spid_x Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εχω το Iphone 3g και ενω το wifi του δουλευε κανονικα με το ασυρματο ρουτερ μου τωρα κατι εχει παθει και δεν μπορει να βρει κανενα δικτυο! Το εχω δοκιμασει και σε αλλα μερη με wireless και παλι δεν βρισκει τιποτα! Παιζει καμια ρυθμιση? το μονο που εκανα ηταν remove ολες τις μεχρι τωρα ρυθμισεις αλλα παλι τα ιδια. Επισης, το 3g της Vodafone παει καλα????? Δεν πιανει πουθενα και ειδικοτερα μεσα στο σπιτι. Μου βγαζει καμια φορα το σηματακι πανω αριστερα αλλα μολις παω να μπω σε σελιδες χανεται αμεσως.Επισης δοκιμασμενο σε διαφορετικα σημεια και διαφορετικες πολεις! Εχετε και σεις παρομοιο προβλημα? Πληρωνω συμβολαιο Iphone με 3g μεσα και δεν δουλευει. ΕΛΕΟΣ
kostasSTi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τι έκδοση έχεις στο iPhone? Μήπως είσαι ακόμα σε 2?
spid_x Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τι έκδοση έχεις στο iPhone? Μήπως είσαι ακόμα σε 2? Yes! ?
kostasSTi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τότε πήγαινε σε 3.0 χωρίς 2η σκέψη.... Πολύ πιθανόν το πρόβλημά σου να είναι εκεί... Είχα κι εγώ διάφορα παράξενα προβλήματα από τη μια στιγμή στην άλλη με τη 2.2.1 και εξαφανίστηκαν δια μαγείας με την 3.0.
spid_x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ. Εκανα update σε 3.0 και τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Οχι μονο δεν βρισκει wireless , αλλα δεν δουλευει και το 3g τωρα.... Το περιεργο ειναι οτι μου εμφανισε το wireless δικτυο μου καποια στιγμη για λιγο απο μονο του. Και μετα χαθηκε. Το προβλημα δεν ειναι στην συνδεση αλλα στο κινητο... HELP!!!!
dantouan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Αφου ειναι μεσα στην εγγυηση αντε στο service να στο φτιαξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.