kostasR1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όπως λέει και ο τίτλος καταλαβαίνεται τι εννοώ... Ειδικά τις ζεστές μέρες δεν την παλεύω καθόλου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη Έχω σκεφτεί να γυρίσω τη Webcam ανάποδα!
Septum Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όπως λέει και ο τίτλος καταλαβαίνεται τι εννοώ... Ειδικά τις ζεστές μέρες δεν την παλεύω καθόλου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη Έχω σκεφτεί να γυρίσω τη Webcam ανάποδα! grik pliz....
alexnir Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αμα απο εναν τιτλο καταλαβαιναμε τι θελει να πει ο συγγραφεας, δεν θα αγοραζαμε βιβλια.....θα κλεβαμε εξωφυλλα
aledjo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 τυχερεεεεεε θα βλεπεις πολλα Μ***ια απο δω και περα *Μαλλια
user12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Θα κανω μια προσπαθεια να μεταφρασω.Απεναντια πανε πιπινια και κουρευονται και το παιδι εχει καψες και φουντωνει και ειναι και η ζεστη που επιβαρυνει την κατασταση. Αν το βρηκα θελω πρωταθλημα Τωρα για την web cam i dont know what the writer is trying to say
panos2171 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μαλλον θελει να βαλει την webcamera να κοιταζει προς τα κει για να μην καρφωνεται.
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Έχω σκεφτεί να γυρίσω τη Webcam ανάποδα! Video streaming ... or it didn't happen .... που λέει και η νεολαία !
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Θα κανω μια προσπαθεια να μεταφρασω.Απεναντια πανε πιπινια και κουρευονται και το παιδι εχει καψες και φουντωνει και ειναι και η ζεστη που επιβαρυνει την κατασταση.Αν το βρηκα θελω πρωταθλημα Τωρα για την web cam i dont know what the writer is trying to say Μαλλον θελει να βαλει την webcamera να κοιταζει προς τα κει για να ην καρφωνεται. Ένα χειροκρότημα για τα παιδιά που λύσανε το μυστήριο.
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ένα χειροκρότημα για τα παιδιά που λύσανε το μυστήριο. Ναι παλι καλα που το καταλαβαν οι αλλοι γιατι αν σας πω τι καταλαβα εγω στην αρχη θα γελατε μεχρι μεθαυριο.....
pournaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Video streaming ... or it didn't happen .... που λέει και η νεολαία ! Live streaming και την IP public να μη χανουμε λεπτο
freedubus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Eδώ ο κόσμος καίγεται και το μου***νί χτενίζεται που λέμε έ; Γιατί δεν πάς να ζητήσεις να σκουπίζεις τις τρίχες απ' το πάτωμα αμισθί;
panos2171 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ναι παλι καλα που το καταλαβαν οι αλλοι γιατι αν σας πω τι καταλαβα εγω στην αρχη θα γελατε μεχρι μεθαυριο..... Πες το,μπορει να παραλειψαμε κατι και να μας βοηθησει και η δικια σου σκεψη...
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 δεν κακο οοοουυυ γεα γουερεβερ αι μαιη ροουμααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.