Προς το περιεχόμενο

ActionSscript 3.0 σε Flash CS4 τα βρήκα σκούρα

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα site σε flash φτιαγμένο σε AS3.0 και το πρώτο του κομμάτι έχει 4-5 κουμπιά

επίσης υπάρχει και ένα κουμπί σε κάθε κομμάτι του flash που πρέπει να πηγαίνει στο Frame 1 και να δουλεύουν όλα το flash από την αρχή ώστε να πατιούνται τα κουμπιά του πάλι.

το έκανα έτσι:

>btn1_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, function(){gotoAndPlay(1)});

αλλά πάει στην αρχή μεν αλλά όλο το flash μένει σταθερό μετά και δεν παίζουν τα υπόλοιπα κουμπιά εκτός αν κάνω 2 κλικ πάνω στο κουμπί που είναι για να σε πηγαίνει στο frame 1

ελπίζω να καταλάβατε γιατί προσπάθησα να το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα :P

να σας δείξω το ίδιο δύστυχος δεν μπορώ ακόμα μιας και είναι εμπορικό site και για κάποιο λόγο δεν θέλουν να φανεί ακόμα στο net αλλά θα κάνω ένα άλλο μικρό να κάνει το ίδιο για να το καταλάβετε

Δημοσ.

Μήπως στο frame που το στέλνεις έχει κάποιο stop?

Είναι δύσκολο να απαντήσει κάποιος μόνο με την περιγραφή σου χωρίς να βλέπει κώδικα.

Αν έχεις θέμα να δείξεις τη δουλειά σου όπως λες, κάνε copy/paste τον κώδικα σε ένα κενό .fla και ανέβασε το κάπου να το δούμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ok παιδιά εδώ το site http://www.votsios.gr αν μπορεί κανένας να καταλάβει το πρόβλημα και να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος ότι χρειαστείτε από info πείτε το

το πρόβλημα όπως είπα είναι όταν πατάς στο αρχική αν δεν κάνεις 2-3 κλικ πάνω στο κουμπί αριστερά δεν δουλεύει πάλι το flash

και το κουμπάκι "αρχική" όσο μεγάλο και να το κάνω δεν βγαίνει σωστά :(

Δημοσ.

τώρα δεν με πειράζει το έχω ανεβάσει κανονικά το site αφού δεν έβρισκα λύση αλλά δεν ξέρω, εμένα ακόμα μου τα κάνει :P

αα τώρα σε έπιασα αδερφέ...

μαλών κάνεις το ανάποδο εσύ αν τώρα από τα ss στο tab μεταφορές που είσαι πατήσεις στο αρχική ή πάνω αριστερά στο όνομα

και σε πάει πίσω μετά δεν θα σε αφήνει να μπεις πάλι στα tabs

εκτός αν όποιο pc πιάνω εγώ χαλάει :P

Δημοσ.

πάω όπου θέλω vatos

οι εικόνες χθές είχαν κίνηση, σήμερα όχι

αν θυμάμαι καλά

ναί το βελάκι δεν γίνεται εύκολα χέρι (στο αρχική) , αλλά πάω παντού

.

Δημοσ.

Πηγαίνοντας στο μεσαίο link «Μεταφορές» και προσπαθώντας να επιστρέψεις στην αρχική, είτε από το link πάνω αριστερά είτε από το menuitem «ΑΡΧΙΚΗ» της menubar, η debug έκδοση του Flash plugin δίνει:

post-4351-129063016641_thumb.png

...με μία μικρή παραλλαγή (MethodInfo-27() για το link «ΑΡΧΙΚΗ»). Περισσότερες πληροφορίες για το error #1009: Flash CS3 / Flex Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

Πάνο, ελπίζω να βγάζεις κάποιο νόημα από τα παραπάνω, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ούτε στάλα με Flash authoring/ActionScript για να βοηθήσω περαιτέρω... :o

Δημοσ.

ναι κάτι χάνεται στην πορεία. μάλλον το gotoandplay δεν είναι και τόσο σωστό. Αν δεν ανεβάσεις κώδικα επάνω είναι λίγο δύσκολο όντως...

Δημοσ.

Εμένα όταν πατήσω να πάει στην αρχικ΄η πάει αλλά δεν με πηγαίνει μετά πουθενά!

