White Dragon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα Πριν 1 μήνα νομίζω πως τράνταξα το κοτί του H/Y και από τότε δεν έχω ήχο ενώ όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Όλα ετκός απ' το multimidia audio controller που έχει ερωτηματικό. Θα υπέθετα πως είναι πρόβλημα hardware αλλά αυτό και το γεγονός ότι έλεγξα την κάρτα ήχου μου και είναι στη θέση της, με βάζουν σε υποψίες ότι είναι πρόβλημα software. Εσείς τί λέτε;
nikos903 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Uninstall στο πρόγραμμα της κάρτας ήχου και ξανά install. Μετά δοκίμασε να βάλεις την κάρτα ήχου σε άλλη θύρα. Μετά λογικά πρέπει να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα ήχου.
White Dragon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 OK θα δοκιμάσω, ευχαριστώ Θυμήθηκα τώρα ότι αφότου τραντάχτηκε το pc, τα ηχεία έβγαζαν ένα συνεχόμενο τόνο (μπιιιιπ) μέχρι το restart και από κει και πέρα τίποτα.
ptsiou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 1.ελεγξε την συνδεσμολογια μηπως εχει τραβηχτει κανα καλωδιο 2. ξαναπερνα drivers για καρτα ηχου 3. αν εχεις καρτα ηχου βγαλτη και δοκιμασε να συνδεσεις τα ηχεια στη mobo
million_voices Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 δες αν ολα τα parts κουμπωνουν καλα πανω στο board επισης καλωδια κλπ software δυσκολο αν και με τα παραθυρα ποτε δεν ξερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.