question mark Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό του πλαίσιο με laptop. Στα laptop της hp είχε ένα σήμα που έλεγε ότι είναι εξουσιοδοτημένο service της hp. Μήπως ξέρει κάποιος αν το πλαίσιο είναι εξουσιοδοτημένο service της hp μόνο για τα laptop ή και για άλλα προϊόντα της hp (printers, scanners κλπ);
aledjo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εδω δε ξερουν οι ιδιοι στην HP ποια λαπτοπ εχουν...... οι πλαισιοι θα ξερουν? ακομα και οι τεχνικοι καθε εταιριας, με service manual δουλευουν.....
basilis5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 η διαφημιστικη καμπανια κανει λογω μονο για λαπτοπ μαζι με αλλες 2 επωνυμες εταιριες τοσιμπα-ασερ
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μονο για λαπτοπ λεει και στην διαφημιση.για τον φιλο απο πανω.τις μαρκες ας τις γραφουμε στα αγγλικα.acer οχι ασερ και ψαχνουμε τι ειναι αυτο
hasiotis_john Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) εδω δε ξερουν οι ιδιοι στην HP ποια λαπτοπ εχουν...... οι πλαισιοι θα ξερουν? ακομα και οι τεχνικοι καθε εταιριας, με service manual δουλευουν..... 'Έχεις κάποιες αποδείξεις , κάποιες προσωπικές εμπειρίες , κάτι άκουσες , το είδες κάπου ??? ή απλά ήθελες να γράψεις κάτι! Εγώ που έχω HP laptop μια χαρά είναι το SERVICE! Εξυπηρετικοί , ευγενικοί και μια χαρά είναι το service τους! Μιλάω για αυτό που είναι στην Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα, το INFOQUEST! Πήγα το laptop μου εκεί , το κράτησαν ... με πήραν την επόμενη και μου είπαν ότι θέλει κάτι άλλαγμα που θα έρθει από εξωτερικό ..., μου είπαν αν θέλω να το πάρω να το δουλεύω (μιας και άνοιγε κανονικά) μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά ...! Μέσα σε 5 εργάσιμες ήρθαν , το πήγα το μεσημέρι και την επόμενη το πήρα και μάλιστα ήταν τυλιγμένο προσεχτικά σε ζελατίνα για να μην γρατσουνιστεί! (και να πεις ότι έτυχε , δεν είχαν πολύ δουλειά και γι' αυτό το πήρα έτσι γρήγορα .., ΧΑΜΟΣ γινόταν από κόσμο μιας και πάνε και της Acer εκεί , αλλά και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι!) Αν έχεις κάποιες εμπειρίες , να τις μοιραστείς μαζί μας και όχι να λέμε κάτι , έτσι για να το λέμε! Φιλικά .. Υ.γ. και στο ΠΛΑΙΣΙΟ , όσες φορές έχω πάει κάτι ... ΠΟΤΕ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα! Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους τα παιδιά! Έχεις δίκιο poulinos , μόνο για τα laptop λέει η διαφήμιση! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2009 από hasiotis_john
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 και εγω απο Infoquest δεν εχω παραπονο.παλια βεβεα ηταν και η hp στην αγια αλλα δεν ξερω που πηγε.
question mark Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μιλάω για αυτό που είναι στην Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα, το INFOQUEST! Στην Καλλιθέα δέχονται και εκτυπωτές, scanners κλπ ή και εκεί μόνο laptop; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
hasiotis_john Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 οσο ξερω η quest φτιαχνει τα παντα. Σωστός και πάλι ... Τότε που πήγα εγώ το laptop μου , ήταν μπροστά μου στην σειρά και είχαν : ένας laptop Αcer , ένας εκτυπωτή HP , ένας εξ. σκληρό WD και ένας ηχεία 5.1 της Logitech ... Για όποιον θέλει να πάει είναι πολύ εύκολο ... είναι ένα στενό δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο!
manolisher Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εσείς ακόμα τους πιστεύετε ? Για αυτού του είδους τα μαγαζιά όλα είναι marketing. Πιστεύεις πραγματικά ότι πιστοποίησε το plaisio 130 τεχνικούς όπως λεεί? No way. man 1
ibiza_fr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εσείς ακόμα τους πιστεύετε ?Για αυτού του είδους τα μαγαζιά όλα είναι marketing. Πιστεύεις πραγματικά ότι πιστοποίησε το plaisio 130 τεχνικούς όπως λεεί? No way. man και γιατι να μην το πιστεψουμε???εχεις καποια αποδειξη η και εσυ ετσι απλα ειπες να γραψεις κατι για να ανεβασεις κανα ποστ?
lef50 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Εμενα μουχουν κανει πατατα στο πλαισιο καλιθεας πριν απο 2.5 χροννια. Οταν πρωτοξεκινησα με τους υπολογιστες πηρα απο κει εναν φορητο acer και νομιζοντας οτι εχει προβλημα(εσφαλμενα οπως αποδεικτηκε εκ των υστερων) τον ξαναπηγα οπου χωρις να τον τσεκαρουν πηγαν να ξαναπερασουν τα παραθυρα με ενα δισκακι με αποτελεσμα να μου σβησουν κοματια του λειτουργικου και να με στειλουν μετα στην MDI στον Ταυρο λεγοντας οτι δεν γνωριζουν την αρχιτεκτονικη Acer!
manolisher Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 και γιατι να μην το πιστεψουμε???εχεις καποια αποδειξη η και εσυ ετσι απλα ειπες να γραψεις κατι για να ανεβασεις κανα ποστ? Αν και δεν καταλαβαίνω το ύφος σου... http://h40094.www4.hp.com/support/tech.html Εδώ λεεί ότι είναι στη Μεταμόρφωση. Επίσης στο πλαίσιο του Ηρακλείου που ρώτησα μου είπαν ότι αν χαλάσει πάει Αθήνα. Τώρα γραπτώς δεν το έχω βέβαια, εγώ τα πλαίσια, multirama, eshop κτλ δεν τα πιστεύω με τίποτα εδώ και καιρό. man
P270 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 πανε ολα ασπροπυργο και οχι αμεσως αλλα σε δυο μμε τερις ημερες απο την ημερα παραδωσεις οποτε θα εχετε καποια καθυστεριση καπως η επισκευη
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 θα επαναφέρω το θέμα μιας και ήταν σε αχρηστία πολλών ετών... ενδιαφέρομαι να στείλω το λαπτοπάκι μου HPdv6845ev για service.... υπερθερμαίνεται αρκετά(μέχρι και αυγό τηγανίζεις) απλά δεν ξέρω που μπορώ να το στείλω και όχι μόνο αυτό αλλά δε θέλω να το παω σε κανέναν άκυρο και μου πιάσει τον .. .. καταλάβατε... έχετε να μου προτείνεται κανέναν έγκυρο και αξιόπιστο αντιπρόσωπο που να μη μου μαδίσει τις τσέπες;;; είμαι απο θεσσαλονίκη... λογικά το service που θα θέλει είναι καμιά αλλαγή σε ανεμιστηράκι... και ελπίζω μην πάρει καναν αιώνα, βλέπε μήνα... περιμένω την κατατόπισή σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα