departed Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 παιδια καλησπερα εχω ενα μοντεμ και εχω δωσει τον κωδικο wpa σε ενα φιλαρακι ποθ μενει απο πανω επισης εχω συνδεμενο το ps3 και το pc μου θα θελα να μου προτινεται ενα προγραμα ωστε να ρυθμιζω το ευρος που θα δινω στην καθε συσκευη (ps3 και το pc του φιλου μου)μεσω wi-fi πχ 50% στο pc moy 25%στο πσ3 και 25% στο αλλο pc ευχαριστω εκ των προτερων
the_eye Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Modem με κωδικό wpa δεν υπάρχει. Router πρέπει να έχεις. Αυτό που ζητάς γίνετε με load balancing http://en.wikipedia.org/wiki/Load_balancing_%28computing%29#For_Internet_Service Είναι αρκετά πολύπλοκο γίνετε από ακριβούς routers ή από software που τρέχει σε Η/Υ servers.
departed Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 υπαρχει κανα προγραμμα να απλουστευει τα πραγματα???
ptsiou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 φιλε μου αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις και το καταλληλο router για να κανεις αυτο, δεν χρειαζεσαι προγραμμα.
100 010 00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 netlimiter pro....... και δεν ειναι τσαμπα. Το εγκαθιστας στα pcs που θες να περιορισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.