mkrokod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, έχω ένα Notebook με Vista... ενώ δείχνει συνδεδεμένο κσι Local & Internet με το που πάω να ανοίξω explorer ή Mozzila μου κόβει την γραμμή, ενώ το Messenger λειτουργεί κανονικά!!! Τί μπορεί να φταίει???
ptsiou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 το mozzila μηπως? αοπ τι στιγμη που σου δουλευει το Messenger εχεις Internet αρα δεν κοβετε η γραμμη. δοκιμασε να μπεις με internet explorer
mkrokod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ότι και να ανοίξω είτε internet Explorer είτε Mozzila είτε κάνω Windows Update μου κάνει Disconnect στο Internet!!!
dermitzos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 απο όταν κοπεί το internet το messenger κανει κανένα λεπτό μέχρι να κλείσει.
mkrokod Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εννοώ πως όταν χρησιμοποιώ το messenger ΔΕΝ έχω πρόβλημα!!! Αν ανοίξω οποιονδήποτε Browser μου κόβει την γραμμή!!!
mkrokod Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Avast... Αυτό χρησιμοποιώ παντού... δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα... Έχω φρικάρει, 3 μέρες προσπαθώ να βγάλω άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.