.Passarhs<> Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδια συμμεριζεστε το αγχος μας πιστευω , για αυτο θα ηθελα εδω να συζητησουμε τις φετινες βασεις(ποσο πανω ποσο κατω) αν γινετε. Εγω ειμαι ενδιαφερομενος 2ου-4ου πεδιου, εβγαλα 13034(:cry::cry:)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Φιλε Passarhs, κι εγω στα ιδια πεδια ενδιαφερομενος ειμαι, κι βγαλαμε πανω κατω το ιδιο. 13237 μορια εγω. Για τι σχολες θελεις?
.Passarhs<> Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Φιλε Passarhs, κι εγω στα ιδια πεδια ενδιαφερομενος ειμαι, κι βγαλαμε πανω κατω το ιδιο. 13237 μορια εγω. Για τι σχολες θελεις? Εφαρμοσμενο μαθηματικο Ηρακλειο Κρητης...... Εσυ φιλε μου?
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πριν 2 χρόνια φίλοι μου με τα 14.000 μόριά μου μπήκα στο Τμήμα Πληροφορικής & Επικοινωνιών. Πιστεύω πως δεδομένου ότι μόνο σχολές Πληροφορικής ήθελα, έκανα την καλύτερη επιλογή..!
eu@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 απο οτι λενε στα φροντηστηρια,οι βασεις 8α ανεβουν στις κλασσικες σχολες...παιδαγωγικο,ιατρικη κτλ...πρωτο πεδιο λενε 8α ανεβουν(ελεος!ποσο ακομη??),δευτερο 8α πεσουν,γενικοτερα 8α γινει οπως περσυ...σε περιζητητες σχολες 8α ανεβουν κ στις αλλες 8α δειξει,αναλογα...
greekboy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγω διαβασα σε τοπικη εφημεριδα οτι οι περισσότερες γενικα σχολες θα ανεβούν λογω της αυξηση των αριστουχων (18-20) δεν θυμαμαι ακριβως τον αριθμο αλλα ηταν σημαντιξη αυξηση των αριστουχων
little loulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ευχομαι σε ολους το καλυτερο..και στον τζορτζμαν που ξαναδωσε και μια συμβουλη... φακ δεμ ολ και κυριως το γαμωσυστημα!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Βασικα θα ανεβουν γιατι ανεβηκε το ποσοστο που εγραψαν πανω απο 10. Κυριως αυτο, και οχι οτι αυξηθηκαν οι αριστουχοι. Ετσι κι αλλιως δεν ειναι τοσο πολλες οι σχολες με πανω απο 18000 μορια. Εγω που θελω πληροφορικοτετοια, περναω ΤΕΙ Λαμιας, ΤΕΙ Λαρισας, ισως ΑΕΙ Τριπολη και ΤΕΙ Πειραια και με λιγη τυχη και Πολυτεχνειο Σαμου. Πραγματικα δε ξερω που να παω. Μαλλον θα προτιμησω τη λαμια που εχω περασει απο περσυ γιατι 1) Ειναι αξιολογο σαν ΤΕΙ με καλη οργανωση κτλ. 2) Περναει και ο κολλητος μου Λαμια ο οποιος περσυ ομως δεν ειχε περασει και ξαναδωσε οπως κι εγω. 3) Δε θα ειμαι με γονεις (πολυ σημαντικο γιατι δεν αντεχω πρηξιμο), αλλα δε θα ειμαι και μακρυα καθως η Λαμια απεχει 1,5-2 ωρες απο την Αθηνα. (σα να λες "Θα κατεβαινω απο ΒΠ στον Πειραια ). Αν και δε το περιμενα, Λουλου thanks!
yin yang Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Paasarh, Εφαρμοσμενο μαθηματικο Ηρακλειο Κρητης λες ε? Τελειως φιλικα, και χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη αν το θες πολυ και ειναι το ονειρο σου, ξανασκεψου το ! Οι τοτε συμμαθητες μου που περασαν ειτε εκει ειτε ΣΕΜΦΕ στο ΕΜΠ τραβανε τα μαλλια τους. Ασε που στη δευτερη περιπτωση δεν εχουν καν αδεια διαδασκαλιας οπως οι μαθηματικοι (δεν ξερω για την Κρητη). Στα μορια σου υπαρχουν πολυ εξυπνες σχολες στα ΤΕΙ. Μην εγκλωβιζεσαι στην θετικη προκαταληψη των ΑΕΙ...
