Grabi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 γειά σας!! έχω αγοράσει connex adsl ενσύρματο και έχει μέσα ενα μοντεμ baudtec.η τηλεφωνική γραμμή είναι pstn.ακολούθησα τις οδηγίες σύνδεσης μέσα από τον οδηγό για pstn σύνδεση.συνδέετε εστι http://img8.imageshack.us/i/dsc00159qfy.jpg/ εγώ τώρα θέλω το εξής.θέλω να το συνδέσω σε άλλη υποδοχή τοίχου.δηλαδή σε αλλο δωμάτιο όπου δεν είναι το τηλεφωνο.πως θα πρέπει να τα συνδέσω.πρέπει να αφήσω κενή την υποδοχή που συνδέετε το τηλέφωνο στο splitter???παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί συνδέθηκα στο ιντερνετ και εφτιαξα λογαρισμο σε άλλή υποδοχή τηλεφωνιής γραμμής μέσα στο ίδιο σπίτι όμως.ή όλες οιυποδοχές τηλεφωνικής γραμμής μέσα στο σπίτι είανι το ίδιο δηλ ένας λογαριασμός τηλεφώνου?? ευχαριστώ!!
alan2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αν εναν αριθμό τηλεφώνου εχετε στο σπιτι, δεν παιζει ρολο σε πια πριζα θα το βαλεις.στην υποδοχή τηλεφωνου στο splitter βαλε τηλεφωνικη συσκευη.
Grabi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 έναν αριθμό τηλεφώνου έχουμε στο σπίτι.για την υποδοχή τηλεφώνου στον splitter δεν φτάνει το καλώδιο του τηλεφώνου στο δωμάτιο μου.γίνετε να μν το συνδέσω στον splitter ή είναι υποχρεωτικό και πρέπει να τραβήξω καλώδιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 από την στιγμή που έχεις έναν αριθμό η τηλεφωνική γραμμή είναι ίδια, άρα δεν μπορείς να έχεις 2 routers ταυτόχρονα συνδεδεμένα...
Grabi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μα δεν θέλω να εχω δύο ρουτερ συνδεδεμενα ταυτόχρονα απλώς θέλω να μετακινήσω το μοδεμ απο το ένα δωμάτιο που έχει τηλέφωνο στο άλλο που δεν έχει. και ρωτάω αν γίνετε να βάλω το μοντεμ σε αλλη υποδοχη μεσα στο ιδιο σπιτι.και αν πρέπει να τραβήξω το καλώδιο του τηλεφωνου στο δωματιο για να το βαλω στον splitter ή να αφησω την υποδοχή τηλεφωνου κενή σε αυτόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μπορείς να το βάλεις απευθείας και να αφήσεις το τηλέφωνο πάνω στο splitter στην άλλη μπρίζα...
pavlos77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Θα βάλεις το μοντεμ μόνο του πάνω στην πρίζα ( χωρίς το splitter ) και θα πας να αγοράσεις ένα φίλτρο για το τήλ. σου για να μην ακόυς παράσιτα....Εγώ πάντως έτσι έκανα...
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 h λογικη λεει αυτο.οπου υπαρχει μονο τηλεφωνο μπαινει φιλτρο οπου υπαρει μονο adsl δεν βαζεις τιποτα οπου υπαρχει και τηλ και adsl μπαινει splitter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.