Προς το περιεχόμενο

Μπανιέρα περίεργος θόρυβος.

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετές μέρες ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος στο μπάνιο μου, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και έριξα την κατηγορία σε περιστέρια που χτυπάνε το παραθυράκι τις τουαλέτας (έχω κάμποσα από αυτά). Πήγαίνοντας σήμερα η κοπέλα μου σήμερα στο μπάνιο τον ξανακούσε τον ήχο και τον εντόπισε κάτω απο την μπανιέρα με φωνάζει και όντως από εκεί προερχόταν ο ήχος επίσης ακουγότανε σαν ανάσα κάτι τέτοιο.

Αρουραίος?? ιδέα δεν έχω. το μόνο σίγουρο δεν θέλω να βρεθώ αντιμέτωπος με αυτό!

Τι πρέπει να κάνω; υπάρχει περίπτωση να ραγίσει κανα πλακάκι και να βγει;

(ΝΑΙ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ) ;ρ

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις,είναι να φωνάξεις απολύμανση προληπτικά.

Αν δεν είναι κάτι τρομερό,απλά θα αποχωριστείς κάποια ευρώπουλα και τον φόβο σου.

Δημοσ.

Η ανάσα του αρουραίου δεν ακούγεται!!! Παίζει να είναι έτοιμη να βουλώσει η αποχέτευσή σου, σε αυτές τις περιτπώσεις κάνει διάφορους περίεργους θορύβους μέχρι να αρχίζουν να λιμνάζουν τα νερά (και τα "παρελκόμενά" τους) μέσα στο μπάνιο σου.

Δημοσ.

Η ανάσα του αρουραίου...

Λόλ όμως :P

Αν είναι αρούρι ναι μπορεί να βρεί τρύπα να βγεί στο σπίτι ιδιαίτερα αν έχεις τίποτα άπλυτα που του μοσχομυρίζουν. Το είχα πάθει σε παλιότερο σπίτι αυτό ακριβώς..

Αλλα το πιό πιθανό είναι αυτό που λέει ο απο πάνω μου.

Δημοσ.

ρε μάγκες τι να πώ τα έχω και εγώ είδη χαμένα ;ρ. ανάσα να το πώ? η κοπέλα είπε πως κλαιεί και μπορεί να έχει γεννήσει. δεν φοβάμαι τόσο πολύ να τον δω κατάματα αλλά περισσότερο μην δημιουργηθεί καμία εστία μόλυνσης απο τις ακαθαρσίες του.

τι να πω ρε κλαινμανιν λες να βρει καμια τρύπα να βγει και να με πιάσει απροετοίμαστο; περισσότερο θα φοβηθώ λόγω ότι δεν έχω αντικρίσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου ξανά ;ρ και δεν τίθεται θέμα ανδρείας η κάτι τέτοιο. (btw που να τις βρει της γ******ς τις τρύπες το έψαξα και αυτό το ενδεχόμενο.

Για καλό και για κακό έριξα χλωρίνη και κλείνω την πόρτα να αποφύγω οτιδήποτε θα ταρακουνήσει την ηρεμία μου :fear:

Δημοσ.

Και αν ανοίξει καμιά τρύπα την ώρα που είσαι μέσα στην μπανιέρα?:P

Ή αν τελικά δεν μιλάμε για αρουρέο,αλλά για κάποια συνομοσιά από άγνωστα όντα,για να κατακτήσουν τον πλανήτη????

Και όλα αυτά κάτω από την μπανιέρα σου...:devil::devil:

Είναι και η ώρα τέτοια,δεν κρατήθηκα :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Και αν ανοίξει καμιά τρύπα την ώρα που είσαι μέσα στην μπανιέρα?:P

Ή αν τελικά δεν μιλάμε για αρουρέο,αλλά για κάποια συνομοσιά από άγνωστα όντα,για να κατακτήσουν τον πλανήτη????

Και όλα αυτά κάτω από την μπανιέρα σου...:devil::devil:

Είναι και η ώρα τέτοια,δεν κρατήθηκα :lol::lol::lol:

θα σκασει τιποτα σαν το πολεμο των κοσμων κατω απο τη μπανιερα.

παρε τηλ στη nasa

Δημοσ.

Η απόχετευση "ρεύεται"... Ρώτα τους γείτονες στον ίδιο όροφο αν κάναν καμιά αλλαγή στις τουαλέτες κτλ... Την είχα πατήσει και παραλίγο να μαζεύω σκ@τ@..

Δημοσ.
ρε μάγκες τι να πώ τα έχω και εγώ είδη χαμένα ;ρ. ανάσα να το πώ? η κοπέλα είπε πως κλαιεί και μπορεί να έχει γεννήσει. δεν φοβάμαι τόσο πολύ να τον δω κατάματα αλλά περισσότερο μην δημιουργηθεί καμία εστία μόλυνσης απο τις ακαθαρσίες του.

τι να πω ρε κλαινμανιν λες να βρει καμια τρύπα να βγει και να με πιάσει απροετοίμαστο; περισσότερο θα φοβηθώ λόγω ότι δεν έχω αντικρίσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου ξανά ;ρ και δεν τίθεται θέμα ανδρείας η κάτι τέτοιο. (btw που να τις βρει της γ******ς τις τρύπες το έψαξα και αυτό το ενδεχόμενο.

Για καλό και για κακό έριξα χλωρίνη και κλείνω την πόρτα να αποφύγω οτιδήποτε θα ταρακουνήσει την ηρεμία μου :fear:

Αυτά γενικά έχουν την τραγική ιδιότητα να ανεβαίνουν απο την αποχέτευση ιδιαίτερα αν το σπίτι είναι σχετικά παλιό.

Η τρύπα δεν είναι τίποτα να γίνει. Σε μένα είχε σκάψει και είχε μπεί δίπλα απο το σιφώνι της κουζίνας. Έβγαινε μόνο τα βράδια ή όταν είχε ησυχία και έλειπα και μασουλούσε ότι έβρισκε. Δεν το άκουγα ή δεν το έβλεπα.. Κάποια στιγμή είδα κάτι μασουλημέν και τότε άρχισα να ψάχνω και είδα την τρύπα.. Προφανώς η αηδία ήταν μεγάλη. Αφού άδειασα όλο το σπίτι και την κουζίνα και σιγουρεύτηκα οτι δεν είναι κάπου, πήρα τσιμέντο κάτσε καλά και έκλεισα την τρύπα. Έριξα και ΟΤΙ είχα τοξικό στην αποχέτευση(χλωρίνες τουμποφλό πατέντες υπερτοξικές) και άρχισα να ελπίζω....

Όντως δεν βγήκε ποτέ μέχρι να φύγω απο εκείνο το σπίτι.

Τώρα να κλαίει όπως λές.. Τι να πώ.. :P

Δημοσ.

Αρούρι με κατάθλιψη πρώτη φορά ακούω.Φώναξε έναν υδραυλικό να δείς τι γίνεται.Μη το αφήνεις και γεμίσεις ποντίκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...