killez2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να ρωτησω που μπορώ να βρω εναν τιμοκαταλογο που να μου λεει ποσο θα πληρωσω για αποστολες μικροπραγματων το ανωτερο 500γρ οχι συστημενο αλλα σαν απλο μηνυμα. Πηγαινω σε αυτην την σελιδα του ελτα >http://www.elta.gr/personal.asp αλλα εκει εχει παρα πολλους τιμοκαταλογους ποιος απο ολους ειναι ο σωστος. Και κατι ακομα, τους φακελους που εχουν κατι σαν μαξιλαρακια μεσα απο τους προμηθευομαι ρε παιδια οχι κατι μεγαλο ενα κουτακι stink bombs 30 gr ποσο τηα μοθ παρουν και τουσ φακελουσ απο που τουσ αγοραζω
dermitzos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ανάλογα τι θες να στείλεις θα δεις και τον τιμοκατάλογο. :Ρ
fabio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 off topic αλλα σχετικο με το μπαχαλο των ελτα πριν απο λιγο καιρο που ηταν (δεν ξερω αν ακομα ειναι ) να πουληθουν εβγαλαν ενα τηλεοπτικο σποτ και ηθελαν να στο στειλουν ΑΜΕΣΑ στα καναλια. Μιλαμε για τα ΕΛΤΑ που εχουν και διαφημιζουν τις ταχυμεταφορες τους. το βιντεο στα καναλια το εστειλαν με acs !
markosf1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 είναι πολύ λίγα τα λεφτά .. σε σχέση με τα κουριερ ! έστειλα κάποτε ένα πράγμα 300 γρ. σε πόλη της ελλάδας με 2-3 ευρώ και πήγε μέσα σε 5 μέρες !
NOMIKOS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δεκάδες αντικείμενα σε όλη την Ελλάδα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. killez2 πέρνα απο τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου και ζήτα ένα κατάλογο τα έχουν όλα συγκεντρωμένα.
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 παιδια στα χανια στα ελτα για να μ στηλουν η να λαβω κατι κανουν τουλαχιστον 7 μερες!Οταν ειμαι στο μεσολογγι ολα πανε την επομενη εχω στηλει αθηνα . βεροια και θεσσαλονικη και πηγαν την επομενη μερα πραγματικα τα παιξα!
necromancer_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Για αποστολές εντός ηπειρωτικής χώρας, γιατί δνε προτιμάτε τα ΚΤΕΛ; Δική μου απορία!Εκτός από ΕΛΤΑ, ΚΤΕΛ και κούριερ, δεν μπορείς να στείλεις κάποιο δέμα με τον ΟΣΕ;
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Oντως εχω στειλει κι εγω πραγματα με το ΚΤΕΛ. Δεν ειχα κανενα προβλημα. Και κανει και γρηγορα. Αλλα παιρνει 5 ευρω νομιζω. Οτι κι αν στειλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.