sotris99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σας, Σας επισυνάπτω το κάτωθι e-mail το οποίο έστειλα σήμερα στην Hellas on Line και περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα... Καλησπέρα, Ονομάζομαι Στυλιανός Ευάγγελος και την 01 Ιουνίου 2009 έκανα αίτηση στην Hellas On Line μέσω κάποιας δεσποινίδας η οποία είχε αναλάβει να κάνει αιτήσεις πόρτα πόρτα. Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε στις 30.06.2009. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο αριθμός μας είναι το 210 86*****. Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μας δόθηκε ο 210 86*****. Εμείς δεν ζητήσαμε την αντικατάση του αριθμού... Το 210 86***** που είναι το νουμερο μας όπως μας εδόθη από τον ΟΤΕ το 1984, μας είναι απαραίτητο γιατί είναι επαγγελματικό νούμερο τρόπον τινά και θα χάσουμε την πελατεία μας. Είναι εξαιρετικά επείγον να αποκατασταθεί το πρόβλημα γιατί αφενός μεν δεν μπορούν να μας βρουν αφετέρου δε είναι αρκετά εκνευριστικό να μας καλούν στο νούμερο που μας δώσατε και να ζητάνε κάποιον που δεν υπάρχει. Παρακαλούμε για την ταχύτατη επιδιόρθωση του προβλήματος. Προς ενημέρωσή σας σας επισημαίνουμε ότι, ότι χρεώσεις έχουν γίνει στο 210 86***** από την 30.06.2009 μέχρι την ημερομηνία απόκατάστασης του προβλήματος δεν θα αναγνωριστούν από εμάς. Αν παρόλα αυτά εσείς μας χρεώσετε για αυτές τότε η πληρωμή του πρώτου λογαριασμού θα γίνει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα πληρώσουμε μόνο τις χρεώσεις οι οποίες πραγματικά έχουν γίνει από εμάς... Θα ήθελα να μου απαντήσετε εγγράφως στο άνωθεν email. Με εκτίμηση Στυλιανός Ευάγγελος
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Για πάρε τηλέφωνο στο παλιό σου νούμερο, θα το σηκώσει κανείς;
sotris99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το σηκώνει μια κυρία. Συμπτωματικά εχθές την ώρα που την πήρα μιλούσε με κάποιον ο οποίος είχε το δικό της το νούμερο... Έχουμε και λέμε εγώ έχω το τηλ κάποιου αλβανού επειδή με παίρνουν κάποιοι αλβανοί όλη την ημέρα. Αυτή η κυρία έχει το δικό μου νούμερο Κάποιος κύριος έχει το νούμερο αυτής της κυρίας. Είμαστε στην καλύτερη των περιπτώσεων 4 στους οποίους η Hellas Online έμπλεξε τα μπούτια της.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Χα χα χα χα!!! Sory που γελάω αλλά θα γίνονται τρελά σκηνικά.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ωχ,λες να την επαίωσα τώρα;Κυψέλη σας κόβω μάγκες,σωστά;Κι έχω αύριο εφαρμογή πρώτης μέρας φορητότητα στη HOL.Με τηλέφωνο από 21086... Ωχωχωχ.(προκαταβολικοί αναστεναγμοί).
ergidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Kαλοσορισες φιλε μου στο κλαμπ Ελπιζω ναχεις πολυ μεγαλο στομαχι που να χωραει τα αθωα ""λαθακια " της ενλογω ετεριας..τωρα που τσιμπισες .. Περιμενε ναρχισουν και τα "λαθακια " στους λογαριασμους..και τοτε να δεις γλεντια... Τα λαθη φιλε μου πληρονονται Δεν ηξερες δεν ρωταγες???
o_magazatoras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Θα δείξει. internet πρώτη μέρα (φυσικά...) δεν είχα.Τηλεφωνία,ενώ μπορούσα να παίρνω εγώ (απαράμιλλη ηχητική,καμία διαφορά με πριν) όταν με παίρνανε έκλεινε αμέσως η γραμμή με ταυτόχρονα σήμα κατειλημένου στο ακουστικό. Σαββάτο απόγευμα και ενώ εγκατέλειπα το κλεινόν άστυ,με πήρανε τηλέφωνο καθ' οδόν (κινητό) να φτιάξουμε τη σύνδεση.Ανανεώθηκε το ραντεβού μας σήμερα και εφ' όσον τους έχω ενοχλήσει,περιμένω να με πάρουν αυτοί και ας ελπίσουμε ότι θα είμαι στο μαγαζί άμα με πάρουν. Ελπίζω για το καλύτερο,γιατί είναι τα μισά λεφτά απ' τον πΟΤΕ,στην τριπλάσια ταχύτητα σύνδεσης... Νάναι καλά ο ανώνυμος γειτονάκος που μ' αφήνει να του δαγκώνω κομμάτι απ' το badwidth του... Edit (κοιτάτε και τις ώρες posting),εντάξει όλα,παίζω τώρα με τις ρυθμίσεις δικτύου.Και δεν με πήραν τηλέφωνο ακόμη για επιβεβαίωση,θα τους πάρω εγώ
sotris99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το Πρόβλημα αποκαταστάθηκε... βέβαια έχουμε κάνει αίτηση να ξαναπάμε στον οτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.