pj20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 καλησπερα σε ολους! εχω 1 μικροπροβλημα με το media player 11 του λαπτοπ μου. οταν του δινω 1 dvd μου εμφανιζει μηνυμα με προβλημα αποκωδικοποιησης. στο πλαυερ παιζει κανονικα ενω στο media οχι. εχω ψαξει για προγραμματακια αλλα τπτ! καμια βοηθεια??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ---------- εμενα με ξεχασατε? βοηθειαααα!!!!!!!!!
kybos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Το media player 11 χρειάζεται πρόσθετο για να παίξει dvd... κατέβασε κάποιο free player...
mits@kos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Η λύση στο πρόβλημά σου είναι το foobar2000. Κι εγώ μέχρι πρόσφατα με τον wmp ήμουν, αλλά με το foobar είδα το φως μου.
pj20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 klite codec pack το χω δοκιμασει μονο που αντι να παιζει ταινιες διορθωνει σφαλματα στο λαπτοπ μου... εχετε καμια αλλη ιδεα??
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 απεγκατεστησε την παλια εκδοση και βαλε νεα τι εννοεις διορθωνει σφαλματα? με το klite θα σου παιζουν τα DVD δεν μπορει
pj20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 απεγκατεστησε την παλια εκδοση και βαλε νεα τι εννοεις διορθωνει σφαλματα? με το klite θα σου παιζουν τα DVD δεν μπορει παιδια χιλια ευχαριρτω! το klite εκανε (κ θα κανει) τν δουλεια του και παλι ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.