Προς το περιεχόμενο

format σε σκληρο τοποθετημενο σε αλλο συστημα απο αυτο που θα δουλεψει.Γινεται?

Nick_Iommi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,μου ζητησε ενας φιλος μου να του κανω φορματ στο σκληρο αλλα δν μπορουσε να μου δοσει το pc του και μ ειπε να το βαλω στο δικο μου και να του περασω κ λειτουργικο..Θα δουλεψει κομπλε στο δικο του μετα?ο σκληρος ειναι παλιος(ΑΤΑ) ενω η μητρικη μου SATA2

Δημοσ.

Εμεις δν παιζει να εχουμε τετοιο ποροβλημα σαν του φιλου γιατι πολυ απλα οταν εγκατασησω το λειτουργικο στο σκληρο του φιλου μου δν θα του περασω drivers.το μονο που θελω ειναι να μπουν τα windows.Κατα τη διαδικασια που γινεται το φορματ ομως,μου φενεται οτι ο δισκος λαμβανει πληροφοριες σχετικα με τημ μητρικη και το cpu που ειναι διαθεσιμα εκεινη τη στιγμη(δηλαδη τα δικα μου).στη συνεχεια θα υπαρχουν ασυμβατοτητες οταν πια στο δικο του pc περασουμε τους drivers των δικων του parts?

Δημοσ.

Με βάση αυτό που μου έτυχε,ΕΑΝ έχεις "φτιάξει" CD των Windows με ενσωματωμένα τα DriverPacks (τα οποία φυσικά θα επιλέξεις να υπάρχουν και μετά την εγκατάσταση)τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να κάνεις "εγκατάσταση" αυτού του τυπου.Σε εμένα απο μητρικη Ascrock με AMD πήγα σε μητρική ASUS με Pentium D.Βέβαια να πω την αλήθεια δεν ήταν κάτι το οποίο το είχα "σχεδιάσει" αλλά δούλεψε και για όσο καιρό είχα αυτή την "εγκατάσταση" δούλεψε απροβλημάτιστα.Βέβαια δεν μπορώ να πώ ότι έκανα εκτενής δοκιμές αλλά ότι είχα δει ήταν εντάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...