το σωζεις ) η δουλεια γινεται.Δεν γινεται τοσο απλα αν το ενα ειναι tvrip και το αλλο Dvd rip.
sdim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι,δεν είναι tvrip.Απλά,μάλλον δεν πρέπει να είναι απόλυτα συγχρονισμένοι στη μέση,ή κάτι τέτοιο. Δεν το καταλαβαίνω,αλλιώς...
micos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Βάλε σαν input fps 23.976 (από το avi) και στο fps βάλε 25 (από τους υπότιτλους) Τώρα δες αν πατάνε. Μην το παρατήσεις αν απλώς δεν πατάνε στην αρχή. Δες το και σε άλλα σημέια. Αν το offset είναι το ίδιο σε όλη την ταινία, με Edit->Timings->Set Delay (CTRL+D) και τσεκαρισμένο For all subtitles, μετέφερε τους υπότιτλους τον ανάλογο χρόνο μπροστά ή πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.