vk13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Έχω ένα σκληρό δίσκο 1 τέρα στον οποίο έχω περασμένα και τα windows xp. Θέλω να τον χωρίσω σε 2 partition ( C: και D:) που το καθένα θα έχει τον ίδιο ακριβώς χώρο. πχ. 400 gb o c: , 400 gb και ο d: Πώς θα γίνει αυτό; Έχω περίπου 600 gb ελεύθερο χώρο και δεν θέλω να χαθούν τα ήδη υπάρχοντα αρχεία και windows....
Mvpgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το Partition Magic. Δεν είναι και πολύ καινούργιο αλλά υποστιρίζει XP.
alex89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το Partition Magic. Δεν είναι και πολύ καινούργιο αλλά υποστιρίζει XP. Καλό πρόγραμμα αυτό που ο φίλος σου προτείνει. Προσωπικά χρησιμοποιώ το paraganon partition manager. Πριν κάνεις οτιδήποτε με το διαχωρισμό του δίσκου, είναι για λόγους ασφαλείας όσων αφορά πιθανή απώλεια των χρήσιμων αρχείων που έχεις αποθηκευμένα, καλό είναι να τα αποθηκεύσεις σε ένα άλλο αποθηκευτικό μέσο. Καλή προσπάθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.