Προς το περιεχόμενο

Zalman VF-900 Cu LED σε ATI 4870 γίνεται;

gadg3takias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω μια 4870 αφού πλέον η τιμή της είναι ξεφτίλα. Στην τωρινή κάρτα (μια 3850 όπως φαίνεται και στην υπογραφή) έχω πάνω την συγκεκριμένη ψύκτρα και επείδη έχω μείνει παραπάνω από ευχαριστημένος σκέφτομαι για να μην πάει χαμένη να την βάλω στην 4870. Στο site της εταιρίας υποστηριζόμενες κάρτες έχει μέχρι την 4850 αλλά μήπως έχετε ακούσει αν γίνεται να την βάλω πέρα από τις συστάσεις της εταιρίας;

Δημοσ.

Πιστεύω πως πρέπει να στείλεις ενα email στην τεχνική υποστήριξη της εταιρείας για να είσαι σίγουρος.Βέβαια και στην περίπτωση που ταιριάζει δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σου κρατάει δροσερή την 4870,η συγκεκριμένη κάρτα είναι αρκετά ζεστή.

Δημοσ.

Ε πιστεύω αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω γιατί μέχρι τώρα έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος (τώρα θα μου πεις άλλο πράμα η 3850 και άλλο η 4870 και θα έχεις και δίκιο αλλά ίδωμεν...)

Δημοσ.

Thanks για τα link Delirium. Μάλιστα στο πρώτο link αναφέρει ότι με clockαρισμένη την κάρτα πιάνει σε idle 45 C (παράπανω βέβαια από ότι πιάνει σε idle τώρα η 3850 αλλά όχι πολύ παραπάνω) οπότε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...