Ozone Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 γεια σας θελω να κτισω μα απλη και ομορφη ιστοσελιδα οπως αυτη . θελω να εχει το ιδιο λειτουργικο template απλα να βλεπει ο κοσμος τα προιοντα χωρις να εχει το buy now. γνωριζω για το creloaded.com αλλα αυτο κανει περισοτερα που δεν τα χρειαζομε. δεν ειμαι εξπερτ στις σελιδες αλλα γνωριζω αρκετα πραγματα. απλα πεστε μου ιδεα για ποιο ιδος τεμπλατε τα χρειαστω.. η καποιας εταιριας που μπορω να αγορασω ευχαριστω!
antonisid Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κι εμένα δε μ αρεσει καθολου η σελιδα αυτη. Αν θες ν αγορασεις template ριξε μια ματια εδω http://www.templatemonster.com/
Dj Jacob Z Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Πολύ ερασιτεχνικό μου φαίνεται και μενα,δεν μ'αρέσει ούτε εμένα !
snik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω το template που παραθετεις ειναι ξεπερασμενο, πριν μερικα χρονια ισως ηταν καλο αλλα τωρα δεν νομιζω να ταιριαζει σε μια σοβαρη επιχειρηση. Ειναι και με frames που εχουν σχεδον σταματησει να σχεδιαζονται εται, τωρα πλεον τα συγχρονα templates ειναι ειτε με flash ειτε με div's & css.
Evgenios1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Κι εμένα δε μ αρεσει καθολου η σελιδα αυτη. Αν θες ν αγορασεις template ριξε μια ματια εδω http://www.templatemonster.com/ Μμμμ.. Χμμμμ, παιζονται πολλα λεφτα με τα template.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το αντιγραφεις απλα Παιρνεις ιδεες.. Προσπαθησου να φανταστεις τι θες να κανεις.. Το παν ειναι η ιδεα οχι το πως θα υλοποιηθεί
advANCED` Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Κοιτα η σελιδα αυτη ειναι σκετη απελπισια συγνωμη δηλαδη αλλα οκ . Μπορεις αν ξερεις απο photoshop η τετοια προγραμματα σαν και αφτα αμα δεν ξερεις να κανεις δικο σου template μπορεις να κατεβασεις ενα free και μετα να το διαμορφωσεις οπως εσυ θες αυτο βεβαια ειναι η μεσαια λυση η αλλη ειναι να βαλεις καποιον να στην κανει που δεν πιστευω να σε συμφερει και η αλλη ειναι να βρεις ενα ετοιμο και να το βαλεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.