Iron_man21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 έκανα πριν λίγο format στον υπολογιστή μου και του πέρασα απο την αρχή τα Windows xp.το πρόβλημα είναι οτι πουθενά δεν βλέπω το εικονίδιο για την ενταση ήχου και όταν βάζω να δω μια ταινία ή να ακούσω μουσική δεν ακούγεται τίποτα απο τα ηχεία[CREATIVE].πρέπει μήπως να περάσω πρόγραμμα??drivers μήπως? Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει το πρόβλημα και ξέρει την απάντηση να με βοηθήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εννοειται πως πρεπει να περασεις τους drivers για την καρτα ηχου σου, ειτε ειναι της μητρικης, ειτε ειναι ανεξαρτητη. Αν παλι εχεις περασει τους drivers, πηγαινε Control Panel, Sound and Audio Devices και κανε check το "Place volume icon in the taskbar".
Iron_man21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 πως θα δω τι drivers χρειάζεται η Κάρτα ήχου μου? δηλαδή πως θα δω τι μάρκα είναι?
ss13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 πως θα δω τι drivers χρειάζεται η Κάρτα ήχου μου?δηλαδή πως θα δω τι μάρκα είναι? Κατέβασε αυτό και δες τα στοιχεία που θες !! http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml
citakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ο εύκολος τρόπος είναι να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου από κάποια απόδειξη αγοράς και να δεις το μοντέλο της κάρτας ήχου (αν είναι ξεχωριστή) ή το μοντέλο της μητρικής σου αν η κάρτα είναι ενσωματωμένη στη μητρική. Διαφορετικά πρέπει να ανοίξεις το κουτί και να δεις πιο μοντέλο κάρτας ήχου έχεις ή πιο μοντέλο μητρικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.