Προς το περιεχόμενο

ποια ψυκτρα για 720 ΒΕ?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Freezer 64 της AC ειναι αποκλειστικα για AM2 socket και κουμπωνει/εφαρμοζει τελεια στο bracket μαζι με το clip της, διωχνοντας την θερμοτητα της ψυκτρας προς το πισω case fan. Οι Xigmatek είναι tower ψύκτρες σχεδιασμένες για 775, με συνέπεια να εγκαθιστώνται οριζόντια στην μητρική και να διώχνουν τον ζεστό αέρα προς τα πάνω, εάν δεν υπάρχει case με top fans ο ζεστός αέρας κάθεται μέσα στο κουτί και ανεβάζει τις θερμοκρασίες επηρεάζοντας πολύ το PSU που για να ρίξει την θερμοκρασία του, ανεβάζει τις στροφές του ανεμιστήρα του με αποτέλεσμα να γίνεται θορυβώδες, το PSU είναι λίγο για να τραβήξει τον ζεστό αέρα προς τα έξω, και υπάρχει και πρόβλημα ταυτόχρονα με τις VGA που δεν έρχονται με καλό σύστημα ψύξης, μιλάμε για αυτές που αποβάλλουν τον ζεστό αέρα μέσα στο case, ο ήδη ζεστός αέρας περνάει στην xigmatek, μειώνει το cooling της ψήκτρας, ο αέρας θερμαινεται ακόμη περισσότερο και διώχνεται προς την οροφή του case οπού και κάθεται/μαζεύεται, ανεβάζοντας έτσι τις θερμοκρασίες στο κουτί και στο PSU.

Η καλύτερη πρόταση είναι ψήκτρα block/τούβλο όπως τις Scythe,που έρχονται με backplate και γίνονται orientation όπως επιθυμεί ο χρήστης.

Δημοσ.
για 775 ναι.

για am3???

am3 = am2-am2+

κατασκευαστικα εχουν ιδιες διαστασεις, οποτε οι ψυκτρες που γραφουν για AM2 κανουν και για ΑΜ3.

παιδια τελικα παραγγειλα την ARCTIC COOLING FREEZER 64, γιατι βαριεμαι να ξυλωνω M/Β!

οπως και να εχει, ειναι σιγουρα καλυτερη απο την stock. και εξαλλου δεν την θελω για etreme overclocking, αλλα για καλυτερη ψυξη.

Δημοσ.
am3 = am2-am2+

κατασκευαστικα εχουν ιδιες διαστασεις, οποτε οι ψυκτρες που γραφουν για AM2 κανουν και για ΑΜ3.

παιδια τελικα παραγγειλα την ARCTIC COOLING FREEZER 64, γιατι βαριεμαι να ξυλωνω M/Β!

οπως και να εχει, ειναι σιγουρα καλυτερη απο την stock. και εξαλλου δεν την θελω για etreme overclocking, αλλα για καλυτερη ψυξη.

καλη επιλογη..ειναι ησυxη και αρκετα καλη..θα μεινεις ευχαριστημενος:-)

Δημοσ.
am3 = am2-am2+

+1 στη επηλογι σου..και εγω την ιδια εχω για εναν 7850 BE και ειμαι απολιτα ευχαρηστιμενος ειναι αρκετα αθορηβος ο ανεμηστιρας της.

Δημοσ.

Παιδια εχω κι εγω τον 720 και ενδιαφερομαι για ψυκτρα.Ενδιαφερουσα προταση μου φαινεται η ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO PWM.Θα μπορει να ανεβασει τον 720 στα 3.5?Παστα λεω να βαλω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806082 .την στοκ ψυκτρα του 720 γινεται να την βαλω σε εναν athlon 3500+ ?Αξιζει κατι τετοιο;

Δημοσ.

Ωραια!Οσον αφορα την αλλη μου ερωτηση δηλαδη αν η η στοκ ψυκτρα του 3500+ αξιζει να να αντικατασταθει απο τη στοκ του 720 τι λετε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...