UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όταν λες Dual channel? επειδή είμαι και αρκετά άσχετος. Dual channel= 2 dims μνημης= τρεχουν πιο γρηγορα Σε σχεση με το 1 dimm μνημης παντα..
crazzyyhuhuh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Λογικά UpToDate_ θα παραγγείλω αυτήν που μου είπες στο πιο πάνω Topic την 1GB...λογικά για να λέει ότι χάνω Dual channel σημαίνει ότι δεν είναι και αρκετά καλό αυτό..
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Λογικά UpToDate_ θα παραγγείλω αυτήν που μου είπες στο πιο πάνω Topic την 1GB...λογικά για να λέει ότι χάνω Dual channel σημαίνει ότι δεν είναι και αρκετά καλό αυτό.. To dual channel το χανεις με αυτην εδω,λογο του οτι ειναι μονο ενα dimm. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554655 Eνω αυτην εδω x2 (δηλαδη 2 τετοιες) τρεχεις dual channel.
crazzyyhuhuh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά, έχω παραγγείλει ήδη μία τέτοια, και σε λίγες μέρες θα παραγγείλω ακόμα μία, λογικά την δευτέρα. Ελπίζω το Pc μου μετά να πετάει.
UpToDate_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Oταν παρεις και την δευτερη,να τις τοποθετησεις στα κιτρινα slots ή στα κοκκινα.(ζευγαρακια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.