Προς το περιεχόμενο

Πεθανε η Αννα Παϊτατζή

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ ούτε που ξέρω ποια είναι αυτή, θα ανοίγουμε topic για όποιον πεθαίνει τώρα??

Όχι ρε, θα ρωτάμε πρώτα εσένα αν γνωρίζεις των συγχωρεμένο/η και αν κρίνεις οτι αξίζει να ανοίξουμε θέμα. Ρε κάτι ζόρια που τραβάνε μερικοί..... :mad::mad:

Ούτε εγώ την γνώριζα την κυρία, αλλά δεν με χάλασε που έμαθα και ποια ήταν.

Δημοσ.
Έλα, κάνω υπομονή, αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος προτού τρέξεις να τον χαρακτηρίσεις παλαβό. Δεν έχω γράψει πουθενά ότι διαγράφουμε την πορεία ενός ανθρώπου ούτε τέτοιες σαχλαμάρες. :mad:

Επίσης, ανάθεμα αν γνωρίζεις εμένα. :mad:

Κανεις υπομονη μεν, αλλα οχι μεγαλυτερη απ την δικη μου υπομονη:devil:

Δεν χαρακτηρισα εσενα παλαβο. Αυτα που λες ειπα οτι ειναι παλαβα και το αιτιολογησα. Καταλαβα καλα τι ειπες και το ανελυσα. Mπορει να μην ειπες επακριβως οτι διαγραφεις μεμιας τη πορεια ενος ανθρωπου αλλα κατι τετοιο υπονοησες και γενικα αυτα που ειπες ηταν αρλουμπες. Οταν φευγει ενα μεγαλος ολοι υποκλινομαστε ευλαβικα, μόνο εσυ παραφωνησες...

Αλλα ok εφοσον μιλουσες στον αλλο φιλο, αλλη φορα ομως να κανεις quote.

Εσενα δεν εχω λογο να σε γνωρισω. Και το που μιλαμε εδω ειναι αρκετο, δε νομιζεις?:mrgreen:

εγώ ούτε που ξέρω ποια είναι αυτή, θα ανοίγουμε topic για όποιον πεθαίνει τώρα??

Ε βεβαια δεν τη ξερεις γιατι οταν καθοταν ολη η ελληνικη οικογενεια μπροστα στη τηλεοραση να την παρακολουθησει ησουν αγεννητος...

Τουλαχιστον ομως να σεβομαστε.

Ειναι απιστευτο το πως καποιοι φιλοι που εχουν το flame στο αιμα τους, δε δισταζουν ακομα και σε τετοιου ειδους threads να μπαινουν και να τα διαλυουν:rolleyes:

Δημοσ.

το ποιος εχει το flame στο αιμα του αστο screenshot. εχεις αποδειξει παμπολες φορες εδω στο ινσομνια οτι οχι μονο δεν καταλαβαινεις (ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις) τι σου λεει ο αλλος αλλα περνας κατευθειαν σε προσωπικες επιθεσεις οπως τωρα που χαρακτηριζεις τα λεγομενα του manuel παλαβα

Δημοσ.
Όχι ρε, θα ρωτάμε πρώτα εσένα αν γνωρίζεις των συγχωρεμένο/η και αν κρίνεις οτι αξίζει να ανοίξουμε θέμα. Ρε κάτι ζόρια που τραβάνε μερικοί..... :mad::mad:

Ούτε εγώ την γνώριζα την κυρία, αλλά δεν με χάλασε που έμαθα και ποια ήταν.

δεν σου είπα να με ρωτάτε, 86 χρονών ήταν ρε τα είχε φαΐ τα ψωμιά τις...

Δημοσ.
το ποιος εχει το flame στο αιμα του αστο screenshot. εχεις αποδειξει παμπολες φορες εδω στο ινσομνια οτι οχι μονο δεν καταλαβαινεις (ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις) τι σου λεει ο αλλος αλλα περνας κατευθειαν σε προσωπικες επιθεσεις οπως τωρα που χαρακτηριζεις τα λεγομενα του manuel παλαβα

Λεω κι εγω που ησουν... λειπει ο Μαης απ τη Σαρακοστη?:lol::devil:

Ουδεποτε ξεκινησα εγω καποια προσωπικη επιθεση και καλο ειναι να αποδεικνυεις αυτα που λες. Εσυ, οπως και στη προηγουμενη φορα στο thread μας ετσι κι εδω, ηρθες για να flamάρεις... Τουλαχιστον δεν θα επρεπε σε αυτο το thread.

Γενικα τα threads δεν ειναι για να ξεδινετε ορισμενοι...:rolleyes:

δεν σου είπα να με ρωτάτε, 86 χρονών ήταν ρε τα είχε φαΐ τα ψωμιά τις...

Nαι, και 87 ο Καλογηρου. Και τι σημαινει αυτο? "Σκοτωνουν τ αλογα οταν γερασουν?"

Σεβασμος στους μεγαλους της Τεχνης, λεμε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, δεν μπορώ άλλο θα σκάσω!

