pantrif2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το ps3. Ειχα κανει ενα update μεσο ιντερνετ και στην μεση του update κολησε και καθε φορα που ανοιγα το μηχανημα εκανε ινσταλ το update αλλα το εκανε μεχρι την μεση και μετα error επειδη οταν το κατεβασε κατεβικε το μισο . Μου ειπαν να βγαλω τον δισκο απο μεσα και να του κανω φορματ, το εκανα και μετα απο κει και περα δεν χανα ανοιξε το ps3 και δεν ξερω τι πεζει με τον δισκο τον εχω κανει φορματ σε Fat32 και τιποτα τον εκανα σε ext2 παλι τιποτα δεν το διαβαζει.Μπορω ομως να μπω σε ενα κρυφο μενου οταν παταω πατημενο το κουμπι που αναβει η κονσολα και ακουω τον διπλο ηχο αλλα παω και απο εκει να κανω rebuild hard disc database και λεει cannot accese to hard drive. Αν γνωριζει καποιος ας με βοιθησει.
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αν κολησε πανω σε update μαλον brickαρε. Αν εχεις εγγυηση παντο στην sony και πες τους οτι σου κολησε πανω στο update. Λογικα θα στο φτιαξουν.
pantrif2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 δεν υπαρχει εγγυηση φιλε..... γιαυτο ρωταω εδω!
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 δεν υπαρχει εγγυηση φιλε.....γιαυτο ρωταω εδω! Δυσκολο τοτε. Μπορει να φταιει και ο σκληρος, δεν ξερω. Καλητερα ας σου απαντησει καποιος που ξερει καλητερα απο ps3.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Φίλε μου φτιάχνει,πρέπει να μπείς σε service mode και από εκεί να του περάσεις το τελευταίο update που θα κατεβάσεις σε ένα usb stick.Για να μπείς στο service mode ενώ έχεις κλειστό το PS3 ακουμπάς το πλήκτρο αφής ΟΝ/ΟFF έχρι να ακούσεις 3 μπίπ και να κλείσει το μηχάνημα,έπειτα ξανακάνεις την ίδια διαδικασία αλλά μόλις ακούσεις το 2ο μπίπ το αφήνεις και θα σου εμφανίσει το service mode.
katsikoula Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Φίλε μου φτιάχνει,πρέπει να μπείς σε service mode και από εκεί να του περάσεις το τελευταίο update που θα κατεβάσεις σε ένα usb stick.Για να μπείς στο service mode ενώ έχεις κλειστό το PS3 ακουμπάς το πλήκτρο αφής ΟΝ/ΟFF έχρι να ακούσεις 3 μπίπ και να κλείσει το μηχάνημα,έπειτα ξανακάνεις την ίδια διαδικασία αλλά μόλις ακούσεις το 2ο μπίπ το αφήνεις και θα σου εμφανίσει το service mode. το δοκιμασα για να το κανω απο περιεργεια αλλα την δευτερη φορα οταν το αφησα στα 2 μπιπ ανοιξε κ απλα ζητουσε ρυθμησεις αναλυσης οθονης κ μετα ανοιξε κανονικα το XMB... εχω εκδοση 2.76 (ή 2.73) κ το μοντελο με τα 40GB
pantrif2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εγώ το ξέρω αυτό που λες φιλε το έχω κάνει ήδη αλλα όταν κάνω το Update λέει A serious error has occured......... τι να πω όλα αυτά συνέβησαν από τότε που έβγαλα το δίσκο να του κάνω format μέσο του pc. το είχα κάνει σε μορφή fat32 και δεν του έκανε rebuild database μετά το έκανα σε ext2 και πάλι τίποτα......ψάχνομαι συνεχεια αλλα δεν βλέπω προκοπη
katsikoula Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εγώ το ξέρω αυτό που λες φιλε το έχω κάνει ήδη αλλα όταν κάνω το Update λέει A serious error has occured.........τι να πω όλα αυτά συνέβησαν από τότε που έβγαλα το δίσκο να του κάνω format μέσο του pc. το είχα κάνει σε μορφή fat32 και δεν του έκανε rebuild database μετά το έκανα σε ext2 και πάλι τίποτα......ψάχνομαι συνεχεια αλλα δεν βλέπω προκοπη λογικα (υποθετω δλδ) οτι ο εσωτερικος δισκος του PS3 δεν ειναι σε fat32 γιατι αν ηταν ετσι θα μπορουσε να τον διαβαζε ο υπολογιστης. δοκιμασε να φορμαρεις τον δισκο σε ntfs κ να τον βαλεις μετα στο ps3. πιστευω παντως οτι η καλυτερη λυση ειναι να πεις σε εναν γνωστο με ps3 να κατεβασει στον σκληρο του δικου του ps3 το τελευταιο update κ να σου τον δωσει για να τον βαλεις στο δικο σου ps3 κ να δοκιμασεις μετα
gherudos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Τότε πρέπει να έχει χαλάσει ο δίσκος,δοκίμασε με ένα άλλο δίσκο,προσοχή όμως όταν βάλεις οποιοδήποτε νέο δίσκο είτε από PS3 φίλου σου ή από κάποιο laptop θα τον φορμάρει αναγκαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.