De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 To άτιμο είναι "Fuck! I killed my self" the bell tolls for me :ppp Η μεγάλη μου αγάπη και παντοτινή. : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 οχι ρε απλα εισαι νεος στα μηχανακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 οχι ρε απλα εισαι νεος στα μηχανακια Την είδες τη φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Την είδες τη φωτό; 999? εχεις προβλημα γουστου φιλε:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 άμα σου αρέσουν superbike μηχανεσ κοίτα για αυτά: http://www.ducati.com/en/bikes/my2009/FamilyPage.jhtml?family=Superbike αλλα είσαι νέος στην δουλειά και δεν εχεις εμπειρία απο τέτοιες τόσο γρήγορες μηχανες.αφού όμως σου αρέσουν αυτών των ειδών οι μηχανές σου προτείνω το νέο Kawasaki Ninja 250cc.πολύ καλο και εχω ακούσει καλές κρητικές.μπορει να είναι καλό Αλλα και πάλι να θυμάσαι δεν είναι DUCATI........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 To μου αρέσουν δε σημαίνει οτι θέλω να τις οδηγήσω απαραίτητα.Το νίντζα θα το παιρνα αν καβαλούσα παπί από τα 5 μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 αλλα είσαι νέος στην δουλειά και δεν εχεις εμπειρία απο τέτοιες τόσο γρήγορες μηχανες.αφού όμως σου αρέσουν αυτών των ειδών οι μηχανές Λιγοι ξερουν καλα τετοιες μηχανες, πρωτα απ ολα θελει ωριμοτητα. Μην εισαι σιγουρος οτι ξερεις, το αποδεικυεις λεγοντας μας μερικους χρονους που εχεις κανει σε πιστα με την στολη σου, κυριλε πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 ναι ολα τα SS στις πιστες γυρνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αν αφηνουμε υπονοουμενα οτι ειμαστε ειδικοι, λεμε και κανα χρονο απο πιστα. Στην Ελλαδα ολοι ξερουν να οδηγανε SS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μη το γυρίσουμε το θέμα σε Upsalla Run. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.