Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με msn..!!!!

nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

έχω πρόβλημα με τις επαφές του msn μου..

Πιο συγκεκριμένα, μπαίνω msn από δύο διαφορετικούς υπολογιστές (desktop laptop) και πρόσφατα από το xperia..

Στο xperia δεν είχα δει ότι υπάρχει επιλογή να μη γίνεται συγχρονισμός, με την contact list και μου πέρασε όλες της επαφές εκεί. Τις διέγραψα, όμως την επόμενη φορά που συνδέθηκα από το κινητό έκανε συγχρονισμό με το windows live!? και τις διέγραψε από το msn..

Προφανώς με το που συνδέθηκα σήμερα με το desktop, έγινε update και αφαιρέθηκαν όλες από το messenger που έχω στο desktop..!! Η μοναδική μου ελπίδα πλέον, είναι αν μπορεί να γίνει κάτι απ'το και να σωθούν, από την cache!!? ενδεχομένως του laptop..!?!

ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει κάποιος..!!!

Δημοσ.

Πως γίνεται αυτό ; Οι επαφές σου δεν είναι αποθηκευμένες σε αρχείο στο pc σου, αλλά σε απομακρυσμένο server.. Μήπως τις διέγραψες κατά λάθος μόνος σου ;

• Moderators
Δημοσ.

Τις εσβησε, και αρα απο οπου συνδεεται ενημερωνεται το database και σβηνονται κι απο εκει...

Δημοσ.

Στα options και την καρτέλα privacy συχνά μένουν οι διεγραμμένες επαφές.

Δες αν μπορείς να σώσεις κάτι από εκεί.

Δημοσ.

μετά από αναζήτηση στο windows live στα faq κλπ..δεν κατέληξα πουθενά!! συνεχίζοντας το ψάξιμο και το σκάλισμα όμως (messenger 8.5) βρήκα ότι στα "εργαλεία"=>"επιλογές"=>"εμπιστευτικότητα" υπάρχουν λίστες με τους αποκλεισμένους και τους επιτρεπόμενους χρήστες.. ΑΔΙΑΦΟΡΟ!! :mrgreen:

αλλά..λίγο παρακάτω έπεσα στο μαγικό κουμπί!! "Δείτε ποιοι σας έχουν προσθέσει στη λίστα επαφών τους" "Προβολή"..!! και εμφανίζει μια λίστα με όλες τις επαφές σας που σας έχουν κάνει αποδοχή, και με δεξί κλικ αν απουσιάζει για κάποιο λόγο από τη λίστα, σου λέει "προσθήκη στη λίστα" και αισίως προστέθηκαν (βέβαια δε μπορούσες να κάνεις πολλαπλή επιλογή οπότε πήγαινε μία-μία, αλλά απ'το να τις έχανα τελείως χαλάλι) !!!Το μόνο που απέμεινε μετά ήταν η εκ νέου κατηγοριοποίηση τους.. :)

Αυτό που με παραξένεψε στην όλη υπόθεση, είναι ότι στο λογαριασμό hotmail που αντιστοιχεί στο msn μου, οι επαφές υπήρχαν κανονικά αλλά είχαν βγει από τις ομάδες που τις είχα κατηγοριοποιήσει..!!

Και κάτι που διαπίστωσα από το "μαγικό κουμπί" (ενδεχομένως αρκετοί να το ξέρετε). Κατά καιρούς έβγαιναν/βγαίνουν προγράμματα ή sites αμφιβόλου προέλευσης, που σου δείχνουν ποιος σε έχει διαγράψει..! Στη λίστα αυτή που χρησιμοποίησα, όπως λέει και το ονομα της είναι λίστα όσων σας έχουν στις επαφές τους..οπότε αν κάποιος λείπει..τότε μάλλον σας έχει διαγράψει..! (δε νομίζω ωστόσο ότι ισχύει για block)

ηθικό δίδαγμα..back up παντού, πάντα και σε όλα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...