Προς το περιεχόμενο

"Νύχι του Γύπα" οι Ευρωπαιοι,Γιαννακη πλουταρχο εμεις.....

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινησε στις 30/06/2009 στη Βαρκελωνη η νεα παγκοσμια τουρνε των U2, "360 Degrees Tour" και οπως ηταν αναμενομενο ενω θα τους παρακολουθησουν ζωντανα εκατονταδες χιλιαδες θεατες (μεχρι και στο Ζαγκρεμπ θα παιξουν),δυστυχως δεν θα επισκεφθουν την Ελλαδα.Το συναρπαστικοτερο γεγονος της τουρνε ειναι το εκπληκτικο stage τους που ονομαζεται "Νυχι του Γυπα" - "The Claw", και αποδυκνυεται για πολλοστη φορα πως μονο με εντυπωσιακα μεγαλιθικα show πρεπει να βγαινουν live τετοιου επιπεδου συγκροτηματα.

Η χωρα μας ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου.ενταξει μπορει να ηρθαν φετος οι AC/DC,ομως το show δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα με τα πανακριβα show που δινουν συγκροτηματα επιπεδου U2, καθως οι ελληνες διοργανωτες δυστυχως δεν μπορουν να διαχειριστουν τετοια μεγεθη.Θα δουμε και φετος για χιλιοστη εικοστη δευτερη φορα τους scorpions και για τρισχιλιοστη εβδομηκοστη ενατη φορα τους deep purple και στη ζουλα εχει βγει για αρπαχτες ο "αχ κοριτσι μου" χαζογιαννακης πλουταρχος.....

11834951.jpg

5194_102745396465_93899391465_2535121_6848066_n.jpg

3676227949_3d1d3242ff.jpg

351-59912-size2.jpg

Δημοσ.

Χάλια. Οι Μούσες στην Θεσ/νικη έχουν καλύτερη σκηνή.

Παρόλο που δεν ακούω U2 κάτι τέτοια βλέπω και θέλω ΤΩΡΑ να αλλάξω χώρα

Δημοσ.

Μεταξύ μας, καλύτερα που δεν έρχονται εδώ οι U2. Θα μπορούσε να βρέξει και να διαλυθεί το τεράστιο σκηνικό.

• Moderators
Δημοσ.
Μεταξύ μας, καλύτερα που δεν έρχονται εδώ οι U2. Θα μπορούσε να βρέξει και να διαλυθεί το τεράστιο σκηνικό.

Κακιες:devil:

Και στην τελικη ποιος ασχολειται με τον γυπα στις photo!

..Μes que un club λεμε:lol:

Δημοσ.

τι να πει κανεις για το γουστο τους ? χαλια!! αφου φτασαμε στους γυπες..!!!!:X:X:X

το σκηνικο των βραβειων MAD ηταν καλυτερο!!!

Δημοσ.
τι να πει κανεις για το γουστο τους ? χαλια!! αφου φτασαμε στους γυπες..!!!!:X:X:X

το σκηνικο των βραβειων MAD ηταν καλυτερο!!!

Πώς ήταν το σκηνικό των βραβείων Mad; Γιατί από προηγούμενες χρονιές αν θυμάμαι καλά ήταν μια απλή σκηνή.

Δημοσ.

Με το συμπάθιο δηλαδή αλλά αρχίζω να πιστεύω

ότι όταν έχεις καιρό να βγάλεις καλό δίσκο και θέλεις να κάνεις αρπαχτή

με υψηλό κόστος εισιτηρίων (πιθανώς)

μόνο γηπόνυχα μπορεί να σώσουν την κατάσταση και χώρες που δεν πήγες ποτέ.

(μου αρέσουν οι U2 αλλά καλό cd έχω να ακούσω πολύ καιρό και σε αυτό νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου)

Η οικονομική κρίση νομίζω ότι έχει αγγίξει και την μουσική.

Ή φέτος είναι η χρονιά των τουρ ή έχουν μείνει γενικά από ρευστό.???????

Δημοσ.

Αυτό το "u2 αυτοί... Γιαννάκη Πλούταρχο εμείς" είναι πολύ φθηνό εκ μέρους σου αδερφέ...

Δημοσ.
Αυτό το "u2 αυτοί... Γιαννάκη Πλούταρχο εμείς" είναι πολύ φθηνό εκ μέρους σου αδερφέ...

Χα χα!! Όχι όχι ούτε καν! "Νύχι του Γύπα" αυτοί, Γιαννακη πλουταρχο εμεις". Λες και τον έβαλε κανείς να διαλέξει! :lol::lol:

Δημοσ.
Με το συμπάθιο δηλαδή αλλά αρχίζω να πιστεύω

ότι όταν έχεις καιρό να βγάλεις καλό δίσκο και θέλεις να κάνεις αρπαχτή

με υψηλό κόστος εισιτηρίων (πιθανώς)

μόνο γηπόνυχα μπορεί να σώσουν την κατάσταση και χώρες που δεν πήγες ποτέ.

(μου αρέσουν οι U2 αλλά καλό cd έχω να ακούσω πολύ καιρό και σε αυτό νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου)

Η οικονομική κρίση νομίζω ότι έχει αγγίξει και την μουσική.

Ή φέτος είναι η χρονιά των τουρ ή έχουν μείνει γενικά από ρευστό.???????

Τα εισιτήρια είναι πάντα ακριβά όταν πρόκειται για πολύ γνωστό συγκρότημα. Θυμήσου πόσο είχανε τα εισιτήρια για Rolling Stones όταν ήταν να έρθουν εδώ, πόσο είχανε τα εισιτήρια για AC/DC φέτος.

Οι U2 είχαν ανέκαθεν μεγάλα σκηνικά γιατί δίνουν καλά shows. Ποιες είναι οι χώρες που δεν πήγαν ποτέ και πάνε τώρα; Ενδεικτικά θα δώσουν συναυλίες σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Σουηδία, Πολωνία, Κροατία, Ηνωμένο Βασίλειο... χώρια Αμερική.

Δεν ξέρω αν το σκηνικό λέγεται όντως "Νύχι του Γύπα". Στο site τους λέει αυτό:

The U2 360° Tour

The U2 360° Tour (presented by BlackBerry) will visit 14 cities across Europe including dates in Barcelona, Milan, Paris, Nice, Berlin, Amsterdam, Dublin, Gothenburg, Gelsenkirchen, Chorzow, Zagreb, London, Sheffield and Glasgow before finishing at Millennium Stadium in Cardiff on August 22.

The European tour will be followed by dates in North America beginning at Chicago's Soldier Field on September 12th, 2009.

In September and October, U2 360° Tour will also visit: Atlanta, GA; Charlottesville, VA; Dallas, TX; Houston, TX; Las Vegas, NV; Los Angeles, CA; Norman, OK; Phoenix, AZ; Tampa, FL; Washington, DC and Vancouver, BC.

Long-time U2 Show Director Willie Williams has worked again with architect Mark Fisher (ZooTV, PopMart, Elevation and Vertigo), to create an innovative360° design which affords an unobstructed view for the audience. U2 360° also marks the first time a band has toured in stadiums with such a unique and original structure.

Δημοσ.
καλα οι u2.......

σας αρεσει αυτο το πραγμα?

αν ήταν καλή η μπάντα, υπερτιμιμένα φθηνά ποπ ροκ τραγουδάκια

χίλιες φορές πλούταρχος... καλά ποιός πλούταρχος αυτός τραγουδάει καλά

ο τσαλίκης τους πατάει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...