million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 :lol:ακριβώς εχμμμμμ φιλεναδα δεν κανει πλακα αν και δεν ξερω ποσο βιωσιμο ειναι αυτο που προτεινει
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 εχμμμμμ φιλεναδα δεν κανει πλακα αν και δεν ξερω ποσο βιωσιμο ειναι αυτο που προτεινει Το ξέρω million_voices:-) To "ακριβώς" πήγαινε στο ----> "ξερεις ποσοι ειναι που καθονται σπιτι, θελουν να δουν ταινια αλλα βαριουνται να πανε στο video club??" γιατί, μου έχει τύχει κι εμένα... Εννοείται όμως πως δε μπορεί να "σταθεί" αυτό που πρότεινε... Δηλαδή, θα παίρνει 2 ευρώ το ελάχιστο(από την ταινία που θα νοικιάζει) και θα καίει περισσότερα σε καύσιμα για το πήγαινε-έλα;;;
Mika Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 αν ηταν βιωσιμο τοτε και τα σουβλατζιδικα θα φερναν ενα μονο σουβλακι... αλλα οπως λεει και η sweet dreams πιο πολλα θα δινει για βενζινη και μεροκαματο deliverα παρα θα παιρνει απο τις ενικοιασεις
calvinklein Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλά έσυ ανοίγεις video club όταν όλοι τα κλείνουνε και όλοι καταβάζουν από το ιντερνετ???? Ή Μακακας είσαι ή ξεπλυμα προσπαθεις να κάνεις.....
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 5 . κυριες και κυριοι εχω την τιμη να σας παρουσιαζω τον ELVEN:p:p:p 3 better?:p:p:p:p:p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:28 ---------- Το ξέρω million_voices:-)To "ακριβώς" πήγαινε στο ----> "ξερεις ποσοι ειναι που καθονται σπιτι, θελουν να δουν ταινια αλλα βαριουνται να πανε στο video club??" γιατί, μου έχει τύχει κι εμένα... Εννοείται όμως πως δε μπορεί να "σταθεί" αυτό που πρότεινε... Δηλαδή, θα παίρνει 2 ευρώ το ελάχιστο(από την ταινία που θα νοικιάζει) και θα καίει περισσότερα σε καύσιμα για το πήγαινε-έλα;;; στο φιλεναδα ξεχασα το
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μπανκραπσι?:-D Κάπου σε έχασα, anyway. "Destiny" ρε παιδί μου... Πεπρωμένο.
million_voices Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Κάπου σε έχασα, anyway. "Destiny" ρε παιδί μου... Πεπρωμένο. χρεωκοπια ρε σε πειραζω,ειμαι σε teasing mode απο χθες δεν ξερω γιατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.