Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ε τι ψάχνεις και δεν βγάζεις άκρη? έχει γίνει null κάποιο από τα object σου... βρές για ποιόν λόγο! εγώ σε flex που ασχολούμαι το συναντώ συνέχεια αυτό, αλλά χωρίς κώδικα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν δεν δώ.. γιατί με βρίζεις ? θα κάτσω πιο αργά το βραδάκι αν είναι να μαζέψω τον κώδικα να τον δώσω εδώ αν και νομίζω οτι αν στο δώσω όλο μαζί μαζεμένο δεν θα βγάλεις άκρη ξαναλέω δεν τον έχω όλο σε ένα frame....
assaya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 δεν σε έβρισαααα... Έχω φάει και εγώ άπειρες ώρες στο debug για κάτι τέτοια.. μόνο που ήμουν πιο τυχερός γιατί έχει πολύ debug/profiler mode ο flex builder... Σε flash ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφουν "βαρύ" κώδικα εκεί έξω...
patentapc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 on (release) { getURL("http://www.votsios.gr"); } βάλτο στο κουμπί αρχική
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 το είχα δοκιμάσει αυτό ακριβός και μου άνοιγε καινούρια tab στον firefox...
assaya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 πρέπει να βάλεις και το _self για να μην σου ανοίγει.
patentapc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ρε συ vatos γιατι έγραψες όλον αυτόν τον κώδικα και δεν έβαλες απλά action στο κουμπια που έχεις κάνει δοκίμασε να βάλεις action gotoAndStop(1); στο κουμπι αρχική!
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 γιατί το πάω με βάση το βιβλίο της adobe για το flash γιατί δεν είχα ιδέα πριν το διαβάσω και με ένα σκέτο gotoAndplay δεν νομίζω να παίζει
patentapc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ας μας πει λοιπόν κάποιος που ξέρει αν έχεις συνδέσει αρχείο με actionScript σε ένα αρχείο flash τότε τα actions τα οποία μπαίνουν μέσα στα frame και στα κουμπία λειτουργούν η οχι?
assaya Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 γιατί να μην λειτουργούν; από όσο ξέρω κανονικά! εδώ μπορείς να φτιάξεις κουμπιά και μόνο σε as3. το getURL(http://www.blabla.com, "_self"); το δοκίμασες τελικά; αν και δν είναι σωστός τρόπος..
Vatos_locos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 δεν πρόλαβα θα το δοκιμάσω σήμερα το απογευματάκι, και ευχαριστώ όλους που βοηθάνε
patentapc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Vatos τρέχα φίλε θα γίνουμε ρόμπα το flash στο site προχωράει μόνο του!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.