Χρήστος15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Γειά σας έκανα update στα vista και τωρα μόλις πάνε να ξεκινήσουν μου λεει update stage 3 of 3 100% και μετα βγάζει μια παυλα που αναβοσβήνει οπως αυτη στο boot και κλεινει το pc και παλι το ίδιο απο την αρχη τι μπορω να κανω?
sedret Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μου είχε τύχει αυτό μιά φορά και απ'όσο ξέρω υπάρχουν δύο "εύκολες" λύσεις εάν το system restore ή το last good configuration δεν πετυχαίνουν. 1 είναι να κάνεις boot από το dvd των vista και να κάνεις repair. 2 να μπεις σε safe mode with command prompt και να δώσεις αυτές τις 2 εντολές: C:\windows\winsxs\pending.xml C:\windows\winsxs\pending.old.xml C:\windows\winsxs\cleanup.xml C:\windows\winsxs\cleanup.old.xml κάνοντας restart σε κάθε μία. Δοκίμασε και πες μας....
takis456 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 2 να μπεις σε safe mode with command prompt και να δώσεις αυτές τις 2 εντολές: C:\windows\winsxs\pending.xml C:\windows\winsxs\pending.old.xml C:\windows\winsxs\cleanup.xml C:\windows\winsxs\cleanup.old.xml Μάλλον εννοείς: move C:\windows\winsxs\pending.xml C:\windows\winsxs\pending.old.xml move C:\windows\winsxs\cleanup.xml C:\windows\winsxs\cleanup.old.xml
turist Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Επανέρχομαι γιατί αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά εμένα μου κολλάει στο 0% και κάνει επανεκεινίσεις. Έλα όμως που δεν μπαίνει στο Safe mode γιατί μου κάνει κι εκεί το ίδιο. Τι κάνουμε σ' αυτή την περίπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.