Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ονομασία Video Club

Papp0us15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω θα σε συμβούλευα φίλε μου να μην το ανοίξεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. τα περισσότερα κλείνουν λόγω ίντερνετ ..

ακυρο....................

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το καλυτερο κολπο για να πιασεις πελατες ειναι το delivery!

βαλε και μια προσφορα στις 2 + 1 δωρο...

ξερεις ποσοι ειναι που καθονται σπιτι, θελουν να δουν ταινια αλλα βαριουνται να πανε στο video club??

Επισκέπτης
Δημοσ.

το "videoκλαμπαρι του βαρκαρη" , θα κανει σουξε ;)

Δημοσ.

ξερεις ποσοι ειναι που καθονται σπιτι, θελουν να δουν ταινια αλλα βαριουνται να πανε στο video club??

+1 το έχω σκεφτεί άπειρες φορέςςςςςςςςς και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος

Δημοσ.

Νομίζω ότι το blue-ray δεν θα αφήσει τα βίντεο κλαμπς να πεθάνουν. Μέχρι τότε (μέχρι να διαδοθεί το μέσο), βέβαια, πολλά θα έχουν πιάσει πάτο. Στο όνομα του μαγαζιού θα έβαζα το συνθετικό "blue".

Δημοσ.

Σωστός, π.χ. στην περιοχή μου για να βρεις video-club της προκοπής ( να μην είναι γρατζουνισμένες οι ταινίες μ'αποτέλεσμα να μην παίζουν, να γράφουν σωστά τους τίτλους και άλλα πολλά) πρέπει να πας με αμάξι ή με λεωφορείο για να βρεις κανά video-club αλυσίδας, τα video-club της γειτονιάς είναι απαράδεκτα.

Δημοσ.

:lol::lol:ακριβώς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...