Jason13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αυτη την στιγμη εχω conn-x talk (pstn) 8 mbps....ο συναγερμος ειναι μες την τιμη των απεριοριστων κλησεων οτε(αρα δεν πληρωνω τις κλησεις συναγερμου απο οτε)...επειδη πληρωνω 145 ευρω σκεφτομαι να παω Hol ή forthnet .. αλλα διαβασα F.A.Q ,..και δεν καταλαβα ποτε και ποσο χρεωνεται και αν χρεωνεται ο συναγερμος για καθε κληση που κανω στην εταιρια του συναγερμου με την forthnet και την HOL..!!! οποιος εχει συναγερμο ή ξερει μπορει να μου πει τι γινεται με τον συναγερμο στις τρεις εταιριες αναλυτικα... και οταν παιρνω τηλεφωνο απο σταθερο με την hol και forthnet ,π.χ ΗΠΑ απο ξενοδοχειο και με συνδεουν αυτοι(στο ξενοδοχειο) στο δωματιο που θελω ,πληρωνω και εκει (ασχετα με τις απεριοριστες σε ξενους προορισμους)???????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 στην Forthnet σίγουρα δεν χρεώνονται οι κλήσεις που κάνει ο συναγερμός
Jason13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 σιγουροτατα???..διοτι ο οτε παλια με ειχε ##%$@ με τις κλησεις συναγερμου.... και για το ξενοδοχειο που ειπα απαντηστε μου..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ναι, έχω συναγερμό και forthnet και checkάρω κάθε αναλυτικό λογαριασμό
Jason13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 + πες μου και ποσο ακριβως σου ερχεται ο λογαριασμος σου..!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 39.90 το μήνα εκτός αν έχω κάνει περισσότερες κλήσεις κινητών από 60 λεπτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.