VincenT Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Χαιρετώ. Μήπως ξέρει κάποιος αν το βιβλίο που βασίστηκε η ομώνυμη ταινία έχει βγει στα ελληνικά κ με ποιό τίτλο;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Cue Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Into the Wild Επαναφέρω το θέμα γιατί μόλις την είδα. Ίσως κουράσει μερικούς μιας και ειναι μεγάλη σε διάρκεια, (150') προσωπικά την βρήκα καταπληκτική. Ο πιτσιρικας Emile Hirsch (Girl Next Door, Milk) με εντυπωσίασε για άλλη μία φορά. Σκηνοθετικά ο Sean Penn με κάλυψε ενώ το Soundtrack από Eddie Vedder έχει μερικά κομμάτια που σου μένουν (Rise, Hard Sun, Society). Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν στο τέλος, αφού έπεσαν οι τίτλοι. 8/10, με έκανε να δακρύσω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ναι, ειναι πολυ ωραια ταινια. Την ειδα πριν 3-4 μηνες και θυμαμαι πως μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που εβλεπε τον κοσμο ο πιτσιρικας (ο αληθινος).
ScarletK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μου άρεσε κι εμένα αρκετά, κυρίως το θέμα της επιβίωσης του.Με τις απόψεις του χωρίς να θέλω να το παίξω μέγιστος, συμπάσχω αλλά θεωρώ πως είναι πρόβλημα.Μερικοί άνθρωποι είναι πιο ευαίσθητοι και θέλουν να ανακαλύψουν από την αρχή τον τροχό.Οι περισσότεροι από μας συμμορφώνονται με καμιά εκδρομή και καλοκαιρινές διακοπές.Επίσης είναι φως φανάρι ότι ήταν τέρμα επηρεασμένος από τους γονείς του, κάτι που έπαιξε τεράστιο ρόλο στον ριζοσπαστικό χαρακτήρα της απόφασης του πιστεύω.Εφόσον εκείνος ένιωθε καλά βέβαια... Πάντως και με αφορμή το τέλος συνειδητοποιείς πόσο δεδομένα έχει κάποια πράγματα ο σημερινός άνθρωπος και πόσο χαμένος θα ήταν χωρίς αυτά.Εδώ πέφτει το internet και τρελαίνεσαι.(cliche αλλά μου συνέβη χτες!) Είναι από τις ταινίες που σε κάνουν να σκέφτεσαι πόσο σκατό έχει φάει το ανθρώπινο είδος για να εξελιχθεί.
RottenLungs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή ταινία... Όταν την είχα δεί θυμάμαι πως με είχε αγγίξει αρκετά. Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνοθεσία του καθώς και το γεγονός οτι σου έδινε τροφή για σκέψη. Έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν θυμάμαι ακριβώς τους προβληματισμούς που μου γέννησε αλλα μπορώ ανεπιφύλακτα να την προτίνω...
Sellers Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Με έπεισες ρε Cue πανάθεμα σε, θα κάνω ένα 3ωρο διάλλειμα απο το διάβασμα...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ωραια ταινια και περνάει ακόμα καλύτερα μηνύματα. Αν και δεν μ'αρεσε αυτή η ταση φυγής του ήρωα ως στάση ζωης..
imr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 H ταινια για μενα ειναι must see Πραγματικα απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει (Σιγουρα βεβαια δεν θα αρεσει σε ολους) Πρεπει να την ξαναδω τωρα που μου το θυμισατε
Sellers Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή. Πάνω κάτω συμφωνώ με τον Cue. Το soundtrack έδεσε πολύ με την ταινία ειδικά στα τελευταία της λεπτά τα οποία ήταν κορυφαία. Για να δακρύσω όχι, αλλά σου αφήνει μια πολύ γλυκόπικρη ανάμνηση ειδικά στο τέλος που δείνχει την φωτογραφία του πραγματικού παιδιού. Αυτό που σκεφτόμουνα όταν έλβεπα την φωτογραφία του, πέραν του ότι μοιάζει καταπληκτικά με τον ηθοποιό που τον υποδήθηκε, ήταν ότι παρόλο που ήταν μόνος του τόσο καιρό, και παρόλο όλο τον αγώνα της επιβώσης, της μοναξιάς κ.λ.π, βγήκε χαμογελαστός στην φωτογραφία. Φαντάζομαι θα την προγραμμάτισε να βγάλει μόνη της και δεν τον έβγαλε κάποιος άλλος, οπότε το χαμογέλό του στην φωτογραφία δείνχει πόσο λίγο πραγματικά τον νοιάζει που ήταν μόνος του και πόσο υπερασπίζει την φράση που είπε στον παππού προς το τέλος της ταινίας: ''Η χαρά της ζωής δεν βρίκσεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Θεός την έχει βάλει παντού.'' Δεν ξέρω γιατί αλλά απο όλη την ταινία κόλλησα στην πραγματική φωτογραφία του έξω απο το λεωφορειάκι.
Cue Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Yeap! Για αυτό και εγώ κόλησα μετά τα credits όπως είπα
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ναι όντως ηταν εντυπωσιακό!! Παντως εμένα αυτή η ατάκα του γέρου με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
nystagmus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια πολύ δύσκολη ερώτηση. Είμαι γεννημένος το 1982, και μικρός έβλεπα μια ταινία παιδική που εξιστορούσε τις περιπέτεις του Οδυσσέα. Όχι την "Οδύσσεια του Διαστήματος"!!! Ήταν μια ταινία, μεταγλωτισμένη για τα κατορθώματα του Οδυσσέα, "ντυμένη" με κομμάτια του ζαν μισέλ ζαρ, με εικόνα χαρακτήρων που θα θεωρήσω ότι ήταν πρόγονος του Σάουθ Παρκ.Την είχα δει και σε ενοικίαση βιντεοκασσέτας, αλλά και στην τηλεόραση σε ένα παρακμιακό κανάλι, το οποίο έπαιζε μόνο παιδικά, ονόματι Πάουερ ΤιΒι.(εξέπεμπε μόνο κατά Μακεδονία μεριά).Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, έστω και τίτλο, ας με βοηθήσει, μιας και επειδή είμαι δάσκαλος θέλω να την προβάλλω στα παιδιά της Γ΄ τάξης του σχολείου μου. Ευχαριστώ πολύ και καλό μεσημέρι.
Sellers Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Χρήστο(ΧΧΧ) εννοείς την ατάκα του παιδιού προς τον παππού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.