Προς το περιεχόμενο

Κορνίζα για παζλ

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Το παζλ για εμενα δειχνει πολυ καλυτερα ΧΩΡΙΣ γυαλι μπροστα, να φαινεται το αναγλυφο απο τα κομματια τοποθετημενα το ενα διπλα στο αλλο, ετσι και αλλιως ειναι ολα κολημενα στην βαση τους και δεν προκειται να πεσουν κατω και χωρις γυαλι.

Για ενα παζλ που ειναι 1000 κομματιων με διαστασεις 50cmΧ70cm αγορασα σημερα απο το Leroy Merlyn κορνιζα με μεταλικο προφιλ ετσι οπως ακριβως το ηθελα, εχει και γυαλι μονο που δεν θα το χρησιμοποιησω, η τιμη της ειναι 15,90€. Βρηκα και στο Praktiker παρομοιο με 12,90€ αλλα μου αρεσε καλυτερα το ακριβοτερο.

Το ερωτημα παραμενει για ενα αλλο που εχω και ειναι περιεργη η διασταση του 99Χ33.

Δημοσ.

Όχι για τα 50χ70 βάζεις τζάμι άνετα...

με τα μέτρα που αναφέρει ο φίλος στο κεντρικό θέμα που περνάνε το 1 μέτρο το τζάμι είναι σχεδόν απαγορευτικό...

μπορείς να το διαπιστώσεις σε πολλά σοβαρά καταστήματα που περνάνε κορνίζες.

για το 99χ33 τώρα είναι λίγο στη κρίση σου και πως θα το στερεώσεις στο τοίχο...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
θα ακολουθησω την λογικη σου φενεται καλη και αυριο θα το κανω με την ταινια ετσι ωστε Δευτερα να παω να βρω κορνιζαδικο και να τελιωνουμε :) Ευχαριστω πολυ φιλε μου να σε καλα

Φίλε GaGaS_Thess τλκ βρήκες κορνιζάδικο; Θέλω και εγώ να κάνω κορνίζα ένα παζλ (Θεσσαλονίκη είμαι και εγώ) αλλά έχω την εντύπωση ότι το Afisorama στη Τσιμισκή έχει κλείσει. Επίσης προβληματίζομαι και εγώ με τη μεταφορά του.

Κάθε πληροφορία δεκτή!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Φίλε GaGaS_Thess τλκ βρήκες κορνιζάδικο; Θέλω και εγώ να κάνω κορνίζα ένα παζλ (Θεσσαλονίκη είμαι και εγώ) αλλά έχω την εντύπωση ότι το Afisorama στη Τσιμισκή έχει κλείσει. Επίσης προβληματίζομαι και εγώ με τη μεταφορά του.

Κάθε πληροφορία δεκτή!

Αδερφε αστα ... τελικα καταληξαμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ ( Οχι με τους υπολογιστες με τις κορνιζες ) και μας κοστισε 150 € η κορνιζα με ειδικη επεξερτγασια σε φουρνο και λαδια πανω στο παζλ . Δεν μπορω να πω το αποτελεσμα τα σπαει αλλα πολλα λεφτα ...... Οτιδηποτε απορια πες μου να σε ενημερωσω ..

Οσο αφορα το τζαμι μαγκες για πανω απο 1 μετρο ξεχαστε το ειναι εντελως απαγορευτικο οπως λεει και ο φιλος πιο πανω ασε που χωρις τζαμι φενετε πιο ομορφο ;)

---------- Προσθήκη στις 08:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:53 ----------

παρεπιπτωντος ευτυχως το μαγαζι ηταν κοντα στο σπιτι γιατι δεν χωρουσε στο αυτοκινητο το παζλ ουτε με τα καθισματα πεσμενα και το φεραμε με τα ποδια. Μας κοιτουσαν ολοι στον δρομο καμμια 500 ρια μετρα και ειμαι σιγουρος οτι ελεγαν ΩΡΕ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ..... αλλα πιστευω οτι ολοι το ζηλεψαν ;)

Ιδου ορισμενες φωτογραφιες

http://img195.imageshack.us/gal.php?g=dsc01347eh.jpg

Δημοσ.

Κάθε πληροφορία δεκτή!

Αδερφε αστα ... τελικα καταληξαμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ ( Οχι με τους υπολογιστες με τις κορνιζες ) και μας κοστισε 150 € η κορνιζα με ειδικη επεξερτγασια σε φουρνο και λαδια πανω στο παζλ . Δεν μπορω να πω το αποτελεσμα τα σπαει αλλα πολλα λεφτα ...... Οτιδηποτε απορια πες μου να σε ενημερωσω ..

Οσο αφορα το τζαμι μαγκες για πανω απο 1 μετρο ξεχαστε το ειναι εντελως απαγορευτικο οπως λεει και ο φιλος πιο πανω ασε που χωρις τζαμι φενετε πιο ομορφο ;)

---------- Προσθήκη στις 08:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:53 ----------

παρεπιπτωντος ευτυχως το μαγαζι ηταν κοντα στο σπιτι γιατι δεν χωρουσε στο αυτοκινητο το παζλ ουτε με τα καθισματα πεσμενα και το φεραμε με τα ποδια. Μας κοιτουσαν ολοι στον δρομο καμμια 500 ρια μετρα και ειμαι σιγουρος οτι ελεγαν ΩΡΕ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ..... αλλα πιστευω οτι ολοι το ζηλεψαν ;)

Ιδου ορισμενες φωτογραφιες

http://img195.imageshack.us/gal.php?g=dsc01347eh.jpg

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια. Εψαξα να δω τι κανουν αλλοι σε τοσο μεγαλα παζλ...

Το δικο μου είναι 139 χ 194. 9000 pieces.

Να το διπλωσω ή να το κοψω παιδακιά? Καμμια ιδεα?

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραια. Εψαξα να δω τι κανουν αλλοι σε τοσο μεγαλα παζλ...

Το δικο μου είναι 139 χ 194. 9000 pieces.

Να το διπλωσω ή να το κοψω παιδακιά? Καμμια ιδεα?

9000 κομματια; Κι ελεγα αυτο που φτιαχνω αυτο τον καιρο (3000 κομματια περιπου 120χ80) ειναι μεγαλο... Που παω ο καημενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...