Προς το περιεχόμενο

Carrefour όλες οι κονσόλες -20%

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τιποτα απολυτως. Και δεν εισαι και υποχρεωμενος να τη χρησιμοποιεις πουθενα...

Απλα πας και τη βγαζεις :P

Εγω μονο και μονο οταν αγοραζω απο εκει τη χρησιμοποιω, οχι οταν εχει καποια τρελη εκπτωση, αλλα παντα ολο και κατι θα εχουν σε εκπτωση οποτε ακομα και στις καθημερινες αγορες σου αν τη χρησιμοποιεις κερδιζεις κατι τις.

Oυτε καν ταυτοτητα??

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι ρε παιδια απλως γραφεις τα στοιχεια σου και σου τη δινουν αμεσως .τη περνας στο ταμειο και ολα οκ.

Δημοσ.
οχι ρε παιδια απλως γραφεις τα στοιχεια σου και σου τη δινουν αμεσως .τη περνας στο ταμειο και ολα οκ.

Συμπληρώνεις ότι στοιχεία θέλεις και ότι όνομα θέλεις, χωρίς ταυτότητα και την παίρνεις αμέσως (κάρτα club CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ).

Δημοσ.
Ναι παιζει , πηρα στα 148ευρω το 3004. Αξεσουαρ δεν ειναι μεσα στην προσφορα 20%.

Είναι και τα περιφερειακά μέσα στην προσφορά.

Δημοσ.

ποια εκδοση του psp ρε παιδια δεχεται fw?

Κατι διαβασα οτι καποιες τελευταιες παιζουν μονο αυθεντικα και δεν σπανε.

Πως ξεχωριζω 3004 κτλ απο τις παλιοτερες?

Δημοσ.

ΠΑΤΡΑ

Το απόγευμα πήρα το τελευταίο Arcade με 135€ τελική τιμή (αν σκεφτείς ότι το χειριστήριο μόνο έχει 50€ και κάτι λίγα που έχει το DVD με τα arcade και ο ένας μήνας Live, είναι καλή τιμή).

Έχει εσωτερική μνήμη 256ΜΒ.

Είχε ακόμα τα 60GB και ένα premium (στα 299 το premium πριν την έκπτωση).

Μπορώ να πω ότι μου ήρθε κουτί. Έψαχνα καιρό για XBOX με HDMI (έχω ένα από τα πρώτα). Παρήγγειλα και από το ebay ένα καλώδιο για optical με 7£ και 10Μ HDMI με 11£, και είμαι κομπλέ.

Δημοσ.

Οσον αφορα τα περιφερειακα κονσολων/εξαρτηματα ρωτησα στο τμημα με τα psp/games στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν ειναι μεσα στην προσφορα, χωρις βεβαια να παρω και να παω ταμειο να δω τι θα γινει. Οποτε ισως εχεις και δικιο narayan.

Δημοσ.
Οσον αφορα τα περιφερειακα κονσολων/εξαρτηματα ρωτησα στο τμημα με τα psp/games στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν ειναι μεσα στην προσφορα, χωρις βεβαια να παρω και να παω ταμειο να δω τι θα γινει. Οποτε ισως εχεις και δικιο narayan.

Στην πάτρα μου είπαν ότι τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στην προσφορά, τα αξεσουάρ όμως όχι.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το playstation 3. Ξέρετε τιμή μετά την έκπτωση?

Κάτω από 300.

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι όλοι ενημερωμένοι... από το Carrefour Ρέντη μέχρι και joypad για το PC πήρα με την έκπτωση, ενώ το έγραφε και στις ενημερωτικές αφίσες πως είναι και τα περιφερειακά στην προσφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...