vandermonde Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 αν μιλας για το ΣΕΜΦΕ, ειναι πλεον ιδια κατηγορια με του ΕΚΠΑ για καθηγητης(ΑΣΕΠ).... και προσωπικα το θεωρω τραγικο και γελοιο να συγκρινεις το ΣΕΜΦΕ με οποιοδηποτε τει.... edit : αναλογα με την κατευθυνση που διαλεγεις στην πορεια, ιδια κατηγορια με το μαθηματικο ή το φυσικο
yin yang Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αληθεια? Δεν το ηξερα και πιστευω οτι κακιστα ειναι στην ιδια κατηγορια πλεον. Ο μαθηματικος κανει 4 χρονια καθαρα μαθηματικα κ ο ΣΕΜΦΕιτης εξαπλωνεται και σε αλλα χωραφια (ψιλοασκοπα για μενα-οταν πας πανεπιστημιο πας για να γινεισ ΕΙΔΙΚΟΣ σε κατι). Οσο για τη συγκριση, εγω παλι καθολου τραγικη δεν τη βρισκω. Μπορει φυσικα οι σπουδες να εμβαθυνουν και να εχουν ασυγκριτη εκταση με των ΤΕΙ, ομως πραγματικα πιστευω οτι αν δεν ηταν σχολη του ΕΜΠ θαταν στα ταρταρα απο ζητηση. Παραειναι φλου, στα ματια μου σαν παρατηρητης απλα φυσικα, απο οσα μου εχουν διηγηθει φιλοι. Της Κρητης ειναι λιγοτερο (βλ. τιτλο). Σε καθε περιπτωση παντως δε μιλησα για ποια ειναι καλυτερη σχολη για να γινεις σοφος ή επιστημονας (εκτιμω απεριοριστα το ΕΜΠ κ τον κοπο ολων για να μπουν να βγουν απο κει μεσα), μιλησα ρεαλιστικα κ εννοω οτι ενα ατομο στα 13000 μορια ειναι πιο γηινο να σκεφτεται πρακτικα και να επικεντρωθει σε μια πιο ευκολη σχολη με πιο τεχνικες σπουδες που θα μπορει να εφαρμοσει, κατ'εμε, με μεγαλυτερη επιτυχια και ισως με περισσοτερα χρηματα μελλοντικα.
manic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση λετε να πιανω το χημικων μηχανικων (θεσσαλονικη ή πατρα) με 17614 που εβγαλα περισυ ειχε στην πατρα--->17139 θεσσαλονικη--->17428
linkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση λετε να πιανω το χημικων μηχανικων (θεσσαλονικη ή πατρα) με 17614 που εβγαλα περισυ ειχε στην πατρα--->17139 θεσσαλονικη--->17428 εδω πατρα η λογικη λεει πως θα το πιασεις....αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις.κανε εσυ το μηχανογραφικο σου οπως το θελεις χωρις να λαβεις υποψην τα μορια.
vandermonde Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μιλησα ρεαλιστικα κ εννοω οτι ενα ατομο στα 13000 μορια ειναι πιο γηινο να σκεφτεται πρακτικα και να επικεντρωθει σε μια πιο ευκολη σχολη με πιο τεχνικες σπουδες που θα μπορει να εφαρμοσει, κατ'εμε, με μεγαλυτερη επιτυχια και ισως με περισσοτερα χρηματα μελλοντικα. σε αυτο συμφωνω απολυτα......
deminho11 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Πιστεύω οτι υπάρχουν αρκετά καλές σχολές στο επίπεδο 13000-14000 οι οποίες όμως βρίσκονται σε άλλες περιοχές εκτός απο Αθήνα-Θεσσ-Πάτρα. Αρκεί κάποιος να μπορεί να μείνει μακρυά, ιδιαίτερα στα νησιά οι βάσεις πέφτουν πάρα πολύ λόγο της απόστασης και όχι τόσο λόγο της σχολής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.