jimis panousis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ειδα ενα site οπου ειχε διαφορα παιχνιδια κ μου ζητουσε αριθμο κινητου για να κατεβασω οποιο παιχνιδι ηθελα.Τωρα οσες φορες μου στελνει μηνυμα η συγκεκριμενη εταιρια για κ καλα καινουρια games μου αφαιρει μεγαλο ποσοστο της καρτα μου.Τι πρεπει να κανω για να σταματησουν να μου στελνουν?
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κάπου στην σελίδα θα γράφει και τον τρόπο που σταματά. Ή κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης. Συνήθως με μικρά δυσδιάκριτα γράμματα.
ptsiou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δοκιμασε να παρεις τηλ την εξυπηρετηση πελατων της συνδεσης σου και εξηγησε τους το προβλημα. επισης αυτες οι υπηρεσιες για να τις σταματησεις καπου στελνεις sms, ψαξε στο site για τπτ τετοιο
jimis panousis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Κάπου στην σελίδα θα γράφει και τον τρόπο που σταματά. Ή κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης. Συνήθως με μικρά δυσδιάκριτα γράμματα. Ειναι αρκετος καιρος που το εχω κανει κ δεν θυμαμαι καν το site
leukonas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 οταν σου στείλουν μήνυμα θα έχει πληροφορίες πάνω.Την είχα πατήσει και εγώ έτσι.Θα σου λέει που να στείλεις μήνυμα για ακύρωση της υπηρεσίας.
mchrisober Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 φιλε μου περνεις αμεσως την εταιρια σου, Vodafone, Cosmote, δεν ξερω τι εχεις, στο τμημα εξυπηρετησης πελατων και σου λεν αυτοι τι να κανεις.
vagchrist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δεν μπορεις να μπλοκαρεις τον αποστολεα αποτο κινητο σου? διαφορετικα απευθυνσου στην εταιρια που ανηκεις
jimis panousis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδια κατι εκανα( πιστευω δηλαδη).Μπηκα στο σαιτ της εταιριας (BOBMOBILE) καλεσα το κεντρο εξυπηρετησης πελατων κ μου εξηγησε ο τηλεφωνητης τι να κανω.Λοιπον για οσους εχουν παρομοιο προβλημα με την εταιρια ας ακολουθησουν τα βηματα που εκανα κ εγω: Εστειλα στο 54060(ο αριθμος που μου εστελνε τα καταραμενα μηνυματα) κ εγραψα το μηνυμα "STOP GAME" για την συγκεκριμενη υπηρεσια(καποιος αλλος που εχει ενεργοποιησει την υπηρεσια VIDEO στελνει "STOP VIDEO" στο 54060 κ παει λεγοντας...).Αφου το εστειλα ελαβα ενα μηνυμα οπου ελεγε οτι η game συνδρομη μου εχει τερματηστει κ πως με περιμενουν ξανα στις υπηρεσιες τους. STANDAR λεμεεεεεεεεεεεεεε...... Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.