mgkillme Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πολλες καλημερες Ψαχνομαι,ωστε σε λιγο καιρο να αγορασω ενα UPS και να εχω το κεφαλι μου υσηχο αναφορικα με τα κεφια της ΔΕΗ Διαβασα καποια thread που υπαρχουν ηδη,,αλλα δεν εβγαλα εντελως ακρη...οποτε θελω βοηθεια Αγοραζουμε κατι ποιοτικο μιας και ups δεν αγοραζεις καθε χρονο....οποτε κρινοντας και απο τις εντυπωσεις παρα πολλων χρηστων παμε σε APC UPS σχετικα με τα ups διαβασα οτι για τροφοδοτικα με active pfc δεν εδεικνυνται τα κλασσικα ups,αλλα παμε σε smart ups που παραγουν pure ημιτονο....το κοστος ομως ανεβαινει... επισης το τροφοδοτικο ειναι enermax modu 82+ 625 watt...γενικα to pc δεν καταναλωνει πανω απο 250 watt συμφωνα με αρκετα wattage calculators sites...ακομα και με ΒΑΡΒΑΤΗ αναβαθμιση αποκλειεεται να φθασει πανω απο 450 σε full load... το θεμα ομως ειναι οτι διαβασα οτι κατα την εκκινηση του τροφοδοτικου η την μεταβαση στην μπαταρια,απαιτειται ισχυς ιση με 120-125% του τροφοδοτικου δηλαδη 625*1.2=750watt....ομως 750 watt UPS με εξοδο pure sine ειναι απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ........ για δωστε καμια γνωμη και τις εμπειριες σας:-)
parkos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μια χαρα τα λες με βαση το ψυχ/κο οριο των 100 γιουριων παρε αυτο apc 700va http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9538&catid=267 βεβαια δεν βγαζει sinewave... αλλα ειναι Stepped approximation to a sinewave μια χαρα για την περιπτωση σου (για sine θα με ενδιεφερε περισσοτερο αν επροκειτο να συνδεσω καποια συσκευη ηχου) κατι τετοιο (σειρα smart) βεβαια θα κοστιζε σιγουρα πανω απο 200
mgkillme Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 οσον αφορα το 1,25*PSU POWER...αν γινει η διακοπη ρευματος,και περασει στις μπατριες και ζητησει 800 watt...αμα το ups μπορει να προσφερει λιγοτερα...?????
iced Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι? Εχω ενα φορητο και τον τροφοδοτω απο το ups (καποιες φορες βγαζω την μπαταρια). Εχει καποιο αντικτυπο που δεν βγαζει ημιτονικο το mustec 1000 που εχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.