koser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Κατ' αρχήν χαιρετώ παίδες είμαι καινούργιος και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας... Έχω ένα επεξεργαστή AMD 3200+ και μία μητρική ASUS A8N-E (4 χρόνια είναι αυτά) σκέφτομαι να κάνω overclock βέβαια με κάθε επιφύλαξη και θα ήθελα να με βοηθήσετε με το τί πρέπει να κάνω ακριβώς και πως πρέπει να το κάνω γιατί αν δεν είμαι ακριβής πολύ φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς Η/Υ, εκτός και αν δεν βοηθάει η μητρική μου.. Αυτά είχα να πω, αν θέλετε να γίνω πιο ακριβής στα χαρακτηριστικά πείτε μου........ευχαριστώ πολύ και περιμένω σωσίβιο..
BaNcU Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μπορείς να μας πεις τι ψύχτρα έχει το "θηρίο" σου και τι τροφοδοτικό έχεις ?
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πες πιο αναλυτικά το μοντέλο της μητρικής σου και ποιες ραμ έχεις. Λογικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αλλά ας δοκιμάσεις.
koser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν έχει ψύκτρα...... Έχω 2 g DDR 1 kingston 400mhz, Τροφοδοτικό 470 thermaltake, H μητρική Α8N-E EAYZ socket 939 HT1000....Αυτά..
eSATA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν έχει ψύκτρα......Έχω 2 g DDR 1 kingston 400mhz, Τροφοδοτικό 470 thermaltake, H μητρική Α8N-E EAYZ socket 939 HT1000....Αυτά.. εχει στοκ εννοεις...:p
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλά.. δε σε έχει τρελάνει ήδη το ανεμιστήρι τώρα με τις ζέστες; Θες να χειροτερέψεις την κατάσταση; :Ρ
BaNcU Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Τώρα μην σκεφτείς αναβάθμιση, με 300-500 ευρώ βγάζεις αξιοπρεπέστατο υπολογιστή-κουτί.
koser Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εννοείται ότι άμα κάνω κάποια αναβάθμιση θα βάλω ψύκτρα..... Όσο για τον φίλο BaNcU το ξέρω ότι με το πολύ 500 ευρώ μπορείς να φτιάξεις έναν καλό Η/Υ αλλά άμα τα είχα δεν θα έμπαινα στην διαδικασία αυτήν να 'πειράξω' τον επεξεργαστή όσο δυνατόν είναι αυτό.....
BaNcU Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Φίλε μου, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το κουτί σου πιό θορυβώδες και πιο ζεστό, γεγονός που δεν σε συμφέρει . Επιπλέον, δεν θα άξιζε να "κουμπώσεις" μια ψύχτρα, γιατί σε τέτοιο επεξεργαστή δεν το θεωρώ καλή αγορά. Και όπως πάντα μην περιμένεις να ανεβεί πάνω από 200-400 Mhz με τη μαμίσια, δλδ μηδαμινές διαφορές στην ουσία .
VKostas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πάρε μια ψυκτρούλα που να είναι συμβατή και με νεότερα socket ώστε να σου μείνει και για όταν αλλάξεις pc. Αν ανέβεις 400-500 MHz δεν θα είναι άσχημα...
koser Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Το θέμα είναι θα ανέβω καθόλου?????????????? Πείτε ρε παιδιά τα βήματα που πρέπει να κάνω για να κάνω overclock τον επεξεργαστή μου. Τί χρειάζεται να κάνω...............Αν μπορείτε λίγο αναλυτικά γιατί είναι η πρώτη μου που επιχειρώ κάτι τέτοιο!!!!! μη γίνει καμία στραβή και τρέχουμε...........Ευχαριστώ παίδες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.