Προς το περιεχόμενο

Αγορά scanner


VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους.

Θέλω scanner το οποίο θα χρησιμοποιήσω για σάρωση φωτογραφιών. Δύσκολη δουλειά για μηχάνημα των 100Ε που ψάχνω, αλλά αν γνωρίζει κάποιος την αγορά ας προτείνει κάτι.

Απ' όσο κοίταξα μου φαίνεται καλό αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.205134

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πω, εγώ πάντως, αν εξαιρέσεις πχ για επαγγελματικούς λόγους, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το πιο απλό σκάννερ ξεκινάει το λιγότερο, αν όχι και περισσότερο, από το χρηματικό όριο του πιο φτηνού πολυμηχανήματος...Οπότε ας μιλήσει κανείς άλλος που να ξέρει, να μας διαφωτίσει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ερασιτεχνική χρήση είναι αλλά πολυμηχάνημα δεν ξαναπαίρνω. Στα καλά καθούμενα βγήκε off χωρίς να το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Έτσι έμεινα και από εκτυπωτή και από σκάνερ.

Και πάλι όμως οι σαρώσεις που έχω δει από αυτόνομο σκάνερ -όχι ακριβό- είναι αρκετά καλύτερες. Λειτουργικά οι διαφορές από τα πολυμηχανήματα είναι στην ταχύτητα και τις ευκολίες (slides, διαφάνιες, αρνητικά).

CAUTION το είδα αυτό αλλά η αξιολόγηση που έχει γιατί είναι τόσο χαμηλή? Συν τοις άλλοις είναι μάλλον πιο αργό και πιο "φτωχό" σε λειτουργίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Παρε Lide με 1000!

Εχω ενα απο το 2004 και ακομα δουλευει και μαλιστα πολυ καλα! Ειναι λεπτο και πιο ευπαρουσιαστο και δεν χρειαζεται και εξτρά τροφοδοσια περαν της USB.

 

Μονο αν εχεις 64bit windows μην παρεις... Γιατι εχουν θεμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...