nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 +1 στου grimpr με τις εξής αλλαγές. Cpu με μικρότερη κατανάλωση,2χ1gb ram να εκμεταλλευτεί και το dual channel και μια αρκετή onboard gpu..
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δεν νομίζω πως θα χρειαστεί ssd και κάρτα γραφικών ο "παππούς",καθώς και με μια onboard gpu θα κάνει την δουλειά του,κατά τα άλλα συμφωνώ με τον grimpr.
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ο παππούς είναι που θα τον χρειαστεί...Σίγουρα θα εκτιμήσει την μεγάλη αποκρισιμότητα που θα έχει το σύστημά του.. Y.Γ: Aν...και ίσως χρειαστεί περισσότερο στον γιό.. Raid0 σε ssd και 128gb....Veeeeery nice...
Tigran Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως θα πρότεινα να κοιτάξεις και κάτι σε laptop. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο δυνατός, όσο αν έπαιρνες έναν desktop στα ίδια χρήματα, αλλά το laptop είναι πιο βολικό.
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ο παππούς είναι που θα τον χρειαστεί...Σίγουρα θα εκτιμήσει την μεγάλη αποκρισιμότητα που θα έχει το σύστημά του.. Σιγά μην καταλάβει την διαφορά... Δεν νομίζω να έχει μεγάλες απαιτήσεις,και την διαφορά θα την δει στην εκκίνηση των win περισσότερο δεν νομίζω να τον πειράζει να περιμένει 1 λεπτό παραπάνω.Όσο για mozilla,msn και άλλες τέτοιες βαριές εφαρμογές δεν θα είναι και τόσο αισθητή η διαφορά,ειδικά για κάποιον που δεν πολυασχολείται με pc...
d3m0n Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Man διάβασε και το Y.Γ Όταν είχα απαντήσει δεν το είχες γράψει. Έτσι αλλάζει το πράγμα.
eSATA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 +1 στου grimpr με τον 5050e@45w@fanless για ενα εντελως αθορυβο pcaki:-) ε δες τα μαζεμενα..
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ωραιο μου φαινεται ρε μαγκες αλλα καιγω ειμαι της αποψης 1. ο SSD γαμαει αλλα ουτε που θα τον καταλαβει αν ανοιγει στα 15'' αντι για 40'' 2. γιατι να δωσει 35Ε για cooler? 3. Μηπως να κατεβαζα και ιντσες στην οθονη? 660Ε ειναι το οριο του αλλα μιλαμε πλεον για καλο σχετικα μηχανακι. Μηπως να γλυτωναμε κανα 150αρι απο αυτα που ειπα και να πεφταμε στα 500κατι?
eSATA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ωραιο μου φαινεται ρε μαγκες αλλα καιγω ειμαι της αποψης 1. ο SSD γαμαει αλλα ουτε που θα τον καταλαβει αν ανοιγει στα 15'' αντι για 40'' 2. γιατι να δωσει 35Ε για cooler? 3. Μηπως να κατεβαζα και ιντσες στην οθονη? 660Ε ειναι το οριο του αλλα μιλαμε πλεον για καλο σχετικα μηχανακι. Μηπως να γλυτωναμε κανα 150αρι απο αυτα που ειπα και να πεφταμε στα 500κατι? 1. πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι o ssd ειδικα οταν ειναι 64gb δε προσφερει μονο γρηγορο boot...τωρα αν το θεωρεις περιττο το βγαζεις! 2. ελεγα για να παιζει χαλαρα fanless τωρα αν δε σε/τον νοιαζει ο θορυβος μεινε με στοκ. 3. και να παρεις τι 20αρα με 20 ευρω διαφορα;..δε λεει
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 1. ο SSD γαμαει αλλα ουτε που θα τον καταλαβει αν ανοιγει στα 15'' αντι για 40'' Προσπάθησε να πιάσεις τα υπονοούμενα...! 2. γιατι να δωσει 35Ε για cooler? Ας δώσει 23 για αυτήν που σου έβαλα εγώ αλλά μια ψυκτρούλα να βάλει...πολύ φασαριόζες οι μαμίσιες γενικά..+καλύτερες θερμοκρασίες..Καλό είναι να βάλει μία. 3. Μηπως να κατεβαζα και ιντσες στην οθονη? Man επειδή δεν είναι πιτσιρικάς δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να έχει την άνεση του στην επιφάνεια εργασίας...155€ έχει ένα αξιόλογο 22άρι με DVI,αν δεν βλέπει και ταινίες μπορεί και να μην βάλει με DVI..αλλά στις ίντσες μια χαρά είναι οι 22"..
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 1. πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι o ssd ειδικα οταν ειναι 64gb δε προσφερει μονο γρηγορο boot...τωρα αν το θεωρεις περιττο το βγαζεις!oκ, θα του ανοιγει τα παραθυρα πιο γρηγορα και θα μπαινει στο program files ποιο γρηγορα. Εγω ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο τον ssd, το θεμα ειναι οτι σε ενα ανθρωπο χωρις απαιτησεις που εχει οριο τα 600, τρως τα 130 απο αυτα για να βαλεις ssd?2. ελεγα για να παιζει χαλαρα fanless τωρα αν δε σε/τον νοιαζει ο θορυβος μεινε με στοκ.δεν ειχα cooler στον παλιο και δεν τον πηραζε, extreme απαιτησεις δεν εχει, δεν νομιζω να παραπονεθει. Τεσπα, θα το αφησω τελευταιο, αν ειμαστε κατω απο το οριο θα βαλω3. και να παρεις τι 20αρα με 20 ευρω διαφορα;..δε λεει Σε αυτο εχεις ενα δικιο οπως και ο Νικος. Γενικα θα γουσταρει με μια καλη οθονη(ειδικα σε σχεση με την 15'' crt που ειχε 8 χρονια)
nikos21aek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Είναι και πολύ ασφαλέστεροι οι SSD εκτός από τις επιδόσεις.
BaNcU Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Είναι και πολύ ασφαλέστεροι οι SSD εκτός από τις επιδόσεις. Δεν είναι σίγουρο ακόμα..., δηλαδή δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε περίπτωση..., αλλά που θα πάει, δεν θα μπούνε στο casual budget .
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ρε σεις, ευτυχως που μου εκοψε και εκανα παραθεση grim απο την γαμωδουλεια δεν με αφηνει να δω τι ανεβασες, μπορεις να ανεβασεις αποδω απο το φορουμ σαν επισυναπτομενο την συνθεση σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.