Προς το περιεχόμενο

μινι μαρκετ

lala2334

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι ιδιοξτητης ενος μινι μαρκετ εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα....οι δουλειες μια χαρα πανε αλλα λογω των πωλησεων τα τσιγαρα ειναι πολλα και η βαση που εχω ειναι μονο ραφια με αποτελεσμα τραβοντας ενα πακετο και λογω βιασυνης να φευγουν αλλα πεντε διπλανα μαζι.....γνωριζετε που μπορω να απευθηνθω για μια ειδικη βαση για τσιγαρα.εχω δει και αλλου και ετσι εμαθα....οχι δωρεαν μονο μπορω να δωσω λεφτα.......

Δημοσ.
ειμαι ιδιοξτητης ενος μινι μαρκετ εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα....οι δουλειες μια χαρα πανε αλλα λογω των πωλησεων τα τσιγαρα ειναι πολλα και η βαση που εχω ειναι μονο ραφια με αποτελεσμα τραβοντας ενα πακετο και λογω βιασυνης να φευγουν αλλα πεντε διπλανα μαζι.....γνωριζετε που μπορω να απευθηνθω για μια ειδικη βαση για τσιγαρα.εχω δει και αλλου και ετσι εμαθα....οχι δωρεαν μονο μπορω να δωσω λεφτα.......

γιατι δεν ρωτας εκει που την ειδες;

Δημοσ.

βασικά άμα οι βάσεις έχουν μια κλίση προς τον τοίχο δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα παρά μόνο στα πακέτα που μπορεί να είναι ψηλά (να μην τα φτάνεις με ευκολία δηλαδή..)

Δημοσ.

λογικα οι προμηθευτες και οι καπνοβιομηχανιες μπορουν να σου παραχωρησουν τετοια επιπλα με χωρο βεβαια για διαφημισεις τους...

Δημοσ.

αυτο γινοταν μεχρι καποτε αλλα λογω της καπνοαπαγορευσης σε κλειστους χωρους το σταματησαν.ο προμηθευτης δε ξερει καιτωρα αυτο με τη κλιση ειναι καπως καλο....

Δημοσ.

Τράβα τα πακέτα πιο αργά ρε αδερφέ, δύο δευτερόλεπτα παραπάνω θα κάνεις. Τι θα πάθει ο πελάτης, θα του σπάσουν τα νερά;

Δημοσ.

Πρόσοψη

__________________________________ Ράφι

|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| Σειρές τσιγάρα ανά εταιρεία

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πυκνά καθ' ύψος ράφια, ανά 12-15 εκατοστά και βάζεις τα τσιγάρα της ίδιας μάρκας στο βάθος του ραφιού.

Δημοσ.
Πρόσοψη

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πυκνά καθ' ύψος ράφια, ανά 12-15 εκατοστά και βάζεις τα τσιγάρα της ίδιας μάρκας στο βάθος του ραφιού.

ετσι το εχω αλλα δε μπορω να τα αρεωσω κατα μηκος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...