Προς το περιεχόμενο

Επιλογή cpu & mobo

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

θέλω να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή και να πάω απο intel σε amd.

Λοιπόν έχω τον E8500 με την Αsus P5Q και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε amd.

Αλλά και στα ίδια χρήματα αν υπάρχει.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε τι σε έχει απογοητεύεσει ο Ε8500??

Δεν αξίζει έχεις αξιοπρεπέστατο σύστημα πήγαινε με αυτά τα λεφτά πάρε μια κάρτα γραφικών αν δεν έχεις κάποια καλή και παίζεις παιχνίδια.

Δηλαδή ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...

Λοιπόν έχω τον E8500 με την Αsus P5Q και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε amd.

Ποιός ο λόγος να δώσεις ~250€ για να έχεις κάτι παρόμοιων επιδόσεων?

Δημοσ.

Μεγαλύτερη αναβαθμισιμότητα ίσως...;Λίγοι οι 2 πυρήνες για 170€ ίσως...;

Good choice pal..Δεν θα πας απλά σε κάτι παρόμοιο θα πας σε κάτι καλύτερο με πολύ μεγαλύτερη μελλοντική αναβαθμισιμότητα...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559959

http://www.priveshop.gr/product.php?code=91032080&basket=91032080

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1208489&TIMINGS=7-7-7-24&category=69977727&catalog=20 x2

Kαι πάρε και μια καλή ψύκτρα που θα σου μείνει για πολύ καιρό αν δεν έχεις..να δέσει το γλυκό.;)

Δημοσ.

Eλεος...παρε μια ψυχτρα των 40ευρω εκι να τον πας στα 4+ να εισαι top....δεν αξιζει,για τωρα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Ρε παιδιά άμα έχει άκρη να κάνει την τράμπα χωρίς να του στοιχίσει τον συμφέρει υπερβολικά πολύ..

Συγκρίνουμε c2d s775+ddr2 με PhIIx3 πλήρη ΑΜ3 mobo με ολοκαίνουριο socket+ddr3;

Δημοσ.

αν δεν του στοιχισει τπτ, τοτε ισως αξιζει να δοκιμασει και την αλλη πλατφορμα. ομως αν ειναι να πληρωσει εστω και 50€, για μενα δεν αξιζει τον κοπο και τη φασαρια "στησε-ξεστησε"! σε επιδοσεις δεν θα κερδισει τπτ τρομερο! αρα....

Δημοσ.

Αυτή η τράμπα που θέλει να κάνει είναι για καθαρά ψυχολογικούς λόγους,μάλλον θα είναι amd fan boy και θέλει κάτι αντίστοιχο.

Όμως εγώ περιμένω την απάντηση του.

Σε τι σε έχει απογοητεύεσει ο Ε8500??

Περίμενε και κράτα τα λεφτά σου 2-3 μήνες ακόμα i5 εν όψη είναι ανούσιο να πας σε σύστημα παρόμοιων επιδόσεων...

Η αλλιώς αν θες ντε και καλά να χαλάσεις τα λεφτά σου πάρε μια GTX275...

Δημοσ.

καταρχήν καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους σας.

Ναι όντως είναι για ψυχολογικούς λόγους και γουστάρω τις αλλαγές απλά.

Δημοσ.
καταρχήν καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους σας.

Ναι όντως είναι για ψυχολογικούς λόγους και γουστάρω τις αλλαγές απλά.

Ε8500 @ 4ghz + ...αυτο θα πει αλλαγη... :P

Δημοσ.
Ε8500 @ 4ghz + ...αυτο θα πει αλλαγη... :P

Και που να δεις στα 4.5 τι αλλαγή είναι...

Αφού γουστάρεις τις αλλαγές περίμενε λίγο για i5 να κάνεις ριζική αλλαγή.Από σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμος.Διαφορετκά δεν αξίζει.Άμα επιμένεις τόσο να κάνεις την αλλαγή τότε θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις αυτό που θες.

Δημοσ.

..κανένα πρόβλημα φίλε μου, απλά ότι η AMD έχει καλύτερες λύσεις εδώ και λίγο καιρό δεν σημαίνει ότι σίγουρα είναι καλύτερη σε οποιαδήποτε σύγκριση. Π.χ ο 720 για τα λεφτά του ( 122 ευρώ ) σε σχέση με τον 8500 έχει ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις, απλά όπως καταλαβαίνεις ο 8500 είναι πιο ακριβός. Ύστερα από τον 720 πάς σε 955 επιτόπου, όπου δίνεις και 100+ ευρώ. Εγώ στη θέση σου δεν θα τον άλλαζα για λίγο καιρό, και θα κρατούσα τα λεφτά για μελλοντικό SSD και DX11.

EDIT : Η απάντησ είναι στο τελευταίο Post της 1ης σελίδας .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...