Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο Internet! Συμβουλές?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπέρα!

Σκέφτομαι να αγοράσω (από που δεν ξέρω ακόμα) internet ασυρματο που προσφέρουν οι εταιρίες vodafone, tim , cosmote.

1. Το χρησιμοποιεί κανείς αυτό το πρόγραμμα? Αξίζει να το πάρει κανείς? Προσωπικα το θέλω για 12 μήνες όχι κάτι μόνιμο δηλαδή.

2. Πως μπορώ να μάθω αν εκεί που μένω υποστηρίζει 3G σύνδεση. Αν όχι συμφέρει να το αγοράσω?

Ευχαριστώ παιδιά !!!

ΚΑλο καλοκαίρι!

Δημοσ.

φιλε μου αυτην η υπηρεσια ειναι για ατομα που θελουν να εχουν Internet παντου και συγχρονος να μην εχουν δεσμεσεις.

Ειναι ακριβουτσικη υπηρεσια, δηλ μπορεις με τα αντοιστοιχα χρηματα να εχεις μια 24αρα adsl συνδεση. Απο ταχυτητες δεν θα εχεις μεγαλες γτ απαιτει συνδεση 3G που επι το πλειστον θα βρεις σε μεγαλες πολεις. Και φυσικα δεν νοειται να κατεβαζεις πραγματα, οπως ταινιες γτ ειναι ογκοχρεωση οποτε θα επιβαρυνθεις πολυ.

Δημοσ.

To αν αξιζει ειναι σχετικο.Με αυτα τα προγραμματα ειναι πιο πολυ για νορμαλ χρηση και οχι για μεγαλα downloads.Μεχρι και το απεριοριστό τους εχει 30gb το μηνα οριο dload.Αρα καταλαβαινεις περιπου για τι χρηση ειναι.Ολες εχουν διαφορα πακετα με τις ιδιες τιμες.πχ 30ευρω - 5gb το μηνα (το οποιο γλυκοκοιταω λογο φανταρικου) χωρις δεσμευση συμβολαιου.

Και ακομα εχουν την προσφορα του να σου δωσουν λαπτοπ με 40 ευρω παγιο αλλα με συμβολαιο 2 χρονων (αντε γεια δηλαδη).

Το αν πιανει μπορεις να το δεις πχ με το κινητο σου, αν ειναι 3G , τοτε τσεκαρε αν πιανει το κινητο σου δυκτιο 3G και εισαι κομπλε.Αν δεν πιανει η συνδεση θα ειναι σαν μια παλια pstn συνδεση με περιπου 48kbps ταχυτητα.Αν σε συμφερει σκεψου το εσυ.

Αρα πρωτα σκεψου για τι χρηση το θες.

Δημοσ.

δεν συμφερει. πολυ ακριβο για το τιποτα.

καντο μονο αν σου ειναι απαραιτητο για δουλεια η κατι τετοιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ αυτή την στιγμη που γράφω εχω μπει με ταχυτητα μοντεμ απο vodafone mobile stick..:( πως μπορώ να δοκιμάσω ταχυτητα με cosmote μέσω του stick αυτου ξέρει κανείς??

Δημοσ.

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει ασύρματο Ίντερνετ μπορώ να πώ οτι σε ποιότητα, ταχύτητα, αξιοπιστία είναι το κάτι άλλο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Δέν ξέρω όμως απο τιμές υποθέτω οτι θα είναι πολύ ακριβό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...