Xrispas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 εδώ και λίγες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. όλα δούλευαν κανονικά μέχρι που κατέβασα το K-Lite Codec Pack 4.95,το εγκατέστησα αλλα μετά το adobe premier cs 3 μου κόλλαγε στην εκκίνηση και μετά έκλεινε. Απεγκατέστησα μετα τα codec που έβαλα και το premier άνοιγε κανονικά αλλα δεν είχε καθόλου codecς καθώς τα είχα σβήσει.Δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλα το πρόβλημα παραμένει,ή θα έχω codecς χωρίς να μπορώ να δουλέψω στο premier ή δεν έχω τίποτα απο τα 2. Αν ξέρει κάποιος τι μπορεί να φτάει ή του έχει τύχει κάτι τέτιο ας με διαφωτήσει.Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Γιατί δεν περνάς επιλεκτικά μόνο τον/τους codec που χρειάζεσαι, ώστε να ανακαλύψεις συγχρόνως και τον ακριβή ένοχο για το κόλλημα που κάνει το Premiere στην εκκίνηση; Το K-Lite, όπως και τα υπόλοιπα codec packs, δεν κάνουν κάτι εξωπραγματικό ως λειτουργία, απλά έχουν μαζεμένους και αυτοματοποιούν την εγκατάσταση από πολλούς codecs που δεν χρειάζονται σε όλους, είναι η αλήθεια). Στο ίδιο με K-Lite ή και καλύτερο - αν οδηγηθεί σε λύση για προβλήματα όπως το δικό σου - αποτέλεσμα μπορεί να φτάσει ένας χρήστης εγκαθιστώντας χειροκίνητα τους διάφορους codecs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.