Προς το περιεχόμενο

Μηχανούλα 250cc

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να πάρω μηχανή σε 1-2 χρόνια.Είμαι αρχάριος με μεγάλου όγκου μοτοσυκλέτα,αλλά έχω μάθει να οδηγώ με ταχύτητες κ συμπλέκτη σε FX125 το οποίο έχει πολλά γκάζια για τα κυβικά του.

Σκεφτόμουν για μια ήπια μηχανή,ευκολοδήγητη.Θέλω όμως να είναι λίγο κλασικούρα στρογγυλοφάναρη κ ταυτόχρονα naked.

Στη αρχή κοιτούσα την CBF 250 αλλά διαβάζοντας τα φόρουμς κτλ. είδα για τα προβληματάκια που έχει στο κιβώτιο και το γεγονός οτι ακόμα βγαίνει με καρμπυρατέρ εν έτη 2009.Κατέληξα τελικά στην YBR 250 η οποία είναι ίδια κατά 99% απλά κάπως ανώτερη τεχνολογικά + το γεγονός οτι έχει καλύτερη αντιπροσωπεία κ δεν μπλέκω με το βλάκα το Σαρακάκη.Αυτό που με αγχώνει είναι μη σταματήσουν να τη βγάζουν στρογγυλοφάναρη μετά από 1-2 χρόνια κ δε θα μπορώ να την αγοράσω καινούρια.

Δε μου αρέσουν τα διαστημικά φώτα που βάζουν στις περισσότερες μηχανές σήμερα.

Επίσης η μηχανή θα κυκλοφορεί επι το πλείστον σε άσφαλτο.Δε χρειάζεται να πάω κάπου με χώμα.Και μιλάμε πάντα για του κουτιού B) . Ακούω γνώμες :-) ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποσο χρονων εισαι μαν?

Χρηση κυριως σε πολη? γιατι αν ναι τοτε ενα σκουτερακι ειναι απειρως καλυτερη επιλογη και πιστεψε με η ευχρηστια μετα απο λιγο θα ειναι το μονο που θα σε νοιαζει

αν επιμενεις για naked streetακι τοτε ναι το YBR ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη αν και τα καρμπυρατερ που υποτιμας προσδιδουν πολυ καλυτερη αποκριση στον χειρισμο του γκαζιου ακομα και απο τον καλυτερο ψεκασμο,γνωμη μου μην αποκλειεις το CBF γιατι οι διαφορες ειναι μηδαμινες

ομως

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/75346.asp

00_black_rhs_1024.jpg

δεν θα μπορουσε βεβαιως ο VonΣαρακακεν να μην #$%^%##@ κατι ακουγεται για 5000€ περιπου (μα με τπτ?)

αυτο το χρηστικο 125αρακι σε τιμη παπιας σου λεει τπτ?

http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=159&action=photos

να σου πω αδερφε, τα λ7 που κανουν τα καινουργια 250αρια ειναι κλοπη (εχω κουραστει να το λεω) γιατι δεν παιρνεις κανα μεταχειρο (Honda AX1 πχ στο 1,5 χιλιαρικο το πολυ) να μαθεις στην φτηνια και μετα που θα θελησεις μεγαλυτερο (γιατι θα θελησεις μεγαλυτερο) και που θα ξερεις λιγο περισσοτερο απο μηχανες,βλεπουμε για καινουργιο και ποιο?

κοιτα γιατι οχι καινουργιο 250αρι

http://www.mototriti.gr/newbikes/times/times_result.asp

BANDIT 650S 5.846,00€ STREET 656 4Τ Δ.Α. 6 AΛ 230 218 2

YBR 250 4.520,00€ STREET 250 4T 20.6 5 AΛ Δ.Α. 138 2

Αυτό που με αγχώνει είναι μη σταματήσουν να τη βγάζουν στρογγυλοφάναρη μετά από 1-2 χρόνια κ δε θα μπορώ να την αγοράσω καινούρια.

Μην αγχωνεσαι παντα κατι θα υπαρχει για τα γουστα σου στην αγορα .

ΥΓ εχουμε τα ιδια γουστα lol

Σκέφτομαι να πάρω μηχανή σε 1-2 χρόνια.

Μα σε τοσο καιρο που λεει σιγουρα θαχουμε κατι νεο απλως πιστευω οτι η συσκεγκριμενη σχολη ειναι διαχρονικη.

ΥΓ το VTR 250 μου αρεσει μεσα στην κινηση θα ειναι απιαστο !

ενταξει προφανως πιανει τον μεσο αναβατη

(στην ηλικια μου η κουραση ειναι πιο ευκολη στα σκυφτα χαχαχα)

θυμαμαι καποτε που ειχα το KR1-S οταν επεφτα σε μποτιλιαρισμα την ακουγαν οι καρποι καλα

ειναι ποιο σκυφτο απο τα αλλα ομως νομιζω

σορυ δεν το διαβασα σωστα αλλα δεν μου φαινεται τοσο σκυφτο πεταλουδα δεν ειναι το τιμονι?

ναι πεταλουδα ειναι

το ιδιο επαθα οταν πηρα την Βεφα,τον πρωτο καιρο πικρα μετα δεν καταλαβαινεις τπτ αλλα οκ τα YBR,CBF θα ειναι ποιο ξεκουραστα

ωραιο το KR,ακομα τα γουσταρω τα 2χρονα στρητ

αλλα ενα RVF 400 θα ηταν κολαση

edit οχι δεν πρεπει να ειναι κλιπονατο αλλα ολα τα VTR εχουν/ειχαν σπορτ προσανατολισμο

ωραιο το KR,ακομα τα γουσταρω τα 2χρονα στρητ

θυμαμαι στα κλειστα κοματια δεν παιζοτανε με τιποτα εμπαινες εμπαινες και καποια στιγμη αισθανοσουνα την μπιλια του μαρσπιε να βρισκει και ελεγες μα...καλα δεν εχει αλλο και τα φρενα του απαιχτα.

