Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σχετικά με την μνήμη RAM

crazzyyhuhuh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας Insomaniacs,

Θα ήθελα να σας απασχολήσω σχετικά με ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό, και δεν είναι άλλο από την αγορά νέας Μνήμης RAM. Αυτήν την στιγμή στον υπολογιστή μου έχω αυτήν την Μνήμη RAM αλλά το PC σε μερικά παιχνίδια σέρνεται ( όπως το Lineage2 ) όταν σηκώνω πάνω από 2 Clients. Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι να με βοηθήσετε στο να παραγγείλω την σωστή Μνήμη RAM από E-shop ώστε να ταιριάζει στον υπολογιστή μου, να είναι καλή ( πάνω από 1 GB ) αλλά ταυτόχρονα θα ήθελα η τιμή της να μην ξεπερνάει τα 15 ευρώ. Εάν σας είναι εύκολο και έχετε χρόνο ασχοληθείτε λίγο με το "προβληματάκι" μου. Εάν απαγορεύεται η διαφήμιση άλλων σελίδων στο Forum αυτό, παρακαλώ αν γίνετε να μου τα στείλετε μέσω PM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να με βοηθήσετε.

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ,

Crazzyyhuhuh

Δημοσ.
Με 15 ευρώ δεν παίρνεις 2gb (με 20 ευρώ παίρνεις όμως).

Για να είμαι μέσα στο όριο, κοτσάρεις και αυτήν πάνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 με 11.29 και είσαι εντάξει λογικά.

Ευχαριστώ V-tidus για τον χρόνο σου

Aν δεχεται η μητρικη σου 800αρες τοτε αυτες

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000293&product=1272780

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ----------

Ποια μητρικη εχεις ?

Alexis333 έχω την Gigabyte P31 DS3L

Δημοσ.
τοτε εφυγες για αυτες χωρις δευτερη σκεψη

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000293&product=1272780

Φίλε alexis333 ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Κάτι τελευταίο...επειδή δεν έχω ξανά παραγγείλει από το πλαίσιο...σου τα στέλνουν μέσω Courier?

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο...επειδή δεν έχω ξανά παραγγείλει από το πλαίσιο...σου τα στέλνουν μέσω Courier?

Yeap,επιλεγεις τροπο πληρωμης "αντικαταβολη" φροντιζεις να βαλεις σωστο αριθμο κινητου για να ενημερωνεσαι για την παραγγελια και εγγυρη διευθυνση παραδοσης.

Μιας και η παραγγελια ειναι κατω των 85ευρω σου επιβαλουν και τα μεταφορικα στην κοστολογιση(3ε επιπλεον εντος αθηνας,θεσσ/νικης κ.α).Για περισσοτερες πληροφοριες διαβασε τους ορους.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι Αθηνα - Πατρα - Θεσαλονικη - Λαρισα στα στελνουν με κουριερ αλλα θα κοστισει καμποσο παραπανω.

Εμενα που μενω σε νησι μου παει περιπου 7 - 10 ευρω τα μεταφορικα

Αν μενεις σε μια απο τις πολεις που ανεφερα πιο πανω τοτε απλα τα παραγγελνεις και πατας παραλαβη απο το καταστημα της πολης σου. Δε κοστιζει τπτ και συνηθως την επομενη μερα ειναι ετοιμα για παραλαβη

Δημοσ.
Αν δεν εισαι Αθηνα - Πατρα - Θεσαλονικη - Λαρισα στα στελνουν με κουριερ αλλα θα κοστισει καμποσο παραπανω.

Εμενα που μενω σε νησι μου παει περιπου 7 - 10 ευρω τα μεταφορικα

Αν μενεις σε μια απο τις πολεις που ανεφερα πιο πανω τοτε απλα τα παραγγελνεις και πατας παραλαβη απο το καταστημα της πολης σου. Δε κοστιζει τπτ και συνηθως την επομενη μερα ειναι ετοιμα για παραλαβη

Δηλαδή εγώ που μένω Ξάνθη, θα μου έρθει 17 ευρώ η RAM + 7-10 ευρώ τα μεταφορικά? Εάν είναι έτσι δεν συμφέρει από το πλαίσιο :(

Δημοσ.
Δηλαδή εγώ που μένω Ξάνθη, θα μου έρθει 17 ευρώ η RAM + 7-10 ευρώ τα μεταφορικά? Εάν είναι έτσι δεν συμφέρει από το πλαίσιο :(

Δεν ξερω ποσο παει η χρεωση για Ξανθη. Παρτους ενα τηλεφωνο και ρωτα ποσο πανε τα μεταφορικα για Ξανθη. Μπορει να ειναι και 3 ευρω οπως λεει και ο UpToDate_

Aλλιως παμε για eshop αν δε συμφερει. Εχετε eshop εκει ε ??

Δημοσ.

Ναι E-shop έχουμε, μήπως μπορείς να βρεις τίποτα καλό από E-shop, παρόμοιο, μπορεί και το ίδιο μήπως το έχει και E-shop?Και επίσης UpToDate_ γνωρίζεις για Ξάνθη πόσο πληρώνεις επιπλέον?

Για παραγγελίες κάτω των 85 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: Για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα το κόστος είναι 3 € ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 10 €. Οι τιμές αυτές είναι ανεξάρτητες του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων

Δεν με συμφέρει από το Plaisio.gr, μήπως μπορεί να γίνει κάτι με το E-shop.gr?Το λέω επειδή έχουμε κατάστημα εδώ στην Ξάνθη και δεν θα πληρώσω μεταφορικά.

Δημοσ.
Ναι E-shop έχουμε, μήπως μπορείς να βρεις τίποτα καλό από E-shop, παρόμοιο, μπορεί και το ίδιο μήπως το έχει και E-shop?Και επίσης UpToDate_ γνωρίζεις για Ξάνθη πόσο πληρώνεις επιπλέον?

Ξανθη κατα 99.9% υπαγεται στο "Για την υπόλοιπη Ελλάδα" αρα αφου η παραγγελια ειναι κατω των 85ε,η χρεωση ειναι 10ευρω επιπλεον.

http://www.plaisio.gr/CorporateHelp.aspx?show=0310DeliveryCosts

Aπο e-shop, αυτην εδω x2

Δημοσ.

Λοιπόν, γιατί πιστεύω ότι σας έπρηξα με αυτό το θέμα της RAM, θα ήθελα ΤΕΛΙΚΟΣ να αγοράσω μία 2GB μνήμη που να ταιριάζει στο PC μου, και εάν είναι πολύ ακριβή μία εναλλακτική 1GB η οποία θα ταιριάζει και αυτή στο Pc μου...Ευχαριστώ για την βοήθεια σας και Sorry για το πρήξιμο βραδιάτικα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...