alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ζωντανή πάντως τόσες εντάσεις δεν πρέπει να είχε δημιουργήσει...
screenshot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Η Τέχνη είναι παγκόσμια,μεγάλος δεν ήταν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.Αλλιώς μεγάλος της Τέχνης είναι και ο Μαχμούντ που ανέβαζε Άμλετ σε κ@λόμπαρο της Μογκαντίσου,κάτι αντίστοιχο είναι σε παγκόσμιο επίπεδο οι Έλληνες ηθοποιοι(οι περισσότεροι). Φυσικα και ειναι παγκοσμια, κανεις δεν ειπε κατι διαφορετικο. Το μεγαλος σε εισαγωγικα. Δεν συγκρινεται ο "Μαχμουντ" με τον Καρλ Μαλντεν που ηταν θρυλος του Χολιγουντ. Οι ελληνες ηθοποιοι εχουν μεγαλυτερη αξια εντος των συνορων, για μας τους ελληνες. Δεν καταλαβαινω ομως τι θες να πεις κι εσυ με αυτο το post... κι εσυ ενοχλεισαι απο threads που μνημονευουν θανατους διασημων καλλιτεχνων?................... Όσο για το άλλο,παίζει να σαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι θέλει να πει ο Manuel. Εγω εχω καταλάβει τι θελει να πει ο Μanuel, εσυ εχεις καταλάβει τι θελω να πω εγω? Όταν κάποιος εγκαταλήψει τα εγκόσμια (μας αφήσει χρόνους δηλαδή) σταματάμε να τον αποκαλούμε κύριο/κυρία πριν το όνομά του/της. Άρα Alec Guinness (ο οποίος δεν ήταν κύριος, ήταν... Sir )και πάει λέγοντας. Αυτο σιγουρα ισχυει στην Ελλαδα, ισχυει ομως και στο εξωτερικο? Γιατι ακουω τα καναλια που αναφερουν για τον mr Michael Jackson... Σημ. Το "sir" οταν μπει μπροστα απ' το ονομα δεν σημαινει κυριος, ειναι τιτλος τιμης που αποδιδει, αν δε κανω λαθος, ο Βασιλιας της Αγγλιας. Παρομοιο τιτλο εχει ο Σων Κονερυ, ο Πωλ Μακ Καρτνεϋ κ.α. εδω ειναι ο μονος που δεν καταλαβε οτι οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια , τα λογια του Μανουελ θα καταλαβει; Σε εκεινο το thread ρωτησα αν ειναι σουηδοι απο τη Σουηδια με την εννοια εαν μενουν στη Σουηδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σε εκεινο το thread ρωτησα αν ειναι σουηδοι απο τη Σουηδια με την εννοια εαν μενουν στη Σουηδια. μην το εξηγείς κάθε φορά, δεν πρόκειται να σταματήσουμε το πείραγμα
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σημ. Το "sir" οταν μπει μπροστα απ' το ονομα δεν σημαινει κυριος, ειναι τιτλος τιμης που αποδιδει, αν δε κανω λαθος, ο Βασιλιας της Αγγλιας. Παρομοιο τιτλο εχει ο Σων Κονερυ, ο Πωλ Μακ Καρτνεϋ κ.α. Sir Alec Guinness λοιπον.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σου λεω λοιπον, για να τελειωνουμε με το θεμα, οτι ναι η Τεχνη υφισταται απωλεια ακομα κι αν ενας μεγαλος υπηρετης της αποβιωσει σε μεγαλη ηλικια. Δε χρειαζεται να ειναι νεαρος. Ωραία, να σου εξηγήσω κι εγώ ότι λες χαζομάρες και σου το λέει όλος ο κόσμος εδώ μέσα. Δεν είναι προσωπική επίθεση, απλά λέω την αλήθεια. ΥΓ. Πάρτο χαμπάρι ότι δεν έχεις καταλάβει τι έλεγα. Ο τρόπος που σχολιάζεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις δείχνουν ότι έχεις καταλάβει ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ! Ξεκόλλα λοιπόν με το υφάκι σου και προσγειώσου και λιγάκι. Τόσος κόσμος σου το λέει, δες και λίγο διαφορετικά τα πράγματα, δεν τα ξέρεις όλα κτλ κτλ (όλες αυτές οι συμβουλές που δίνουμε σε παιδάκια 5 χρονών).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σου λεω λοιπον, για να τελειωνουμε με το θεμα, οτι ναι η Τεχνη υφισταται απωλεια ακομα κι αν ενας μεγαλος υπηρετης της αποβιωσει σε μεγαλη ηλικια. Δε χρειαζεται να ειναι νεαρος. αν όμως έχει σταματήσει εδώ και καιρό να προσφέρει στην τέχνη και ούτε σκόπευε στο μέλλον να προσφέρει (έστω ότι το ξέραμε) γιατί είναι απώλεια για την Τέχνη? οι παλιότερες του δουλειές λογικά θα έχουν καταγραφεί σε κάποιο μέσο άρα δεν χάνονται με αποτέλεσμα να μην υφίσταται απώλεια, αυτή ισχύει μόνο για τα μελλοντικά... αυτό λογικά εννοεί ο Manuel
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Κάπως έτσι μαλώναμε με την κοπελιά μου στην αρχή της σχέσης μας. Ας φέρω ένα παράδειγμα... Χρήστης Sellers: Πφφφ, βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί. Κοπέλα του χρήστη Sellers, μετά απο μιάμιση ώρα επιδεικτικής σιωπής: Κοπέλα του Χρήστη Sellers: Και τι εννοούσες δηλαδή όταν είπες ''βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί''? Ότι βαρέθηκες μαζί μου? X.S: Πότε καλέ είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Κ.Χ.S: Τι πότε? Πριν. Στο μαγαζί. Τι εννοούσες? Ότι βαρέθηκες εμένα? X.S: Όχι, εννούσα ότι βαρέθηκα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μαγαζί. Κ.Χ.S:Και τι είναι το μαγαζί για να το βαρεθείς? Άνθρωπος? Αφού είχες πεί καθαρά: ''Βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί με σένα.'' X.S: Μα δεν είπα με σένα... Κ.Χ.S: Καλά άστο, καληνύχτα. Μήνυμα απο κοπέλα του χρήστη Sellers, μετά απο άλλη μιάμιση ώρα Κ.Χ.S: Ε βέβαια, με τους φίλους σου δεν βαριέσαι σε κανένα μαγαζί. Με εμένα δύο λεπτά κάθεσαι και μετά ξεστομίζεις φράσεις σαν την σημερινή: ''Πολύ ωραίο το μαγαζί, αλλά βαρέθηκα με σένα''. Τι να πω??? Ο χρήστης Sellers την άλλη μέρα αγοράζει κινητό γιατί το προηγούμενο έσπασε...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μα και εσύ ρε Sellers, να της πεις έτσι στα μούτρα ότι την βαρέθηκες;! Ντροπή πια! ΥΓ. Με γειά την οθόνη.