ποσο χρονων εισαι μαν?

Χρηση κυριως σε πολη? γιατι αν ναι τοτε ενα σκουτερακι ειναι απειρως καλυτερη επιλογη και πιστεψε με η ευχρηστια μετα απο λιγο θα ειναι το μονο που θα σε νοιαζει

αν επιμενεις για naked streetακι τοτε ναι το YBR ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη αν και τα καρμπυρατερ που υποτιμας προσδιδουν πολυ καλυτερη αποκριση στον χειρισμο του γκαζιου ακομα και απο τον καλυτερο ψεκασμο,γνωμη μου μην αποκλειεις το CBF γιατι οι διαφορες ειναι μηδαμινες

ομως

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/75346.asp

00_black_rhs_1024.jpg

δεν θα μπορουσε βεβαιως ο VonΣαρακακεν να μην #$%^%##@ κατι ακουγεται για 5000€ περιπου (μα με τπτ?)

αυτο το χρηστικο 125αρακι σε τιμη παπιας σου λεει τπτ?

http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=159&action=photos

να σου πω αδερφε, τα λ7 που κανουν τα καινουργια 250αρια ειναι κλοπη (εχω κουραστει να το λεω) γιατι δεν παιρνεις κανα μεταχειρο (Honda AX1 πχ στο 1,5 χιλιαρικο το πολυ) να μαθεις στην φτηνια και μετα που θα θελησεις μεγαλυτερο (γιατι θα θελησεις μεγαλυτερο) και που θα ξερεις λιγο περισσοτερο απο μηχανες,βλεπουμε για καινουργιο και ποιο?

κοιτα γιατι οχι καινουργιο 250αρι

http://www.mototriti.gr/newbikes/times/times_result.asp

BANDIT 650S 5.846,00€ STREET 656 4Τ Δ.Α. 6 AΛ 230 218 2

YBR 250 4.520,00€ STREET 250 4T 20.6 5 AΛ Δ.Α. 138 2

Είμαι 25.Το VTR είναι κουκλί!!!!!!!!!!!! Δε θα το παιρνα πάντως γιατί μου φαίνεται δύσκολοδήγητο.Κοινώς δε θέλω να μου μαμηθεί η μέση.Όχι μόνο μέσα σε πόλη.Διαδρομές μεταξύ επαρχιακών πόλεων καμια εκδρομούλα μικρή τέτοια ωραία.

Scooter?Τι σχέση έχει ρε άκαρδε το αθλιοσκούτερ με τα γούστα που έχω :XΠιπέρι

Δε λέω γμτ το αυτόματο μόνο γκάζι φρένο και τρελές σφήνες αλλά αφού μπορώ κ γουστάρω συμπλεκτάκο,γιατί να μη τα κάνω με στυλ;Άσε που το σκούτερ είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.Όσο για τις τιμές στα 250 είναι πιασοκώληκα ναι.Αλλά πιστεύω είναι καλά για αρχή.Θα ήθελα να είχα γκόμενα πάντως ,όσο όμορφο για μηχανή είναι το VTR.B)

δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα οποτε μεχρι να αγορασεις δεν χανεις και τπτ να το τσεκαρεις εννοειται οχι στατικα αλλα τεστ ντραιβ

για να δεις αν σου καθεται καλα κλπ,μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα ειδικα απο φωτογραφιες και μονο,την μηχανη την καταλαβαινεις μονο αν την οδηγησεις

αν ημουν στην ηλικια σου και με τα κριτηρια που βαζεις δεν θα κοιταγα καν τα αλλα,V2 30hp υγροψυκτο ΚΟΥΚΛΑΡΑ

tip ειναι αντιγραφο Ducati Monster

08_apr_ducati_monster_05.jpg

για μενα το ομορφοτερο γυμνο αλλα σου πεφτει λιγο μεγαλο στα 1000cc:p:p

CB1000R_35.jpg

cb1000r-3quart.jpg

Δε θα το παιρνα πάντως γιατί μου φαίνεται δύσκολοδήγητο.Κοινώς δε θέλω να μου μαμηθεί η μέση

μην βιαζεσαι να κρινης εχει δικιο ο million πρεπει να το καβαλησης ,οπως το κοβω μαλλον σε βαζει σε λιγο πιο μπροστινη θεση οδηγησης και αυτο εχει τα καλα του πιο αμεση αποκριση στα κλειστα κοματια και στην πιο....παιχνιδιαρικη οδηγηση,σε αυτο το στυλ ερχεται και το δικο μου.

million αυτή είναι η παλιά ducati monster έτσι δεν είναι;

Γιατί η καινούρια δε μ' αρέσει

offtopic:

Το πάσχα ήμουν στο εργοστάσιο της ducati.Και τα είδα όλα από κοντά.Ακόμα μου τρέχουν τα σάλια για κάποια άλλα μοντέλα που είδα εκεί.

million αυτή είναι η παλιά ducati monster έτσι δεν είναι;

Γιατί η καινούρια δε μ' αρέσει

offtopic:

Το πάσχα ήμουν στο εργοστάσιο της ducati.Και τα είδα όλα από κοντά.Ακόμα μου τρέχουν τα σάλια για κάποια άλλα μοντέλα που είδα εκεί.

ναι η παλια ειναι

1098 μηπως? \m/ © status inc:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:55 ----------

cb1000r-3quart.jpg

+1:-D:-D:-D:-D

μαθε να οδηγας με αυτο δε πειραζει:P

το ατιμο ειναι arise kill em all for whom the bells toll :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...