Προς το περιεχόμενο

ActionSscript 3.0 σε Flash CS4 τα βρήκα σκούρα

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε τι ψάχνεις και δεν βγάζεις άκρη? έχει γίνει null κάποιο από τα object σου... βρές για ποιόν λόγο! εγώ σε flex που ασχολούμαι το συναντώ συνέχεια αυτό, αλλά χωρίς κώδικα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν δεν δώ..

γιατί με βρίζεις :P ? θα κάτσω πιο αργά το βραδάκι αν είναι να μαζέψω τον κώδικα να τον δώσω εδώ αν και νομίζω οτι αν στο δώσω όλο μαζί μαζεμένο δεν θα βγάλεις άκρη :P ξαναλέω δεν τον έχω όλο σε ένα frame....

Δημοσ.

δεν σε έβρισαααα... Έχω φάει και εγώ άπειρες ώρες στο debug για κάτι τέτοια.. μόνο που ήμουν πιο τυχερός γιατί έχει πολύ debug/profiler mode ο flex builder... Σε flash ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως γράφουν "βαρύ" κώδικα εκεί έξω...

Δημοσ.

ρε συ vatos γιατι έγραψες όλον αυτόν τον κώδικα και δεν έβαλες απλά action στο κουμπια που έχεις κάνει δοκίμασε να βάλεις action gotoAndStop(1); στο κουμπι αρχική!

Δημοσ.

γιατί το πάω με βάση το βιβλίο της adobe για το flash :P γιατί δεν είχα ιδέα πριν το διαβάσω και με ένα σκέτο gotoAndplay δεν νομίζω να παίζει :P

Δημοσ.

Ας μας πει λοιπόν κάποιος που ξέρει αν έχεις συνδέσει αρχείο με actionScript σε ένα αρχείο flash τότε τα actions τα οποία μπαίνουν μέσα στα frame και στα κουμπία λειτουργούν η οχι?

Δημοσ.

γιατί να μην λειτουργούν; από όσο ξέρω κανονικά! εδώ μπορείς να φτιάξεις κουμπιά και μόνο σε as3.

το getURL(http://www.blabla.com, "_self"); το δοκίμασες τελικά; αν και δν είναι σωστός τρόπος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...