δεν έχω ασχοληθεί με script αλλά αν έβαζες απλά κουμπιά στην αρχική ωστε να σε πηγαίνουν στο frame που θέλεις!!!! ρωτάω δεν ξέρω θα το δουλέψω και σε λίγο απο το σπίτι και θα σου πώ!

Ή ακόμα όταν πατάνε στο κουμπί αρχική μπορείς να βάλεις να σε ξανα στέλνει στο σίτε ξανά! σαν να ανοίγει άλλη σελίδα αλλά στο ίδιο παράθυρο! αυτό είναι πατέντα αλλα μπορείς να το κάνεις αφού το flash σου είναι πολύ μικρό! (238ΚΒ) ;)

ναι κάνε αυτό θα είσαι κομπλέ!!! ο χρόνος καθυστέρησης είναι μηδενικός!!!!

Δημοσ.
Εμένα όταν πατήσω να πάει στην αρχικ΄η πάει αλλά δεν με πηγαίνει μετά πουθενά!

δεν έχω ασχοληθεί με script αλλά αν έβαζες απλά κουμπιά στην αρχική ωστε να σε πηγαίνουν στο frame που θέλεις!!!! ρωτάω δεν ξέρω θα το δουλέψω και σε λίγο απο το σπίτι και θα σου πώ!

Ή ακόμα όταν πατάνε στο κουμπί αρχική μπορείς να βάλεις να σε ξανα στέλνει στο σίτε ξανά! σαν να ανοίγει άλλη σελίδα αλλά στο ίδιο παράθυρο! αυτό είναι πατέντα αλλα μπορείς να το κάνεις αφού το flash σου είναι πολύ μικρό! (238ΚΒ) ;)

ναι κάνε αυτό θα είσαι κομπλέ!!! ο χρόνος καθυστέρησης είναι μηδενικός!!!!

αυτό ακριβός έχω κάνει να σε στέλνει στο frame 0 αλλά πάει και μετά αν δεν κάνεις 2-3 κλικ πάνω στο όνομα με το άσπρο πλαίσιο το site δεν προχωράει...

να κάνει refresh το site αντί να πηδά στο frame 0 το δοκίμασα αλλά μου ανοίγει άλλο tab αντί να κάνει refresh στο ίδιο tab :/ είμαι και ολίγον άπειρος ηλεκτρονικός έχω τελειώσει :P και αυτό με το βιβλίο του flash το έκανα

Πηγαίνοντας στο μεσαίο link «Μεταφορές» και προσπαθώντας να επιστρέψεις στην αρχική, είτε από το link πάνω αριστερά είτε από το menuitem «ΑΡΧΙΚΗ» της menubar, η debug έκδοση του Flash plugin δίνει:

[ATTACH]19341[/ATTACH]

...με μία μικρή παραλλαγή (MethodInfo-27() για το link «ΑΡΧΙΚΗ»). Περισσότερες πληροφορίες για το error #1009: Flash CS3 / Flex Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

Πάνο, ελπίζω να βγάζεις κάποιο νόημα από τα παραπάνω, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ούτε στάλα με Flash authoring/ActionScript για να βοηθήσω περαιτέρω... :o

το έβλεπα και στο debug του flash αλλά και όταν το έψαχνα δεν έβγαζα άκρη :-(

ναι κάτι χάνεται στην πορεία. μάλλον το gotoandplay δεν είναι και τόσο σωστό. Αν δεν ανεβάσεις κώδικα επάνω είναι λίγο δύσκολο όντως...

εγώ να ανεβάσω το θέμα είναι οτι τον έχω διάσπαρτο πάνω σε διάφορα frames

και αν πάμε πχ στο κουμπί που μου κάνει το πρόβλημα ο κώδικας είναι αυτός που έχω και στο πρώτο πόστ

>btn1_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, function(){gotoAndPlay(1)});  

έχω δοκιμάσει και gotoAndStop στο frame 1 αλλά τα ίδια γίνονται

Δημοσ.

ε τι ψάχνεις και δεν βγάζεις άκρη? έχει γίνει null κάποιο από τα object σου... βρές για ποιόν λόγο! εγώ σε flex που ασχολούμαι το συναντώ συνέχεια αυτό, αλλά χωρίς κώδικα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν μπορώ να ξέρω αν δεν δώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...