benZiDirK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παιδια θελω την βοηθεια σας. Εχω ενα προβλημα με τα λαπτοπ. Δεν ξερω τι θελω... Εχω αλλαξει 4-5 μοντελα τα τελευταια δυο χρονια.. Αναμεσα στα μοντελα που αλλαξα ηταν τα : Asus eee PC 901 (μου επεσε πολυ μικρο), Asus eee PC 1000H (Αρκετα καλο και γρηγορο αλλα ηθελα κατι μεγαλυτερο), Turbo-X Flynote (Επισης αρκετα καλο αλλα δεν ειχε καρτα γραφικων καλη και με εκνευριζε), Compaq CQ60-120EV (Επισης δεν ειχε καλη καρτα γραφικων και με εκνευριζε)... Τελος παντων για να μην τα πολυλογω.. Θελω να μου προτεινεται ενα λαπτοπ το οποιο θα ειναι ελαφρυ, με καρτα γραφικων nvidia και οθονη να μην ξεπερναει τις 13'.3'' ιντσες. Επισης θελω η τιμη να μην ξεπερναει τα 1000 ευρω. Περιμενω προτασεις...!! Thanks...
gtok Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Συγκεκριμένα κάποιο δεν έχω να σου προτείνω, αλλά αν θες να έχεις μια συγκεντρωτική εικόνα για το τι κυκλοφορεί στην αγορά στις 13,3 ίντσες κοίτα εδώ. Νομίζω πάντως πως αυτό με την καλύτερη κάρτα γραφικών και μέσα στα λεφτά σου είναι ένα Asus που όμως έχει την ATI Radeon 4570 (για σύγκριση καρτών δες εδώ). Αν επιτρέπεται, γιατί σε εκνεύριζαν οι κάρτες γραφικών, στα παιχνίδια ή στην αναπαραγωγή ταινιών; Όπως θα προσέξεις , σε φορητούς μέχρι 13,3 ίντσες δεν υπάρχουν και πολύ δυνατές κάρτες γραφικών. Πάντως ό,τι και αν διαλέξεις , να προσπαθήσεις να το δεις και από κοντά σε κάποιο κατάστημα, για να είσαι σίγουρος πως θα είναι και κάπως άνετο στη χρήση (πληκτρολόγιο, touchpad, θύρες)
benZiDirK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Συγκεκριμένα κάποιο δεν έχω να σου προτείνω, αλλά αν θες να έχεις μια συγκεντρωτική εικόνα για το τι κυκλοφορεί στην αγορά στις 13,3 ίντσες κοίτα εδώ. Νομίζω πάντως πως αυτό με την καλύτερη κάρτα γραφικών και μέσα στα λεφτά σου είναι ένα Asus που όμως έχει την ATI Radeon 4570 (για σύγκριση καρτών δες εδώ). Αν επιτρέπεται, γιατί σε εκνεύριζαν οι κάρτες γραφικών, στα παιχνίδια ή στην αναπαραγωγή ταινιών; Όπως θα προσέξεις , σε φορητούς μέχρι 13,3 ίντσες δεν υπάρχουν και πολύ δυνατές κάρτες γραφικών. Πάντως ό,τι και αν διαλέξεις , να προσπαθήσεις να το δεις και από κοντά σε κάποιο κατάστημα, για να είσαι σίγουρος πως θα είναι και κάπως άνετο στη χρήση (πληκτρολόγιο, touchpad, θύρες) Με εκνευριζουν πρωτα απο ολα στην αναπαραγωγη ταινιων και στα παιχνιδια ομως. Δεν παιζω πολλα παιχνιδια ειναι η αληθεια ομως. Αλλα δεν ειναι δυνατον να βαζεις μια HD ταινια και να κολλαει.. Εχω βρει 2-3 13αρια με καλη καρτα γραφικων.
iznodur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Sony Vaio VGN-SR31M/S μια χαρα φαινεται και με την Κάρτα γραφικών: Radeon HD3470
gtok Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Με εκνευριζουν πρωτα απο ολα στην αναπαραγωγη ταινιων και στα παιχνιδια ομως. Δεν παιζω πολλα παιχνιδια ειναι η αληθεια ομως. Αλλα δεν ειναι δυνατον να βαζεις μια HD ταινια και να κολλαει.. Εχω βρει 2-3 13αρια με καλη καρτα γραφικων. Για τις ταινίες μπορεί να έφταιγε ότι ήταν μονοπύρηνοι οι επεξεργαστές (για το Flynote δεν ξέρω τι cpu είχε). Πιστεύω πως αν πάρεις laptop με διπύρηνο επεξεργαστή , δεν θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον στις 720p ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.