Προς το περιεχόμενο

Κομμωτήριο απέναντι....

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος καταλαβαίνεται τι εννοώ... Ειδικά τις ζεστές μέρες δεν την παλεύω καθόλου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη:-D

Έχω σκεφτεί να γυρίσω τη Webcam ανάποδα!:shock:

Δημοσ.
Όπως λέει και ο τίτλος καταλαβαίνεται τι εννοώ... Ειδικά τις ζεστές μέρες δεν την παλεύω καθόλου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη:-D

grik pliz....

Δημοσ.

αμα απο εναν τιτλο καταλαβαιναμε τι θελει να πει ο συγγραφεας, δεν θα αγοραζαμε βιβλια.....θα κλεβαμε εξωφυλλα :P

Δημοσ.

Θα κανω μια προσπαθεια να μεταφρασω.Απεναντια πανε πιπινια και κουρευονται και το παιδι εχει καψες και φουντωνει και ειναι και η ζεστη που επιβαρυνει την κατασταση.

Αν το βρηκα θελω πρωταθλημα :P

Τωρα για την web cam i dont know what the writer is trying to say

Δημοσ.

Video streaming ... or it didn't happen ....

που λέει και η νεολαία !

Δημοσ.
Θα κανω μια προσπαθεια να μεταφρασω.Απεναντια πανε πιπινια και κουρευονται και το παιδι εχει καψες και φουντωνει και ειναι και η ζεστη που επιβαρυνει την κατασταση.

Αν το βρηκα θελω πρωταθλημα :P

Τωρα για την web cam i dont know what the writer is trying to say

Μαλλον θελει να βαλει την webcamera να κοιταζει προς τα κει για να ην καρφωνεται.

Ένα χειροκρότημα για τα παιδιά που λύσανε το μυστήριο.

Δημοσ.
Ένα χειροκρότημα για τα παιδιά που λύσανε το μυστήριο.

Ναι παλι καλα που το καταλαβαν οι αλλοι γιατι αν σας πω τι καταλαβα εγω στην αρχη θα γελατε μεχρι μεθαυριο.....

Δημοσ.

Eδώ ο κόσμος καίγεται και το μου***νί χτενίζεται που λέμε έ;

Γιατί δεν πάς να ζητήσεις να σκουπίζεις τις τρίχες απ' το πάτωμα αμισθί;

Δημοσ.
Ναι παλι καλα που το καταλαβαν οι αλλοι γιατι αν σας πω τι καταλαβα εγω στην αρχη θα γελατε μεχρι μεθαυριο.....

Πες το,μπορει να παραλειψαμε κατι και να μας βοηθησει και η δικια σου σκεψη...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...