Προς το περιεχόμενο

Βασεις 2009

.Passarhs<>

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δικιο ο deminho11...βεβαια αν εισαι και πολυτεκνος ερχεσαι πισω με μεταγραφη και ησυχαζεις!

• Moderators
Δημοσ.
Πιστεύω οτι υπάρχουν αρκετά καλές σχολές στο επίπεδο 13000-14000 οι οποίες όμως βρίσκονται σε άλλες περιοχές εκτός απο Αθήνα-Θεσσ-Πάτρα.

Αρκεί κάποιος να μπορεί να μείνει μακρυά, ιδιαίτερα στα νησιά οι βάσεις πέφτουν πάρα πολύ λόγο της απόστασης και όχι τόσο λόγο της σχολής.

Για πες μας μερικα παραδειγματακια τετοιων σχολων :-)

Δημοσ.
Για πες μας μερικα παραδειγματακια τετοιων σχολων :-)

Εγώ θα σου πώ για την δικιά μου περίπτωση πέρσι είχα 14700 μόρια και πέρασα στην σχολή "Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης" στην Χίο η οποία η βάση της πήγε στα 12000 κάτι. Και είναι και Πολυτεχνικό τμήμα...

Αν αυτή η σχολή δεν ήταν Χίο θα είχε 17+. Όπως και οι Μηχανικών πληροφοριακων συστηματων στην Σαμο. και αυτοί έχουν πολύ χαμηλή βάση σε σχέση με την αντίστοιχη Μηχανικών Η/Υ στην Πάτρα.

Δημοσ.
Εγώ θα σου πώ για την δικιά μου περίπτωση πέρσι είχα 14700 μόρια και πέρασα στην σχολή "Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης" στην Χίο η οποία η βάση της πήγε στα 12000 κάτι. Και είναι και Πολυτεχνικό τμήμα...

Αν αυτή η σχολή δεν ήταν Χίο θα είχε 17+. Όπως και οι Μηχανικών πληροφοριακων συστηματων στην Σαμο. και αυτοί έχουν πολύ χαμηλή βάση σε σχέση με την αντίστοιχη Μηχανικών Η/Υ στην Πάτρα.

+100 Ολες οι απανησεις ειναι αρκετα καλες και σωστες. Δεν εχει νοημα αν μια σχολη ειναι ΤΕΙ η εχει λιγα μορια.. Το θεμα εινα ιτι θα κανεις στη ζωη σου.... Εφαρμοσμενο τι θα γινει τελικα?????????

Δημοσ.
Βασικα θα ανεβουν γιατι ανεβηκε το ποσοστο που εγραψαν πανω απο 10. Κυριως αυτο, και οχι οτι αυξηθηκαν οι αριστουχοι. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι τοσο πολλες οι σχολες με πανω απο 18000 μορια.

Εγω που θελω πληροφορικοτετοια, περναω ΤΕΙ Λαμιας, ΤΕΙ Λαρισας, ισως ΑΕΙ Τριπολη και ΤΕΙ Πειραια και με λιγη τυχη και Πολυτεχνειο Σαμου.

Πραγματικα δε ξερω που να παω.

Μαλλον θα προτιμησω τη λαμια που εχω περασει απο περσυ γιατι

1) Ειναι αξιολογο σαν ΤΕΙ με καλη οργανωση κτλ.

2) Περναει και ο κολλητος μου Λαμια ο οποιος περσυ ομως δεν ειχε περασει και ξαναδωσε οπως κι εγω.

3) Δε θα ειμαι με γονεις (πολυ σημαντικο γιατι δεν αντεχω πρηξιμο), αλλα δε θα ειμαι και μακρυα καθως η Λαμια απεχει 1,5-2 ωρες απο την Αθηνα. (σα να λες "Θα κατεβαινω απο ΒΠ στον Πειραια :P ).

Αν και δε το περιμενα, Λουλου thanks!

Είχες περάσει πέρσι Λαμία?

Νομίζω πως αν δώσεις δεύτερη χρονιά δε μπορείς να δηλώσεις την ίδια σχολή με αυτή που πέρασες την πρώτη φορά.

Δημοσ.
Είχες περάσει πέρσι Λαμία?

Νομίζω πως αν δώσεις δεύτερη χρονιά δε μπορείς να δηλώσεις την ίδια σχολή με αυτή που πέρασες την πρώτη φορά.

Προφανώς είναι ήδη γραμμένος στο Λαμίας. Θα δηλώσει όλες τις άλλες και αν περάσει σε κάποια που δεν του αρέσει, δεν θα πάει να γραφτεί !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...