jimakos00 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή αποκοδικοποιητή. Ας αρχίσουμε από την αρχή. Κάποιος μου πουλάει τον αποκοδικοποιητή (Sagem) που είχε για τον Alpha Digital μόνο 50 και με ακόμα 120 περίπου ακόμα θα πάρω ένα πιάτο 120 cm με διπλό LNB και θα μπορώ να πιάνω τον Astra και Hotbird. Σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι οι Sagem που δίνονταν με τον Alpha ήταν κλειδωμένοι και δε παίζουν ούτε τα ελεύθερα κανάλια χωρίς τη κάρτα τους. Μέχρι τώρα εντάξει, αλλά άμα καεί η κάρτα τότε τι κάνω αφού δεν υπάρχει πια ο Alpha; Μου είπαν ακόμη ότι ο Sagem δε μπορεί να δουλέψει με διπλό LNB. Είναι αλήθεια αυτό; Από την άλλη υπάρχει ένα πακέτο (αποκοδικοποιητης, πιάτο 120cm, βάση, LNB κλπ.) με 150 άγνωστης για μένα μάρκας αλλά χωρίς τη δυνατότητα να βάλεις κάποια κάρτα. Δηλαδή είναι για να βλέπεις μόνο τα ελεύθερα κανάλια. Εγώ βασικά θέλω να βλέπω τα ελεύθερα κανάλια και δε πρόκειται να κάνω κάποια συνδρομή αλλά θέλω όμως να πειραματιστώ και με τις μαγικές καρτούλες που κυκλοφορούν. Έτσι νομίζω ότι θα με βόλευε περισσότερο ο Sagem αλλά με προβληματίζει εκείνος ο τυπάς που μου είπε για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Εσείς τι λέτε;
doc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2002 makria apo sagem.Save your money.Pare 5400Z patched na kaneis thn douleia sou me mia funcard 6in1 kai eisai protos!!!!:)Ego pantos auton exo kai me 2 lnb me 1.40.Astra kai hotbird...:):)
daskalos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2002 kiane afto pou sou leei o filos o doc!!!aftos me ton saagem psaxnei gia thima!!e na min eisai esi file mou!!me ton dekti afton DEN tha deis TIPOTA!!!!!pare ena humax pactharismeno kai me mia fun card eisai ok!!an kai tora pleon tha sou proteina to apolito ergaleio!!!to DREAMBOX 7000!!!! oso gia tin timi kai to poso pou anafereis pio pano na xereis oti afti i trela file mou einai AKRIBO spor kai an sou kolisei to mikrovio diskola ginesai kala!!!!
braison Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 hymax 5400 kalos, oxi polli akrivos kai ama vreis kana "periego tipo" mporei na ston ftiaksei all cam (allagi tou software..
jimakos00 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Μετά από λίγο ψάξιμο, είδα ότι είναι ενδιαφέρον αυτός o Humax 5400 με "πολλές" δυνατότητες. Που να τον βρεις όμως; Γιατί από όσα διάβασα έχει σταματήσει η κυκλοφορία του και αντικαταστάθηκε από τον 5400z που μπορεί να φτιαχτεί μόνο μέσω καποιας hardware τροποποίησης. Πείτε μου αν τα λέω σωστά : Το allcam σημαίνει ότι έχει τα irdeto, viacces, mediaguard κλπ ενσωμετωμένα στο firmware και έτσι δε χρειάζεται να αγοράσεις τις cam κάρτες που είναι ακριβές. Παρά μόνο τη κάρτα του συνδρομητικού καναλιού που θέλεις να βλέπεις. Μία ακόμη ερώτηση, Σε τι χρησιμεύει αυτή η funcard; Και από που μπορώ να τα προμηθευτώ όλα αυτά που μου αναφέρατε ποιο πάνω. Περιμένω με ανυπομονησία νεα σας μέσω forum ή e-mail.
daskalos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 ton humax 5400z patcharismeno(etimo dialdi )boreitai na ton breite se poli kali timi apo edo: http://www.pcelectronics.net/ poli kalo elliniko e-shop kai axiopisto stin ektelesi ton paragelion tou
jimakos00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Daskalako ginete kai na mou peis ti akrivos einai afto to patch kai se ti aposkopei.Kathos kai afta ta fun cards? Elpizo na mi se kourazo.
daskalos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 to pach sto ensomatomatomen oirdeto modul tou 5400 to kanei all cam!diladi me mia fun card kai arxeia 6 se 1 apokodikopieis kai alla sistimata me mia karta ektos ap oto irdeto(via-seca-beta-nagra)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.