Τώρα, δηλαδή, τα λες και τα πιστεύεις;! Θεωρείς πράγματι πως δεν ξεκίνησες εσύ την προσωπική επίθεση, αλλά εγώ; Θεωρείς πως είχες επιχειρήματα και πως έκανες κάποια "ανάλυση" αυτών που είπα; Θεωρείς πως σε αυτό το thread έχουμε έρθει για να ξεδώσουμε κάποιοι άλλοι ενώ εσύ έχεις καμία άψογη συμπεριφορά;

Και σταμάτα αυτή την κακή συνήθεια να απαντάς σε άλλα πράγματα από αυτά που σου λένε! Δεν είπε πουθενά ο Dimitris1948 να τους σκοτώσουμε επειδή γέρασαν! Έλεος πια! Ή θα απαντάς σε αυτά που λέει ο άλλος ή κάτσε και μίλα μόνος σου!

Δημοσ.

Σεβασμος στους μεγαλους της Τεχνης, λεμε...

Η Τέχνη είναι παγκόσμια,μεγάλος δεν ήταν ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.

Αλλιώς μεγάλος της Τέχνης είναι και ο Μαχμούντ που ανέβαζε Άμλετ σε κ@λόμπαρο της Μογκαντίσου,κάτι αντίστοιχο είναι σε παγκόσμιο επίπεδο οι Έλληνες ηθοποιοι(οι περισσότεροι).

Όσο για το άλλο,παίζει να σαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι θέλει να πει ο Manuel.

Δημοσ.

Όσο για το άλλο,παίζει να σαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι θέλει να πει ο Manuel.

εδω ειναι ο μονος που δεν καταλαβε οτι οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια , τα λογια του Μανουελ θα καταλαβει;

Δημοσ.

Ε βεβαια δεν τη ξερεις γιατι οταν καθοταν ολη η ελληνικη οικογενεια μπροστα στη τηλεοραση να την παρακολουθησει ησουν αγεννητος...

Τουλαχιστον ομως να σεβομαστε.

Ζωη σε λογου μας λοιπον.

Λυσε μου ομως μια απορια.

Εγω ειμαι 26 και πρωτη φορα ακουω για την σειρα Λουνα-Παρκ της δεκαετιας του 70.

Εσυ που εισαι 20 πως "μεγαλωσες" με αυτη?

Δημοσ.

Εχουν γραφτει 27 μηνυματα για το τιποτα

Απλα ειπε ο δευτερος γενικα "Μεγάλες απώλειες σε διάφορους καλλτεχνικούς χώρους και μεγάλα κενά!"

και καθομαστε να αναλυσουμε αν και τι ειναι κενο και κοντευουμε να παιξουμε μπουνιες

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα για τον κ.Alec Guinness ;ή την κ. Παϊτατζή,

Ε μια που λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ας πω και γω κάτι....

Όταν κάποιος εγκαταλήψει τα εγκόσμια (μας αφήσει χρόνους δηλαδή) σταματάμε να τον αποκαλούμε κύριο/κυρία πριν το όνομά του/της. Άρα Alec Guinness (ο οποίος δεν ήταν κύριος, ήταν... Sir :-) )και πάει λέγοντας.

Σόρρυ για το οφτόπικ, μπορείτε να συνεχίσετε, την συζήτησή σας.

Δημοσ.
Ε, δεν μπορώ άλλο θα σκάσω!

Τώρα, δηλαδή, τα λες και τα πιστεύεις;! Θεωρείς πράγματι πως δεν ξεκίνησες εσύ την προσωπική επίθεση, αλλά εγώ; Θεωρείς πως είχες επιχειρήματα και πως έκανες κάποια "ανάλυση" αυτών που είπα; Θεωρείς πως σε αυτό το thread έχουμε έρθει για να ξεδώσουμε κάποιοι άλλοι ενώ εσύ έχεις καμία άψογη συμπεριφορά;

Και σταμάτα αυτή την κακή συνήθεια να απαντάς σε άλλα πράγματα από αυτά που σου λένε! Δεν είπε πουθενά ο Dimitris1948 να τους σκοτώσουμε επειδή γέρασαν! Έλεος πια! Ή θα απαντάς σε αυτά που λέει ο άλλος ή κάτσε και μίλα μόνος σου!

Ποτέ εγω δεν ξεκιναω προσωπικη επιθεση. Το να γραψω οτι λες παλαβα πραγματα δεν συνιστα προσωπικη επιθεση. Τα επιχειρηματα που ειχα ειναι αυτα που λεει ολος ο κοσμος, οχι κατι ιδιαιτερο. Δεν ειπα οτι εκανα αναλυση αυτων που ειπες. Τα παλαβα που ειπες ειναι κατευθειαν για τα σκουπιδια, οχι για αναλυση:-)

Σου λεω λοιπον, για να τελειωνουμε με το θεμα, οτι ναι η Τεχνη υφισταται απωλεια ακομα κι αν ενας μεγαλος υπηρετης της αποβιωσει σε μεγαλη ηλικια. Δε χρειαζεται να ειναι νεαρος.

Δεν εχω συνηθεια να απανταω σε αλλα αντι αλλων. O Dimitris1948 μπορει να μην ειπε ευθεως "σκοτωνουν τα αλογα οταν γερασουν " αλλα αυτο βγαινει απ τα λεγομενα του. Εξαλλου εγω ερωτηση εκανα, ας μας την απαντησει ο ιδιος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...