lala2334 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ειμαι ιδιοξτητης ενος μινι μαρκετ εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα....οι δουλειες μια χαρα πανε αλλα λογω των πωλησεων τα τσιγαρα ειναι πολλα και η βαση που εχω ειναι μονο ραφια με αποτελεσμα τραβοντας ενα πακετο και λογω βιασυνης να φευγουν αλλα πεντε διπλανα μαζι.....γνωριζετε που μπορω να απευθηνθω για μια ειδικη βαση για τσιγαρα.εχω δει και αλλου και ετσι εμαθα....οχι δωρεαν μονο μπορω να δωσω λεφτα.......
basilis5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ειμαι ιδιοξτητης ενος μινι μαρκετ εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα....οι δουλειες μια χαρα πανε αλλα λογω των πωλησεων τα τσιγαρα ειναι πολλα και η βαση που εχω ειναι μονο ραφια με αποτελεσμα τραβοντας ενα πακετο και λογω βιασυνης να φευγουν αλλα πεντε διπλανα μαζι.....γνωριζετε που μπορω να απευθηνθω για μια ειδικη βαση για τσιγαρα.εχω δει και αλλου και ετσι εμαθα....οχι δωρεαν μονο μπορω να δωσω λεφτα....... γιατι δεν ρωτας εκει που την ειδες;
lala2334 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ρωτησα αλα μου λενε αυτα ειναι απο το εξωτερικο ειδικα και κατι τετοια.....
gang Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 βασικά άμα οι βάσεις έχουν μια κλίση προς τον τοίχο δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα παρά μόνο στα πακέτα που μπορεί να είναι ψηλά (να μην τα φτάνεις με ευκολία δηλαδή..)
Str Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 λογικα οι προμηθευτες και οι καπνοβιομηχανιες μπορουν να σου παραχωρησουν τετοια επιπλα με χωρο βεβαια για διαφημισεις τους...
lala2334 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αυτο γινοταν μεχρι καποτε αλλα λογω της καπνοαπαγορευσης σε κλειστους χωρους το σταματησαν.ο προμηθευτης δε ξερει καιτωρα αυτο με τη κλιση ειναι καπως καλο....
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Τράβα τα πακέτα πιο αργά ρε αδερφέ, δύο δευτερόλεπτα παραπάνω θα κάνεις. Τι θα πάθει ο πελάτης, θα του σπάσουν τα νερά;
insomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 γιατί δεν βάζεις τα πακέτα όρθια αντί να τα φτιάχνεις στοίβες;
lala2334 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 γιατί δεν βάζεις τα πακέτα όρθια αντί να τα φτιάχνεις στοίβες; τι εννοεις?
insomniaK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πρόσοψη __________________________________ Ράφι |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Σειρές τσιγάρα ανά εταιρεία __________________________________ Ράφι |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Σειρές τσιγάρα ανά εταιρεία __________________________________ Ράφι Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πυκνά καθ' ύψος ράφια, ανά 12-15 εκατοστά και βάζεις τα τσιγάρα της ίδιας μάρκας στο βάθος του ραφιού.
lala2334 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Πρόσοψη __________________________________ Ράφι |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Σειρές τσιγάρα ανά εταιρεία __________________________________ Ράφι |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Σειρές τσιγάρα ανά εταιρεία __________________________________ Ράφι Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πυκνά καθ' ύψος ράφια, ανά 12-15 εκατοστά και βάζεις τα τσιγάρα της ίδιας μάρκας στο βάθος του ραφιού. ετσι το εχω αλλα δε μπορω να τα αρεωσω κατα μηκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.