screenshot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ωραία, να σου εξηγήσω κι εγώ ότι λες χαζομάρες και σου το λέει όλος ο κόσμος εδώ μέσα. Δεν είναι προσωπική επίθεση, απλά λέω την αλήθεια. ΥΓ. Πάρτο χαμπάρι ότι δεν έχεις καταλάβει τι έλεγα. Ο τρόπος που σχολιάζεις και τα συμπεράσματα που βγάζεις δείχνουν ότι έχεις καταλάβει ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ! Ξεκόλλα λοιπόν με το υφάκι σου και προσγειώσου και λιγάκι. Τόσος κόσμος σου το λέει, δες και λίγο διαφορετικά τα πράγματα, δεν τα ξέρεις όλα κτλ κτλ (όλες αυτές οι συμβουλές που δίνουμε σε παιδάκια 5 χρονών). Αυτα ειναι οι προσωπικες αποψεις σου που δεν εχουν καμμια σχεση με τη πραγματικοτητα. Μη θεωρεις οτι η δικη σου αληθεια οτι ειναι η γενικη αληθεια. Ουτε καποιο υφακι εχω, ουτε απογειωμενος ειμαι. Απλα τηρω τους βασικους κανονες του διαλογου. Εσυ τους τηρεις?... Σαφως και καταλάβα τι ειπες και σου απαντησα αναλογα. Δεν λεω οτι τα ξερω ολα. Ποιος "κοσμος μου το λεει" και τι? Μη προσπαθεις μα καλυφτεις πισω απο τις πλατες των αλλων. Οταν το κανεις αυτο, αδυνατιζεις την αποψη σου Και μην αρχιζεις προσωπικη επιθεση. Να χρησιμοποιεις επιχειρηματα, οχι βρισιδι. Κάπως έτσι μαλώναμε με την κοπελιά μου στην αρχή της σχέσης μας. Ας φέρω ένα παράδειγμα... Χρήστης Sellers: Πφφφ, βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί. Κοπέλα του χρήστη Sellers, μετά απο μιάμιση ώρα επιδεικτικής σιωπής: Κοπέλα του Χρήστη Sellers: Και τι εννοούσες δηλαδή όταν είπες ''βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί''? Ότι βαρέθηκες μαζί μου? X.S: Πότε καλέ είπα εγώ τέτοιο πράγμα? Κ.Χ.S: Τι πότε? Πριν. Στο μαγαζί. Τι εννοούσες? Ότι βαρέθηκες εμένα? X.S: Όχι, εννούσα ότι βαρέθηκα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μαγαζί. Κ.Χ.S:Και τι είναι το μαγαζί για να το βαρεθείς? Άνθρωπος? Αφού είχες πεί καθαρά: ''Βαρέθηκα σε αυτό το μαγαζί με σένα.'' X.S: Μα δεν είπα με σένα... Κ.Χ.S: Καλά άστο, καληνύχτα. Μήνυμα απο κοπέλα του χρήστη Sellers, μετά απο άλλη μιάμιση ώρα Κ.Χ.S: Ε βέβαια, με τους φίλους σου δεν βαριέσαι σε κανένα μαγαζί. Με εμένα δύο λεπτά κάθεσαι και μετά ξεστομίζεις φράσεις σαν την σημερινή: ''Πολύ ωραίο το μαγαζί, αλλά βαρέθηκα με σένα''. Τι να πω??? Ο χρήστης Sellers την άλλη μέρα αγοράζει κινητό γιατί το προηγούμενο έσπασε... Το συμπερασμα ειναι οτι η κοπελα σου εψαχνε αφορμη να σε ξεφορτωθει
Αδμιν Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Για καθε ενδεχομενο, θα πρεπει να το ΞΑΝΑεξηγησω: Μιλουσα για σουηδους που ΜΕΝΟΥΝ στη Σουηδια. Στο συγκεκριμενο thread (που ασφαλως δεν εχεις διαβασει) η λεπτομερεια αυτη ειχε μεγαλη σημασια. Ημουν κι εγω εκει. Στο thread. Οχι στη Σουηδια. Manuel, δεν του το ζωγραφιζεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Το θέμα εξαντλήθηκε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.